Page 88 of 225 FirstFirst ... 387884858687888990919298138188 ... LastLast
Results 2,176 to 2,200 of 5620

Thread: Varvari & FK Buducnost

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nevjerovatna izjava! Sramna!
    Je li Zaro direktor Hajduka ili Buducnosti!
    Ali, Zare dzabe ti je sve , ovi tvoji Splicani su ispali i mocices samo da places sa njima!
    UEFA nece prekrsiti svoje propise!
    Zao, mi je Zare!
    Ispade tvoj Hajduk!(Potpuno sam sludjen da direktor naseg kluba voli vise tudji klub)
    Mozda je ipak ovo samo sala ali ako nije onda je takvo ulizivanje nezabiljezeno u fudbalu!
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Gabrić dao gol? Kada , kome?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by d0x1 View Post
    Pa da Kalinić i Rukavina nisu onako nesposobni ... da je npr. umjesto njih bio Verpakovskis , Budućnost je glatko mogla primiti 3-4 komada večeras na Poljudu.
    Posto ste amateri vjerovatno cete u buduce ubacat toga Verpakovskisa umjesto 2 igraca (Kalinica i Rukavine).

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Prorocica ULA : " Bit ce 2:3 za momcad Buducnosti" hahahahahaha

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Koja korist od prolaza , ako si bio slabiji od protivnika ... ako si poražen? Ili da budem precizniji - koja je radost navijaču da mu klub na taj način ide dalje?

Ubjedjen sam da vama to ne bi smetalo!
    Nevjerovatna nekultura ,prostakluk koji je dolazio sa tribina samo je potvrdio moju sliku o ,,demokraciji"
    Nasi navijaci su prepolovljeni dosli u Split(zbog tehnickih neispravnosti autobusa?),bacali ste ponovo baklje (ovaj put nijeste bar na ljude kao u Podgorici)i skandirali:Ubi,ubi,ubi Srbina!
    Protiv takvih da se igram MORALA!
    Adio ,Splite-vrati se ti Zapresicu,Dinamu i ostalim nizerazrednim timovima iz vase jos smijesnije lige a mi idemo u Evropu,100%!
    Samo da dodje neki atraktivan klub i civilizovani navijaci!
    Ovi vasi definitivno nijesu!!!
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kako ste vi crnogorci naivni, nevjerojatno.
    dobro vam je čovjek rekao da 100% neće uefa registrirat 3:0.

1. niste se žalili i ko vam je sad kriv, to je PRVI I GLAVNI uvijet da se utakmice poništavaju, pročitajte pravilnik uefa pa onda pričajte.

2. da su već mislili onda bi regstrirali prije utakmice jer nije isto igrati na 1:1 i 3:0, jer šta bi uefa odlučila da je kojim slučajem hajduk dobio 3:0? igrali bi se produžetci kasnije?

dajte ljudi, budite normalni....
    ako i nekim čudom bude 3:0 za vas onda hajduk može tražit novu uzvratnu utakmicu jer time je povrijeđen pravilnik natjecanja. a osnova itekako ima za to. jer igralo se na 1:1 iz prve a ne na 0:3.

i kao 3. niste ničim zaslužili prolaz dalje, jer niste ništa ni napravili u splitu. imate sreće što su nam napadači sterilni pa niste dobili 4-5 komada.
    hajduk je po meni loš bio, ali i takav je za 2 klase bolji od vas.

doviđenja.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Meni bi smetalo.

Baklje su bacane na tartan ... u čemu je problem?

I BTW , s obzirom da je navijačka tema , samo da pitam - šta ukradena zastava radi na tribinama Marakane?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

d0x1 ima li sto iz kraja '70 ??? molim te, kad vas pudar kaze da ce buducnost proci kao inter sto da nas ne kaze da ce proci zasluzeno?

pisali smo odje kako je zvezda prosla protiv selte kad su igrali igraci za duplim zutim, i jos jedan slucaj kad je igrac igrao (ne znam koja ekipa) a nije bio prijavljen, oba puta su ti timovi bili kaznjeni za zelenim stolom
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by watcher View Post
    kako ste vi crnogorci naivni, nevjerojatno.
    dobro vam je čovjek rekao da 100% neće uefa registrirat 3:0.

1. niste se žalili i ko vam je sad kriv, to je PRVI I GLAVNI uvijet da se utakmice poništavaju, pročitajte pravilnik uefa pa onda pričajte.

2. da su već mislili onda bi regstrirali prije utakmice jer nije isto igrati na 1:1 i 3:0, jer šta bi uefa odlučila da je kojim slučajem hajduk dobio 3:0? igrali bi se produžetci kasnije?

dajte ljudi, budite normalni....
    ako i nekim čudom bude 3:0 za vas onda hajduk može tražit novu uzvratnu utakmicu jer time je povrijeđen pravilnik natjecanja. a osnova itekako ima za to. jer igralo se na 1:1 iz prve a ne na 0:3.

i kao 3. niste ničim zaslužili prolaz dalje, jer niste ništa ni napravili u splitu. imate sreće što su nam napadači sterilni pa niste dobili 4-5 komada.
    hajduk je po meni loš bio, ali i takav je za 2 klase bolji od vas.

doviđenja.

Dobro je da ste vi hrvati pametni, i odjebi sad.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Neka im je srećno daleko će dogurat "stršna momčad" nema što

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

didi , pusti Pudara , on prečesto zna budalasat po novinama. I ja nisam mislio na izjavu vašeg trenera nego na ono što je sinisam napisao

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    d0x1 ima li sto iz kraja '70 ??? molim te, kad vas pudar kaze da ce buducnost proci kao inter sto da nas ne kaze da ce proci zasluzeno?

pisali smo odje kako je zvezda prosla protiv selte kad su igrali igraci za duplim zutim, i jos jedan slucaj kad je igrac igrao (ne znam koja ekipa) a nije bio prijavljen, oba puta su ti timovi bili kaznjeni za zelenim stolom
    da bili su kaženjeni, jer su se te momčadi žalile, a vi niste, o tome se radi.
    a nije isto jel igrač ima žute kartone ili je administrativna greška, što se desilo u slučaju Hajduka i Gabrića.

a ovo za inter i budućnost stoji, ali ne u omjeru 7:1, nego, po meni bi pravedno bilo 3:0, za toliko je hajduk bio bolji danas. ;-)

imali ste jednu polupriliku i to je sve od vas.
    dok je Hajduk hvala Bogu ima 4-5 100% zicera, od čega je 3 puta bilo 1 na 1 s golmanom.
    protiv intera su zabijali, a protiv vas nisu, jebiga sad...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

didi , pusti Pudara , on prečesto zna budalasat po novinama. I ja nisam mislio na izjavu vašeg trenera nego na ono što je sinisam napisao
    pa covjek misli tako, svako ima pravo na svoje misljenje, ja licno mislim da nisu zasluzili da idu dalje sa onakvom igrom, a i hajduk je tranja od ekipe sa istom onakvom igrom
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Meni bi smetalo.

Baklje su bacane na tartan ... u čemu je problem?

I BTW , s obzirom da je navijačka tema , samo da pitam - šta ukradena zastava radi na tribinama Marakane?
    pa vjerovatno su je ukrali navijaci zvezde iz podgorice
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

pa covjek misli tako, svako ima pravo na svoje misljenje, ja licno mislim da nisu zasluzili da idu dalje sa onakvom igrom, a i hajduk je tranja od ekipe sa istom onakvom igrom
    slažem se, hajduk je po meni očajan bio, nepovezna igra, puno grešaka, napadači sterilni.....ali i takvi smo bili bolji od budćnosti, tako da....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

watcher, ako si siguran da cete proc sto ne iskuliras i ides nedje da se opjanis no si dosa odje da pravdas hajduk koji, iskreno, nije nikakav tim.

Kupili ste utakmicu protiv Intera i postigli to sto ste htjeli. Napunili ste Poljud.

Prvo kolo - kupili ste i utakmicu sa Zadrom koji je vas "prijateljski" klub. Ako si navijac Hajduka ti ces to najbolje znat. I toliko ste nesposobni bili da nijeste mogli dobit namjestenu utakmicu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by watcher View Post
    da bili su kaženjeni, jer su se te momčadi žalile, a vi niste, o tome se radi.
    a nije isto jel igrač ima žute kartone ili je administrativna greška, što se desilo u slučaju Hajduka i Gabrića.

a ovo za inter i budućnost stoji, ali ne u omjeru 7:1, nego, po meni bi pravedno bilo 3:0, za toliko je hajduk bio bolji danas. ;-)

imali ste jednu polupriliku i to je sve od vas.
    dok je Hajduk hvala Bogu ima 4-5 100% zicera, od čega je 3 puta bilo 1 na 1 s golmanom.
    protiv intera su zabijali, a protiv vas nisu, jebiga sad...
    viljareal - troa, i nisu se zalili a dobili su za zelenim stolom (vilja) aj malo proguglaj i javi mi sto si nasao

ako je buducnost raspao tim vidim kako ste vi igrali, ne sprdaj se, ako hoces pravo buducnost se branila, tj htjela da ne primi vise od 3 gola, a ako uspije da da super
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by sinisam View Post

Ubjedjen sam da vama to ne bi smetalo!
    Nevjerovatna nekultura ,prostakluk koji je dolazio sa tribina samo je potvrdio moju sliku o ,,demokraciji"
    Nasi navijaci su prepolovljeni dosli u Split(zbog tehnickih neispravnosti autobusa?),bacali ste ponovo baklje (ovaj put nijeste bar na ljude kao u Podgorici)i skandirali:Ubi,ubi,ubi Srbina!
    Protiv takvih da se igram MORALA!
    Adio ,Splite-vrati se ti Zapresicu,Dinamu i ostalim nizerazrednim timovima iz vase jos smijesnije lige a mi idemo u Evropu,100%!
    Samo da dodje neki atraktivan klub i civilizovani navijaci!
    Ovi vasi definitivno nijesu!!!

ma da... tebe muči skandiranje i par baklji... A šta je sa onim kamenovanjem autobusa Torcide? To je civilizirano? Moralno? Šta je sa vašim provociranjem u Podgorici i raznim povicima? To je civilizirano? Moralno? Ajde rađe šuti a ne pričaš gluposti jer si toliko slijep da ne vidiš dalje od svog nosa. Vidio si danas šta je organizacija i zaštita gostujućih navijača, između ostalog vidjeli ste šta je koreografija i navijanje. A na kraju krajeva- i ovakav jadan Hajduk vam je s malo sreće i spretnosti mogao podariti 4-5 komada. Pa o čemu onda pričaš? O svojoj kulturi, moralu, civiliziranosti i poštenju sve ste pokazali pred 14 dana...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ja nisam vidio koreografiju daj slike ako imas
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Samo da podsjetim ove Splicane!
    Da li bi vi da ste prvu utakmicu dobili 3:0. kod rezultata u refansu 0:1 kidisali na gol protivnika!
    Naravno da nebi!
    Da je Hajduk poveo 2:0 ili 3:0 , ubjedjen sam da bi Buducnost pojacala i naravno bez problema privela utakmicu kraju!
    Srecno vama u hrvatskoj ligi a pustite nas da se na miru spremimo za ozbiljnije protivnike!
    Cao, Hajduk je za nas proslost ali ajde ako volis, pobjedite sve naredne utakmice u vasoj ligi!
    Eto, toliko od mene!
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ja nisam vidio koreografiju daj slike ako imas
    slike će biti uskoro na službenom siteu torcide a vjeruje da će se i pojaviti na drugim mejstima na internetu (VL; JL; Index,Glas Dalmacije itd). Sudjelovalo je preko 7000 navijača na sjeveru i “složena” je hrvatsku trobojnicu, uz golemi transparent (grb) s natpisom “In hoc signo vinces” ("Pod ovim znakom pobjeđuješ"). Grb je inače grb 4. gardijske brigade

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

isti ste ko i vaša braća srbi, premda to stalno niječete, možete vi imat svoju državicu, al srbi bili, srbi ostali...

vidjet ćemo 9.8 odluku, pa si okačite vaše nade na :ass:

ni ne sumnjam da ćete nakon toga pričat da ste nezasluženo ispali, isto kao što ste svaki rat koji ste izgubili pretvorili u pobjedu.

i didi, žalio se villareal, ja više vjerujem sportskim novinama nego žutoj štampi tipa pink i sl. samo mi reci jel su registrirali prije ili nakon uzvrata, ili je to bilo u drugoj utakmici. a ako je; prije ili nakon ždrijeba
    mislim ako tebi nije jasno da je uefa mislila nešto mijenjat u rezultatu da bi to napravila odmah a ne tjedan dana nakon uzvrata.
    ako u nekom slučaju i bude 3:0, tad se igra novi uzvrat jer povrijeđena su pravila natjecanja.

a sad me briši s ovog foruma, a vi i dalje živite u svom svijetu i uvjerenjima, jer se s vama ne može normalno i argumentirano raspravljat.
    u splitu niste pošteno na gol zapucali i onda je po vama Hajduk smiješna momčad, dobri ste.
    možda i Hajduk je loš, ali vi ste još lošiji, tuga i jad
    Last edited by watcher; 02-08-07 at 22:59.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by refresh132 View Post
    ma da... tebe muči skandiranje i par baklji... A šta je sa onim kamenovanjem autobusa Torcide? To je civilizirano? Moralno? Šta je sa vašim provociranjem u Podgorici i raznim povicima? To je civilizirano? Moralno? Ajde rađe šuti a ne pričaš gluposti jer si toliko slijep da ne vidiš dalje od svog nosa. Vidio si danas šta je organizacija i zaštita gostujućih navijača, između ostalog vidjeli ste šta je koreografija i navijanje. A na kraju krajeva- i ovakav jadan Hajduk vam je s malo sreće i spretnosti mogao podariti 4-5 komada. Pa o čemu onda pričaš? O svojoj kulturi, moralu, civiliziranosti i poštenju sve ste pokazali pred 14 dana...

300 Varvara je poslo u Split a doslo 50!
    Kako ono kazete -civilizirani docek!Uh!
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Samo da podsjetim ove Splicane!
    Da li bi vi da ste prvu utakmicu dobili 3:0. kod rezultata u refansu 0:1 kidisali na gol protivnika!
    Naravno da nebi!
    Da je Hajduk poveo 2:0 ili 3:0 , ubjedjen sam da bi Buducnost pojacala i naravno bez problema privela utakmicu kraju!
    Srecno vama u hrvatskoj ligi a pustite nas da se na miru spremimo za ozbiljnije protivnike!
    Cao, Hajduk je za nas proslost ali ajde ako volis, pobjedite sve naredne utakmice u vasoj ligi!
    Eto, toliko od mene!
    a tebe iskreno žalim....ti još vjerojatno živiš u uvijerenju da je kinin i okolica srpska krajina još uvijek i da je srbija do tokija....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Eto, toliko od mene!

pa mogao si mi samo odgovoriti o kakvom ti to poštenju, kulturi i civiliziranosti pričaš... jer eto, mene ti samo to zanima. Ima ljudi koji nam mogu pričati o kulturi ili neznam čemu, ali vi? nakon onog pred 14 dana... Ja silom prilika nisam bio večeras na utakmici, al bio sam u Podgorici i samo je jedna stvar za to : Sramota... od jedne države, grada, navijača, policije i ljudi to se nije nikako moglo očekivati. Zato prodike zadrži za sebe jer ti nisu na mjestu, govoriš gluposti i svi su toga svijesni

Page 88 of 225 FirstFirst ... 387884858687888990919298138188 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)