interesantna teorija (madgod), postujem je u svakom slucaju ali imam i ja nesto da kazem
Buducnosti je prosle godine prilijepljeno da bude glavni favorit za osvajanje, nisu se oni nesto mnogo hvalili koliko su ih mediji favorizovali (svakako da je bio cilj osvajanje duple krune tu nema price ali ni upola to nisu potencirali koliko sami novinari) i samim tim cinili da svaki klub protiv njih gine ne bi li zakinuo bod "glavnom favoritu"! I tako je nastao taj negativan stav prema BUducnosti, svi su ocekivali da oni osvoje a ljudi mrze kad im se nesto namece! Ni sama Buducnost nije mogla da se izbori sa tim jer imali su protiv sebe silno motivisane ekipe i Zetu koja je kad ne igra dobro imala druge nacine da dodje do bodova... Znam, Buducnost je morala da pobijedi Jedinstvo na svom terenu, morala da dobije jos 5-6 utakmica ma kakav pritisak na njih bio ali oni nisu bili kadri to da urade, pogotovo ne nakon odlaska Burzanovica! Jednostavno ta ekipa je mozda bila igracki (tada) najzvucnija ali daleko od toga da je ikad bila superiorna pa i po imenima, igracki to svakako nisu bili! I sta se na kraju desava, svi cute i prelaze preko toga sto Zeta namjesta i osvaja bodove i okrecu se ka tome sto je Buducnost kixala ili sto je jedva dobila?!? Zasto? Unistavala li fudbal to sto Buducnost ima losu sezonu ili sto Zeta namjesta? I sto je najgore, praxa se nastavlja, Sutjeska je prokrvarila protiv Buducnosti a protiv Zete... Ko ima oci i htio je da vidi, VIDIO JE! I sto pise u novinama? Kriza u Buducnosti, smjena trenera, nemotivisani igraci... bla bla bla o golu Stjepanovica NISTA! Nije u redu, nikako nije...

Bookmarks