ne kažem ja da su italijani po pitanju davanja informacija loši,naprotiv oni su nacija koja je možda i najviše upućena u auto-moto sport.favorizuju svoje ali kad razmislim i normalno je za njhove gledaoce,a to što nama smeta to je drugo
A poredjenje ti je vala :roll:
Nebitno, McLaren je ulozio zalbu, kad ce zadnja rijec sto se tice Madjrske?
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
ne kažem ja da su italijani po pitanju davanja informacija loši,naprotiv oni su nacija koja je možda i najviše upućena u auto-moto sport.favorizuju svoje ali kad razmislim i normalno je za njhove gledaoce,a to što nama smeta to je drugo
bolesno ljubomorno vreme i ljubomorne žene....
a sta se ti verbalni bunis non stop
wazda ti nesto smeta![]()
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Je li ovo i zvanicno, da Alonso napusta McLaren na kraj sezone? Citah nesto an b92 i kod hrvata???
Ma kakvi,price glupe koje plasiraju bolesni italijani,kojima je samo ferrari u glavi!!!
Neka ide đe oće. Po mojem mišljenju nema što da se buni u vezi potonje trke.
Prošlo je vrijeme kad se jedan vozač mora sklanjat s puta timskom kolegi, aktuelnom šampionu, ka Barikelo Šumaheru. Stalno.
Respect za Hamiltona. Neka je uložio žalbu. I nek mu još uzme i titulu.
Prijatno.
aman, nije ulozio zalbu!![]()
(nečitko)
mislim da su to trenutni izlivi bijesa,neće alonso niđe iz mclarena jer bi to odmah značilo da je priznao poraz od lewisa
bolesno ljubomorno vreme i ljubomorne žene....
Eto, Verba, ja sam kriv... :-(
Onda se nisam dobro izrazio, te sad' ljudi misle da se Lewis zvanično žalio.![]()
Opet da ponovim da je Lewis pred komisijom FIA izložio svoj stav o dešavanjim iz subote, te se FIA na njih ponajviše "oslonila" i kaznila Alonsa i tim McLaren-Mercedes. Itd, itd... :blah: :blah: :blah:
Nije g.ovno, no se pas posra.
Alonso je dobio nogu?
TAKUMI
aoooo, a odakle ti da se komisija ponajvise na njih oslonila??Kao, team radio, kamere i ono sto su svi mogli da vide nije bilo dovoljno? I mislis da je Lewis otvoreno pricao protiv Denisa i AlFonsa pred njima, nekoliko sati posle kvalifikacija? Nije bilo potrebe, kao sto je rekao i na press konferenciji: "You all saw what happened", nema sta on specijalno tu da dodaje, sem na svoju stetu...
![]()
(nečitko)
Skinite McLarenu sve pojene.
TAKUMI
evo sad cu...![]()
(nečitko)
Sad mi je jasno zasto je Alonso cekao toliko sekundi u box.
TAKUMI
Evo Alonso i Hamilton pricaju.
McLaren porekao da je Hamilton koristio F rijec putem radio veze
Alonsa kritikuje Hakinene, a Hamiltona Irvajn![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks