tacno tako. Mis'im sta, sad je Ferari postenjacina jer je (po vasem) PRODAVAO ta dokumenta McLarenu??? Mislite da je prodavanje OK, a kupovina zlodjelo za koje se treba izbachit iz shampionata??![]()
Vi ste izgleda malo poremeceni:GOSPODIN MIKE COUGHLAN NIJE McLAREN,ON NE MOZE DA PRESTAVLJA EKIPU McLARENA,ON JE IMAO TA DOKUMENTA IZ PRIVATNIH RAZLOGA ILI JE HTIO DA OSTETI EKIPU IZ XY RAZLOGA,ALI OSTATAK EKIPE NIJE TO KORISTIO,NITI JE MAKAR SARAF NA BOLIDU KOPIJA FERRARIJEVOG ,A KAMOLI STO DRUGO,DA LI JE KRIV McLAREN AKO JE ON TO SA SVOJOM ZENOM KLEPIO,RON DENIS GA JE SUSPENDOVAO CIM JE SAZNAO I NEMOJTE DA PRICATE NEKE PRICE I KRIVITE McLAREN.JA PONAVLJAM: JEDAN COVJEK NIJE McLAREN!!!
P.S. NE MOZE KOLEKTIV DA ODGOVARA ZBOG POTEZA POJEDINCA,VEC TAJ POJEDINAC CE ODGOVARATI!!!
tacno tako. Mis'im sta, sad je Ferari postenjacina jer je (po vasem) PRODAVAO ta dokumenta McLarenu??? Mislite da je prodavanje OK, a kupovina zlodjelo za koje se treba izbachit iz shampionata??![]()
(nečitko)
tvoje analize a la Dosije X vec prelaze granicu nekakve profesionalnosti. Taman ko da DPS vodi F1, a ne FIA. Ako su oni detaljno ispitali dokumenta i bolid i donijeli zakljucak da cak ni finansijski ne kazne McLaren, sto se onda ti nalazis pozvanim da iz svojih "tajnih izvora nadri-intuicije" izvodis sasvim suprotne zakljucke? Politicka odluka?? BAH! :roll:
(nečitko)
Može biti da je tako, ali da neko drži toliku dokumentaciju (kompletni CD sa 780 stranica materijala o F2007 od A do Š) i to od 3.marta do 25.maja mjeseca ove godine i ne podijeli tu radost sa drugima unutar tima. Haaah i tjaaah!?To je stvarno tako, gotovo nemoguće...
A uostalom, čim su mediji saznali za to, Ron Dennis :mad: je brže-bolje pokazao prstom na Coughlana, dok je inžinjerima Niellu i Simpsonu zaprijetio, vjerujem i po cijenu života.
N'o vi ste mladi, pa se ne sjećate njegovih "varošarija" iz prošlosti...
Opet komentarišeš nešto što nisi čak dobro ni pročitao... BAAH!
P.S. Čitav svijet je očekivao kaznu (zamisli, pa čak i ti, a ne samo ja), a na kraju ona nije došla. I, ponavljam, sa sportske strane, meni je 100%, ma ne: 120% MILO i DRAGOšto nije došlo do toga. Neka staza pokaže ko je bolji... A ti malo odspavaj, pa će ti valjda onda vijuge bolje proraditi. E moj verba...
Pogledajte glasanje na zvaničnom site-u F1
http://www.formula1.com/
P.S. Naravno da ovo nije mjerodavno ali postoji tačna vjerovatnoća odstupanja na osnovu uzorka
Da li se slažete sa FIAnom odlukom da ne kazni McLarena:
Da - 35,25%
Ne - 59,10%
Ne znam - 5,65%
pošto je ova "saga" završena da se vratimo trkanju.viđeste li testiranja zadnja![]()
bolesno ljubomorno vreme i ljubomorne žene....
Ko kaze da je Mike imao dokumenta od 3.marta?
Svadja Alonsa i Masse zbog kontakta!
Ima jedan problem,a to je da mi ovom dogadjaju pristupamo sa navijacke strane,pa jedni pljuju dok drugi brane,ali na stazu se sve vidi tako da je polemisanje glupo,jer mi ne mozemo dokazati ko je kriv,ali mozemo vidjeti ko je bolji!!!
Još ranije sam kazao da nisam navijač. Jednostavno to ne mogu ni biti zbog posla kojim se bavim. Lagao bih kad' bih rekao da mi se neko više ili manje dopada od drugog...
Takođe, sam ranije rekao da sporta radi kazna ne bi valjala ništa za F1. I tu se slažemo! Neka staza kaže ko je bolji!
Ferrari, kao preduzeće, treba da traži satisfakciju preko "redovnih" sudova zbog industrijske špijunaže. Tu "glave" treba da lete ne samo Stepneyu i Coughlanu, već i mnogo "višim" rukovodiocima!!
E, o tome ti ja govorim, o tome govore MUP V. Britanije, MUP Italije, istražni organi itd...
Nekadašnji Ferrarijev vozač Mika Salo rekao je da skandal nije ništa novo i pritom otkrio nekoliko zanimljivih detalja.
"Dok sam vozio za Ferrari, uvijek smo špijunirali McLaren, slušali smo njihov radio. Nakon svakog treninga pred sobom sam imao papir sa svim transkriptima između Mike Hakkinena i njegovog trkaćeg inženjera." rekao je Finac za Ilta-Sanomat.
No, pitanje koje se mora postaviti nakon najnovije Salove izjave je zašto o tome nije govorio prije osam godina.
p.s. Sto bi ovo?
ohooooooooo!!! Pravi krimic, evo smo zamalo i ubistvo imali! :lolblue: Crni Ron Denis, McLarenov egzekutorA da prodas autorska prava i ekranizujes ovo?
Da, gomila ljudi koji su procitali par clanaka su daleko mjerodavniji od komisije FIA-e :roll: gimme a break :idea:
Ma i ja i ti znamo da te zvanicne istrage ne vrijede nista, Ron ih sve drzi u dzepu, a ako se ko drzne da nesto preispita, zaprijetice i njima "vjerujem i po cijenu života"
govore, govore, ali ce ih Ronnie ubrzo ucutkati, preko veza sa Cosa Nostrom
to je posteno spijuniranje, sta oces sad?
(nečitko)
"Galileo" je prosle godine organizovao, a cuo sam da i ove godine organizuju za madjarsku i turskuOriginally Posted by OCTAVIAN
Dont miks grendmas end frogs.
Reka je Montezemelo navijacima:Tranquilli,non finisce qui-Mirni,nece se zavrsiti ovdje!
Mozda se nece zavrsiti na ovome jer ce ti pacovi ubijedit FIA-u da ponovo razmatra,pa ce FIA rec da su krivi,ali ako tako bude izbice rat,jer ovo sto je Salo rekao je kompromitujuce za Ferrari,a ko zna koliko samo ljudi zna za Ferrarijeve mucke,kad bi sve to pocelo Ferrari bi dobio dozivotnu suspenziju,a vjerujte nace Ron Denis ljude koji ce progovorit o mnogim mutnim radnjama Crnog (magarca) Konja!!!
Last edited by apple_mac; 27-07-07 at 16:37.
Meni se cini da je ova izjava Mika Sala od poodavno ali nebitno.
SPijuniranje svi rade, a ovih dana i na TV ti puste sto pricaju tako da je to vise nego smijesno.
A vec posjed kompletne dokumentacije o konstrukciji bolida nije zabiljezen.
Ali nema veze. Ne znam ni sto se trudim da ti obasnim kad usko gledas...
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
meni je zaista najjace kako smo svi mi strucniji i kompetentniji od nekog zvanicnog tijela. ljudi, ne znam zasto uopste raspravljate o tome. the verdict is in, so...![]()
Liberty and justice ∀
dobar je ron,jel da analiza:yipiiii: :yipiiii:
bolesno ljubomorno vreme i ljubomorne žene....
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks