Crna Gora - Slovenija, zna li ko ima li karata da se kupi i dje???
edit: evo narucene su preko FSCG
Last edited by Ben Dover; 20-08-07 at 08:31.
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
kako mislis nece igrat ni za jednu ni za drugu? Njemu iz Srbije niko nikakav ultimatum nije slao tako da moze da pocne da igra cim Klemente procijeni da mu treba...
pa ja zbog toga sto ga klemente ne zove. no vise necu ni da pricam o njemu.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Ko ga .....
idemo u srijedu opet LUDNICU POD GORiCOM DA PRAVIMO !!!
AJMOOOOOOOOO
Last edited by Killy; 20-08-07 at 12:46.
F.C.F.
Ma taman tako
Igrac koji postavlja neke uslove za igranje u reprezentaciji nam uopste ne treba, pa taman to bio i Ricky Kaka'.
AJMO CRNA GORO OOOOOOOO
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Brnović: Baša najvjerovatnija završena priča
Podgorica, (MINA) – Trener fudbalske reprezentacije Crne Gore Branko Brnović kazao je danas da je nastup Marka Baše za nacionalni tim za selektora Zorana Filipovića i crnogorski Savez najvjerovatnije završena priča.
Baša se nalazi na spisku igrača koje je selektor Filipović "pozvao" za prijateljski meč sa Slovenijom, koji će u srijedu biti odigran u Podgorici.
Brnović je, naglasio da ukoliko se kapiten francuskog Le Mana ne pojavi do večeras nikada više neće biti pozivan u reprezentaciji Crne Gore.
»Treba se osvrnuti na momke koji hoće da igraju za reprezentaciju. Imamo trojicu igrača na toj poziciji i ne vidim da je Baša išta bolji od njih. Ukoliko se do ponoći ne pojavi više definitivno nećemo računati na njega«, kazao je Brnović na konferenciji za novinare.
On je kazao da Filipović neće pozivati drugog fudbalera umjesto Baše.
Ranije je poznato da zbog povrede neće igrati ni Igor Burzanović, a najavljeno je da će ime igrača koji će ga zamijeniti biti saopšteno večeras nakon treninga.
Pojačanje portugalskog Sportinga Simon Vukčević očekuje težak i neizvjesan meč i vjeruje u pozitivan rezultat.
»Slovenija je jak protivnik i biće to težak meč. Siguran sam da ćemo ući da dobijemo i da ćemo uspjeti u tome. Najvažnije je ono što nas čeka sljedeće godine, a sve utakmice do tada iskoristićemo da se što bolje pripremimo«, kazao je Vukčević.
On je naglasio da mu je čast da igra za reprezentaciju i da će u obje, u seniorskoj i mladoj, uvijek pružati maksimum.
Defanzivac kulskog Hajduka Savo Pavićević smatra da Crna Gora ima individualni kvalitet i vjeruje u siguran trijumf.
»Očekujem ambijent kao protiv Mađarske. To je jedan od naših aduta za dobar rezultat. Očekujem dobru igru i pobjedu«, kazao je Pavićević.
Reprezentacija Slovenije u Podgoricu će doputoivati sjutra, kada će odraditi i prvi trening.
Prijateljski meč biće odigran u srijedu u 20 sati i 30 minuta.
ao, nit' je basha toliko dobar, nit' je toliko bitno ko su mu otac i majka. ako nece da igra, ne mora, i ne vidim zashto bi to bilo koga jedilo. pobogu, ova dvojica iz odbrane (batak i tanasijevic) nikada nisu bili u crnoj gori ni na moru, pa im to ne smeta da igraju (i to sasvim dobro) za cg repku. (isto tako, samo u korist (shtetu?) srbije je sa pavlovicem u basketu). okan'te se vredjanja, molim.
What, no signature? No funny line? No catchy song lyric? F*ck you.
Ako može neka mi neko napiše kako preko interneta mogu da gledam TVCG. Znam da se prije moglo gledat preko neke internet TV stranice. Ako imate kakve informacije napišite jer evo tri dana nema signala na SATVCG a ne izgleda da će ga uskoro bit.:mad:
Gleda sam sve utakmice dosad ne bih volio ovo da prupištim.
Meni dodje da povracem od ovakvih likova.
Ma Basa nam ama bas nista ne treba. Imamo dovoljno dosta drugih dobrih igraca. Ako bi da igra za Srbiju neka igra, ali kad mu se okrene vrijeme protiv njega, nek ne dolazi da se zali nama.
Ja sam mislio da je Sasa Pavlovic jedan od zadnjih sportista bio sa ovom glupost, ali promasih.
Neka ga je sram. Uzasan mentalitet. Hoce samo najglavnije da igra, chovjece da li on misli da je novi Maradona, Pele, Ronaldo, Zidane ili tako???
Last edited by MNT; 20-08-07 at 22:30.
ne kuni MNT, ka babe neke si poceo
Basa ne moze zaigrat za Srbiju pored Vidica, Krstajica, Ivanovica, Stepanova, Bisevca...
Ponekad preceram, ovo je takav post.
Ma na jednu stranu se pitam zasto Srbija zahtjeva za Crnogorske igrace jer vec imaju dovolno dosta kvaliteta, na drugu stranu je bolje imati neku rezervu.
Eh sada je Basa kazivao CG, a da mi izjednom poceo da igra za Srb, bi se zacudio.
Ne bi mi smetalo da igra za njih, bez samo onu buku koju je pravio u mediji okolo njegove finalne odluke. Neka ne daje nadu...
dobro, basa prilicno je dobar igrac, a nazad bi nam dobro dosao u svakom slucaju. volio bih licno da zaigra za nase, ALI... ne po cijenu toga da se ovo pretvori u 'sasa pavlovic sapunicu'. jedan igrac moze imati mnogo razloga da ne igra za jednu reprezentaciju (igrac je umoran, plasi se povrede, ima obaveze u klubu, itd), ali ako jedan igrac nije dovoljno motivisan da igra za reprezentaciju, tj, da brani dres zemlje koju smatra za svoju, pa zbog toga oklijeva - stvarno mislim da nema razloga da uopste igra niti da ga ko moli da to uradi. A opet, mediji vole nevidjeno da pumpaju stvari, tako da se ne treba mnogo zestiti oko sve, i ipak pustiti igrace da odluce... i bez veze je da pljujete po igracu - na nasem strucnom stabu je da ga zove ili ne zove, a on valjda ima svoje pravo da odluci...
Last edited by Bad Boy; 20-08-07 at 22:46.
Liberty and justice ∀
PROVJERENO!!
Info koji je stigao prije pola sata u redakciji Vijesti, od ljudi bliskih Basi,chuli su se preko Telefona,(dakle ukljuchio je `napokon` mobilni...) da je njegova konachna odluka da zaigra za `foke` sa Farskih Ostrva... Trener(lokalni elektrichar iz Torshauna) je nezadovoljan sadashnjim shtoperima,pa mu je ponudjen ugovor koji nije mogao odbiti(josh se ne zna o chemu se radi)...
Dakle momci,Basha,postade FARANIN!!!!
Намјерно Другачији...
vala mi se ne svidja nesto kako igraju ovi đetići, za sad makar
sad su me već iznervirali. igraju ka metiljavci, a ovaj sebičluk zećanina koji nije htio da baci lopu neću komentarisat
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks