Nestasne Godine(Heart Break High)-imali ko ovaj serijal iz daleke zemlje Australije(6 serijala)![]()
imam sve tri sezone, nije problem.Originally Posted by getaway_blues
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Nestasne Godine(Heart Break High)-imali ko ovaj serijal iz daleke zemlje Australije(6 serijala)![]()
Last edited by KRECHIMIR; 12-08-07 at 04:48.
NOTHING IN LIFE IS CERTAIN BUT TAXES AND DEATH
ja cu to imati kad pocne septembar.
Profiler i Waking the dead :roll: :?:![]()
![]()
Ocajne domacice i Treci kamen od sunca :lolblue:
Ah,da, i naravno Simpsons :bart:
Patis dok shvatis da patis,a kad shvatis da patis patis jer si shvatio da si uzalud patio
evo ostalo mi je jos par epizoda losta za odgledat.
Dobri ljudi, meni je treca sezona ubjedljivo najbolja... Epizoda 3x8 od Dezmondu je genijalna!
Nevjerovatno je kako su svi likovi poevzani medjusobno, ne bi me cudilo da je gospodin Sawyer u stvari otac John Locka![]()
Have a parachute.
Evo vec par dana maratonski gledam Prison Break (jos 8 epizoda mi je ostalo) i jedva cekam da u septembru pocne treca sezona. Vrh
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
opasni su vam ti diskovi :mrgreen: A dobro si skapirao
(nečitko)
jes,samo sto i condor shvata da je ta scena ''posle'' odlaska sa ostrva...on pita zasto jack insistira da se vrati na ostrvo? e to nema sta da nagadjamo,to cemo vidjeti kad prikazu na tv-u![]()
LOST je chetvrtkom oko ponoci na PINK M! Ne mogu da vjerujem da nikakva reklamna spic nem a za pink! Proshli chetvrtak su startovali sa drugom sezonom! neko mi reche da je prije nedje bila i prva sezona?
p.s.
ima li ko Treci kamen od sunca da narezhe, proda ili shto vec ???
E ti je sad skroz nagrdi, pa nije tako. Prvi serijal je skroz ok bio i intrigantan, a drugi su malo 'nabudzili' nekim glupostima..![]()
Oj visoki Durmitore svih planina direktore...
Zato sto se covjek sazivio sa ostrvom, nav(U)ikao se da svakodnevno bjezi od crnog dima, resava razne medicinske probleme, da bude vodja, zivi u zatvorenoj (kolko tolko) zajednici, ... I onda jednog dana, dodje podmornica i sve ih pokupi, i ponovo i u potpunosti mora da mjenja nacin zivota, a nije lako ... Kako je Tomu Henksu ( Cast Away ) bilo tesko da se prilagodi nakon povratka sa ostrva, a on jos i nije imao ljude da se za njih veze.
Serija bi bila odlicna da se zavrsila nakon druge sezone kako je i bilo planirano. Ali dosla je regulacija sa trzista i producenti su moral ida pricu produze za jos X sezona.![]()
htio bi da vas pitam,posto prikazuju na IN seriju profajler,dal je neko gledao ranije tu seriju?pitam zato sto me interesuje dal su ovi biseri uhvatili dzeka na kraju ili ovu djevojku sto je sad sa njim
inache ovu seriju obozavam da gledam
poz
tako jeOriginally Posted by SpellStealer
Zadnja epizoda je (ako me sjecanje sluzi) masovno ubistvo u Meksiku. Dok su isli u policijsku stanicu (vezano za to ubistvo) Samanata je pricala sa jednim policajcem (prilicno smotana osoba) ali mu nije odredila profil.Originally Posted by Buki
Kraj serije je takav da se otkriva da je taj policijac u stvari Dzek (dobro sakriven profil). Ubija Samantu i njenu cerku (cini mi se).
To bi bilo to. Odlican kraj serije.
Have a parachute.
jesi siguran? ja sam znaci odgledao cijeli profajler...prikazivao se i pre na nasoj televiziji...gledao sam taman tu epizodu sa ''smotanim'' policajcem i sl..odgledao sam do dijela kada samanta ulazi u kucu,i malo posle toga i dzek. e tu sam prekinuo da gledam,evo sad saznadoh od tebe da je dzek ubio samantu u toj epizodi(ako je tacno to sto govoris,svejedno cu imati profajlter pocetkom septembra pa cu se i sam uvjeriti)
Sem je ubijena, ali to nije bio i kraj serije. Posle toga je bilo jos 30-ak epizoda.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks