Pa i Purovic igra 2-3 sezone u zvezdi...pa ne igra za srbiju!
Pa i Purovic igra 2-3 sezone u zvezdi...pa ne igra za srbiju!
Boj ne bije svijetlo oruzije,već boj bije lobi u američkom kongresu.....
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Da,da ja sam se zbunio, mislio sam da je Bojan Brnovi u pitanju.
DIDI - u odabiru selektora na primjer izmedju Brnovica i Nikezica mislim da bi se on odlucio za Nikezica jer je on u odlicnoj formi u Domzalama cini mi se , a sad sto ti to pricas bio,bio zavrseno je to...
ajmo sad opet da cheprkamo po istoriji i porijeklu, nismo odavno.
pitao je čovjek, ja samo odgovaram.
Reality is overrated.
ne kazem samo za tebe, vec uopsteno. neko igra ko dje oce, to je licna stvar tih momaka.
Milos Maric je velika nepoznanica. Posle kvalitetnog EP-a se nije nesto dokazao u Olimpijakosu. Mozda bude dobar, mozda bude prosek. Procenio je da u srpskoj reprezentaciji ne moze da igra i da mu je jedina nada da sebi digne cenu da odigra za bilo koju, tako da se crnogorijanska reprezentacija navodi kao logican ishod. Marko Basa nema mesta u srpskoj reprezentaciji, tako da moze da igra za crnogorijansku. Primer je i Batak: igra za Crnu Goru da bi sebi digao cenu. Setio se u 30-oj da obuce drzavni dres....Sumnjivi igraci, a cekaju ih rasirenih ruku. Cudno.
Pavlovic je Srbin. I hoce da igra za srbiju!
Dok je maric Srbijanac, Gedžovan i ceka ako na poziv Srpske selekcije, zato se nećka! Ako ne dobije poziv za Srpsku repku, onda će igrati za vas.
Alternativa uvek postoji!
U tome je razlika!
Inace svi su poreklom crnogorci, pitaj ćipura!
Neka Filipovic zovne Fatica obavezno a za ove sto se premisljaju me boli patka.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
pa velim za seniore.Strasno igra ovaj mali.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
maric je bio najbolji igrac generacije mlade selekcije koja je osvojila srebro na U21 EP. igrao je 2-3 sezone u Oly, koji je,realno, mnogo jaci i od zvezde i od partizana. Npr, igraju standardno LS. a i on se sam izborio za startnih 11 pored igraca kakvi su rivaldo, defas, neri kastiljo, jaja ture...presao je u Genk jer je tamo njegov bivsi trener iz oly, sto dovoljno govori koliko ga cijeni. Radilica je i sigurno ce nam dobro doci njegovo iskustvo.
Basa je CRNOGORAC, otac mu je rodjen na CETINJU i on se sam izjasnjava kao crnogorac, a samo neupuceni mogu reci da nema mjesta u reprezentaciji srbije.jedan je od 3 najbolja defanzivca FRA lige, s trzisnom vrijednoscu od oko 6mil. Terzic ga je nekoliko puta zvao (molio) da igra u tandemu s Vidicem, al ga je glatko odbio, a na izjavu Terzica da ide na put u FRa da natjera Basu da igra za srbiju on je kratko odgovorio da bi mu put bio uzaludan i da je rijesio igrat za CG. Ni posle toga ga Filipovic nije zvao tako da je (nezvanicno) doslo do varbalnog konflikta izmedju basinog oca i filipovica koji je "trazio" mjestu u reprezentaciji za svog sina.Tada su postale aktuelne price o dogovoru deja i terzica o "nekim" igracima.
Realno, bio bi nam od neprocjenjive vrijednosti.
A Pavlovic nije vrijedan ni price a kamoli konflikta medju nama.
Znaci Basu su zvali Srbijancii on je glat odbio jer ceka poziv CG!?
Joj, ti svtarno verujes u te gluposti!?
Inace rep Srbije ima monogo boljih defanzivnih igrača nego što je Baša!
Vidic, Krstajic, Stepanov, Krstajic, Ivanovic... jaka je Srbija na tim pozicijama centralnog beka.
Ma sjecam se tacno negdje posle referenduma 3-4 nedelje kad je Basa izjavio ukolioko ne dobije poziv selektora Srbije nikad nece zaigrati za Srbiju vec ce cekati da se formira reprezentacija crne Gore. Basa nije bio pozvan za Srbiju i bas se sjecam naslova "Basa crnogorac" , Basa:" Nikad vise za Srbiju" itd. A i izjava naseg selektora : " Na Basu cu da racunam posle Kirin kupa"
E da vidimo,po meni on je dobar igrac!
Basa je pozvan bio za premijerni meč Srbije protiv Češke i on ga je odbio pravdajući se nekom povredom...možete potražiti na netu ako meni ne vjerujete..
a inače od ovih iz Srbije jedino je Vidić bolji...a možda i Rajković kad stasa...reći da Baša nema mjesta u reprezentaciji Srbije je glupost...to pokazuje i koliko se spore dvije reprezentacije oko tog igrača
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks