Page 74 of 225 FirstFirst ... 246470717273747576777884124174 ... LastLast
Results 1,826 to 1,850 of 5620

Thread: Varvari & FK Buducnost

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Sidewinder View Post
    Dje to brate
    kad bi svako poput tebe mogao da pristupi na sta bi to licilo...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Necu potezat kolko ste vi smijesni,i kolko ste svjetlosnih godina iza grobara delija torcide itd....

Net i fotelja su zakon, zar ne?!

E, ovakvi su posebno zanimljivi...

HARI KRISNA JE MOJ IDOL! HARI, NABAVI MI JEDNU ANIMACIJU STO MASE BARJAKOM, HOCU DA BUDEM KAO TI!

Thanks Thanks Given 
    691
    Thanks Thanks Received 
    1,201
    Thanked in
    475 Posts

Quote Originally Posted by M_O_D_E View Post
    Net i fotelja su zakon, zar ne?!

E, ovakvi su posebno zanimljivi...
    Meni navijanje nije hobi.
    A vjerovatno si misljenja da svi moramo ici na stadion i posmatrati uzhivo poduhvate navijacha,da bi ih mogli komentarisati?
    Last edited by Sidewinder; 24-07-07 at 07:58.
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

... ljudi ja nemogu vjerovat koliko ljudi dolazi ovdje i pljuje po varvarima iskreno nisam ni očekivao nešto od njih s obzirom na veličinu grada i sl. mene su ugodno iznenadili sa brojnošču svaka čast, navijač se ne gleda po godinama nego po zalaganju za grupu koja je korist od nekog 30- togodišnjaka kad na tribini spava, klinci od 15.16 godina su zakon oni su ti koji ne štede grlo ni dlanove 90 min, ovaj gorE GED drži vam predavanja i kao on je sad na zapadu pa šta si ti sam napravio da grupi bude bolje to se zapitaj a ne kako oni izgledaju i sl priče o njima sa gostovanja, neda mi se prićat više o šori s murjom i sl kažem nedo bog nikome i amen. Pojedinci i kažu kako su varvari daleko od torce, delija, bbb, grobara i sl jedino što vam zamjeram to su kopije ciganskogrobarskih pjesama to morate mjenjat pod hitno, inaće moje mišljenje da zadnjih 10 godina od spomenutih grupa trenutno su Bad Blue boys broj 1,

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by mali bahati tovar View Post
    ... ljudi ja nemogu vjerovat koliko ljudi dolazi ovdje i pljuje po varvarima
    A dobro, to je nasa nacionalna sportska disciplina. Iako je u ovom slucaju dobrim dijelom i opravdana. Ja postujem sve one koji zive za svoj klub, ne podnosim ljude koji na stadionu lijece svoje i tudje komplekse.
    Naravno, tesko je odrzati liniju izmedju podrske i nekritickog slaganja - s jedne, a prijateljske kritike i bezocnog ljuvanja s druge strane.
    Malo smo svi naelektrisani, pa nam jezik ide ispred mozga. Mozda su vecina odje prisutnih ocekivali da Varvari dominiraju terenom i plijene svojom originalnoscu, da pretuku Toricdase i sto li vec sve ne.
    Meni je bilo vrh. Varavri bolji od ocekivanog, i dalje daleko od zadovoljavajuceg. Ako je ovaj mec - inicijalna kapisla za napredak - onda odlicno, tome i sluze ovakvi mecevi. Sto se tice Torcide, bio sam odusevljen.
    Mada odje svi mozda ispustaju sustinu price. Zbog cega se navija? Kao sto rekoh prije, prava podrska daje krila igracima i omogucava im da urade ono zasta mozda i nisu spremni, niti imaju realnih mogucnosti. Inspiracija. Magija momenta.
    Zar mislite da bi igraci Liverpula uspjeli da nadoknade onih 3:0 sa poluvremena protiv Milana u finalu, da ih Rafa Benitez nije poveo u poluvremenu ispod tribina njihovih navijaca, da cuju kako se izgara za svoj tim i svoje boje? Kako nema predaje?
    Sumnjam.
    S tim u vezi - navijanje je bilo dobro. Torcidino ipak bolje. Mozda i stoga sto sam bio maltene pored njih pa su mi bili blizi i oku i uhu. ALi s obzirom da je ovo bio prakticno - sustinski debi Buducnosti, a pogotovo njenih navijaca - odlicna prilika da se izmjerimo dje smo.

Na qourac mi je bilo post-ratovskog divljanja, ali kontam da se to ne moze preko noci iskorijeniti.

PS: A one aplauze Milu Djukanovicu sto pomenu Syndroom - ne zaboravljam

klinci od 15.16 godina su zakon
    Bicu slobodan u procjeni da ti imas oko 15-16 godina

inaće moje mišljenje da zadnjih 10 godina od spomenutih grupa trenutno su Bad Blue boys broj 1,
    Upravo sam forwardovao ovaj citat nekim mojim prijateljima iz BBB
    Bice odusevljeni cinjenicom da ih Torcidas fali.

PS: Nabavi li ti meni i GAGI kontakt informacije onog vaseg macana, jer ne mogu da se nakacim na Torcidin forum
    Vecina ljudi je zla

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

... majsore baš tako imao sam 15 godina dok je Budućnost igrala zajedno sa Hajdukom u 1 jugo lizi pa ti sad računaj...klince hvalim jel vidim da im ništa nije teško dok ovi stariji imaju izgovore "" ma ja sm u penziji i te fore"

... jedno je realnost i moje mišljenje a drugo je što bi ja htio da bude trenutno su bbb broj 1 u zadnjih 10 godina mi se budimo i ove godine ih prestižemo rekao bih da smo rame uz rame , kako koji segment uzmeš u obzir tj ko šta voli mi smo bolji u koreografijama bakljadama i sl, dok su oni šaka dlan, grlo i dalje ispred svim nije sramota priznat

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Arrow

Bonja, dok ne dobijes informacije, evo ti jos jedna njegova slika da paris oci

http://img65.imageshack.us/img65/2903/index7nt0.jpg
    Quote Originally Posted by Nk-001
    Mozes li postaviti temu umjesto mene jer ja nesto ne mogu.. ?

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Igi View Post
    Bonja, dok ne dobijes informacije, evo ti jos jedna njegova slika da paris oci

http://img65.imageshack.us/img65/2903/index7nt0.jpg
    Nije to za mene, no za jednog mog druga

PS: A sladak je, strelica ga pogodila
    Vecina ljudi je zla

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

... majsore baš tako imao sam 15 godina dok je Budućnost igrala zajedno sa Hajdukom u 1 jugo lizi pa ti sad računaj...klince hvalim jel vidim da im ništa nije teško dok ovi stariji imaju izgovore "" ma ja sm u penziji i te fore"
    Bez starca nema udarca!
    Vecina ljudi je zla

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Default Porobić za Vijesti

PETAR POROBIĆ, SELEKTOR VATERPOLO REPREZENTACIJE CRNE GORE

Moramo biti oprezni

Imamo slab status u Fini i LEN-u, nemamo nijednog svog čovjeka u forumima... Zbog toga smo obavezni da stalno budemo na oprezu, jer sigurno nećemo imati popusta - ističe Porobić

Podgorica - Ušli smo, po svim objektivnim mjerilima, u krug najkvalitetnijih ekipa Evrope i svijeta. Međutim, pitanje je da li to možemo da iskoristimo i ostvarimo rezultat kakav zaslužujemo, jer je vaterpolo sport u kom su neke šeme bitnije od kvaliteta. Imamo slab status u Fini i LEN-u, nemamo nijednog svog čovjeka u forumima... Zbog toga smo obavezni da stalno budemo na oprezu, jer sigurno nećemo imati popusta, naprotiv. Uz to, ekipa se tek formirala, tako da moramo da radimo više od ostalih i da nam organizacija, za koju ne kažem da je loša, bude brža i bolja nego konkurentima - naglašava Petar Porobić, selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore, na početku razgovora za "Vijesti".
    "Crvene ajkule" su najavile velike domete na debitantskim nastupima na evrosceni. Superiorno su osvojili B Evropsko prvenstvo, a u Svjetskoj ligi, u konkurenciji Srbije, Italije (domaćina turnira u Novom Sadu i Peskari), Njemačke i Grčke imali su šest pobjeda i dva poraza. Da su imali malo više sreće i korektno suđenje, kapiten Veljko Uskoković i drugovi su mogli do prvog mjesta i fajnl-ejta, koji se održava u Njemačkoj.
    - Iskreno, plašio sam se da ćemo doživjeti ubjedljivije poraze. Ovdje su potpuno pogrešno postavljene stvari. Naime, normalno je da ekipa koja se tek pojavila ne može odmah da pruža maksimum. Proces formiranja traje dvije godine, a mi smo sve skupa bili zajedno tek dva mjeseca. Ipak, tim je dobio fizionomiju znatno brže nego što se očekivalo, ali nam problem predstavlja broj igrača. Čim se neko povrijedi, kao što je to sada bio slučaj sa Zlokovićem, moramo potpuno da prilagođavamo igru. A zna se da je vrlo iscrpljujuće kad se igra bez centra - zaključio je Porobić, uz konstataciju da je "FINA dala podršku Njemcima da održi finalni turnir, kao i šansu Italiji, Srbiji, Slovačkoj i Rumuniji da organizacijom kvalifikacionih turnira dođu do Berlina".

Prva prilika vaterpolo reprezentacije da izbori nastup na Olimpijskim igrama u Pekingu je kvalifikacioni turnir, koji se od 2. do 9. septembra održava u Bratislavi. Kako sada stvari stoje, Crna Gora će u glavnom gradu Slovačke nastupiti bez sidraša.
    - U ovom momentu ne vidim da imamo rješenje na poziciji centra. Boris Zloković se povrijedio, teško da će biti spreman za septembar, mada se nadam da će se nešto promijeniti. I Vukčević je povrijeđen, oporavljaće se do avgusta, tako da ćemo biti prinuđeni da mijenjamo stil igre. Jokić, braća Janović, Ivović, kao i Gojković, u Peskari su igrali i na pozicijama beka i centra. To je u vaterpolu najteža stvar i zahtijeva veći nivo fizičke spreme - kaže Porobić.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

... ovaj gorE GED drži vam predavanja i kao on je sad na zapadu pa šta si ti sam napravio da grupi bude bolje to se zapitaj a ne kako oni izgledaju i sl priče o njima sa gostovanja.....

MA ti se zajebavas potpuno nisi kompetentan da pricas o buducnosti,varvara je bilo u onolikom broju samo zato sto se islo navijati protiv torcide,da ih vidis u domacem prvenstvu to je sramota,svadjaju se medjusobno vodje,dijele se grupe....ja sam presao na zapad zato sto koliko god srali mi,vecina vodja je tu zbog interesa.Ono sto sam spominjao da sam nekad bio sa njima je tacno,dok Shuki tada jedan od vatrenih vodja nije isklepa navijace i klub za neke pare,Chaka prica da ce da prestane sa navijanjem jer je srbin a vecina varvara lize guzicu Milu i Mugosi,Skocko mi se siri po IN tleviziji a treba da mi vode navijace??? a veazzzzziiii.....i kad su vodje takve, ja kao treba nesto da promijenim??? samo ne znam kako....ne pada mi na pamet vise da se zamaram sa tim,nekad sam zivce kida,sad gledam fudbal i banja mi je,a opet imam dovoljno iskustva da mogu pricati o tome....aj u zdravlje!!!!
    KO NIJE LUD NIJE NIJE NORMALAN

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by GED View Post
    Shuki tada jedan od vatrenih vodja nije isklepa navijace i klub za neke pare,Chaka prica da ce da prestane sa navijanjem jer je srbin a vecina varvara lize guzicu Milu i Mugosi,Skocko mi se siri po IN tleviziji a treba da mi vode navijace???
    GED, jedno tehnicko pitanje. Kad kazes da "vecina Varvara lize goozicu Milu i Mugosi" - da li to mislis bukvalno ili to ima neko preneseno znacenje?
    Salu na stranu - ocigledno je da postoji mnogo jabuka razdora. Dok se god bude ignorisala normalna rasprava o stvarima koje ocigledno jesu problematicne - uvijek ce biti ista prica...

Dakle, otvarajmo price. Dje je problem?

Last edited by Bonja the Zmaj; 24-07-07 at 09:18.
    Vecina ljudi je zla

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ma ssjetices se i sam bonja da je jedno vrijeme frka bila medju varvarima i da su htjeli da se dijele na dvije grupe,"standardni" varvari i CG varvari,e zamisli sad kakva je to navijacka grupa kad ih se politika dotice i kad politika moze da utice na njih-grupu-navijanje.....ja licno znam covjeka koji radi sa acom djukanovicem i koji finansira dio varvara i znam da su se oni svadjali sa ostatkom navijaca zbog politike i opredeljenja....mi smo tu zbog fudbala,ljubavi prema klubu i na tome treba sve da ostane a dok god ima takvih zajebancija to nece ni na sto liciti....e ti to spomeni nekom od njih pa ces da dobijes po njusci....ne pada mi vise na pamet ali NIKAKO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ma ssjetices se i sam bonja da je jedno vrijeme frka bila medju varvarima i da su htjeli da se dijele na dvije grupe,"standardni" varvari i CG varvari,e zamisli sad kakva je to navijacka grupa kad ih se politika dotice i kad politika moze da utice na njih-grupu-navijanje.....ja licno znam covjeka koji radi sa acom djukanovicem i koji finansira dio varvara i znam da su se oni svadjali sa ostatkom navijaca zbog politike i opredeljenja....mi smo tu zbog fudbala,ljubavi prema klubu i na tome treba sve da ostane a dok god ima takvih zajebancija to nece ni na sto liciti....e ti to spomeni nekom od njih pa ces da dobijes po njusci....ne pada mi vise na pamet ali NIKAKO
    Da, da... sjecam se CG Varvara. I lika koji ih je vodio.
    Ali Aco Djuaknovic je finansirao Varvare prije te "podjele".

Jer izbjegavanje price o ovakavim stvarima - dovodi do toga da ljudi udju u cijelu pricu, i onda kad dodje do "prelamanje mozga" vidis da grupa kojoj pripadas tapse kriminalcima (ili samo jednom dijelu kriminalaca)...
    Vecina ljudi je zla

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Znam da ih je finansirao i prije podjele ali trazio je od njih kojekakve politicke manje-vece usluge za to,tako su i nastajale podjele.Vjeruj mi da sam vodja bio nasao bi drugaciji nacin finansiranja navijaca a ne bih dozvolio da politika ima bilo kakav uticaj na grupu jer je to sramota.Svi politicari ce proc a klub ostaje kao i njegovi navijaci i sto onda??? Pitace se sto cinjesmo ljudi zadnji desetak godina???? E bice malo kasno za to a novi prirastaji navijaca su sve gori i gori (izgleda da ja imam bas crn pogled na ovo ) i iskreno mislim da ih je malo iz prave dusa/srce ljubavi prema klubu....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a je li ih Aco finansirao i u ono vrijeme kad je ona vrana od Slavka Vujisica, cini mi se da se tako zove, ulijetao u sred utakmica u Sportskom centru sa slikama Acovog brata na dobrom polozaju?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Znam da ih je finansirao i prije podjele ali trazio je od njih kojekakve politicke manje-vece usluge za to,tako su i nastajale podjele.Vjeruj mi da sam vodja bio nasao bi drugaciji nacin finansiranja navijaca a ne bih dozvolio da politika ima bilo kakav uticaj na grupu jer je to sramota.Svi politicari ce proc a klub ostaje kao i njegovi navijaci i sto onda??? Pitace se sto cinjesmo ljudi zadnji desetak godina???? E bice malo kasno za to a novi prirastaji navijaca su sve gori i gori (izgleda da ja imam bas crn pogled na ovo ) i iskreno mislim da ih je malo iz prave dusa/srce ljubavi prema klubu....
    Da... Znam...
    Vecina ljudi je zla

Thanks Thanks Given 
    691
    Thanks Thanks Received 
    1,201
    Thanked in
    475 Posts

Quote Originally Posted by Matadorr View Post
    a je li ih Aco finansirao i u ono vrijeme kad je ona vrana od Slavka Vujisica, cini mi se da se tako zove, ulijetao u sred utakmica u Sportskom centru sa slikama Acovog brata na dobrom polozaju?
    Ne no smo ja i ti.
    Obicno se ljudi na istoj intelektualnoj razini potpomazhu
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Originally Posted by Matadorr

Ne no smo ja i ti.
    sjecam se i ja toga,kretenizam totalni...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Arkan plaćao Delije, Tuđman BBB ... n'o ako ćemo da se poredimo sa ovom dvojicom, svaka nam čast :P
    Reality is overrated.

Thanks Thanks Given 
    643
    Thanks Thanks Received 
    75
    Thanked in
    50 Posts

zasto samo pricas?
    zasto ne pokusas da uradis nesto? ti, ja i mnogi odavde vide da je sve otislo u pm (ne u private message)!
    meni je zao sto propada klub (uprava) a i navijaci izgleda da ce da se rasformiraju.. meni je zao i sto didi pokusava na sve moguce nacine da opravdava situaciju! to ne valja.. pameti ima medju varvare, samo treba dogovora.. 'bes srbiju i crnu goru! evo bas citam neke clanke dje caka kaze "da smo apoliticna navijacka grupa oduvijek"... e sad se to promijenilo..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne no smo ja i ti.
    a njihov je intelektualni sklop na visokom nivou

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

MA ti se zajebavas potpuno nisi kompetentan da pricas o buducnosti,varvara je bilo u onolikom broju samo zato sto se islo navijati protiv torcide,da ih vidis u domacem prvenstvu to je sramota,svadjaju se medjusobno vodje,dijele se grupe....ja sam presao na zapad zato sto koliko god srali mi,vecina vodja je tu zbog interesa.Ono sto sam spominjao da sam nekad bio sa njima je tacno,dok Shuki tada jedan od vatrenih vodja nije isklepa navijace i klub za neke pare,Chaka prica da ce da prestane sa navijanjem jer je srbin a vecina varvara lize guzicu Milu i Mugosi,Skocko mi se siri po IN tleviziji a treba da mi vode navijace??? a veazzzzziiii.....i kad su vodje takve, ja kao treba nesto da promijenim??? samo ne znam kako....ne pada mi na pamet vise da se zamaram sa tim,nekad sam zivce kida,sad gledam fudbal i banja mi je,a opet imam dovoljno iskustva da mogu pricati o tome....aj u zdravlje!!!!

ljepotane samo nastavi da lazes i da obmanjujes ovaj narod odje na forume, i nastavi da se duris preko tastature sa ovim tvojim lazima, da si toliki mangup za koga se zalazes rekao bi lijepo to pojedinim vodjama u lice a ne ovako da prdnjavis preko tastature, a i da si spomenuo nekome nisi niti si dobio po njusci a zbog ovakve price i trebas da dobijes, jer za ovakvu pricu ne mozes dobiti nista drugo!! i da ti bude zadnji put da ovakve lazi iznosis odje, pa mozes slobodno da pises dje ti god dozvole!!
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

....
    Posto sve "znas" a usput i vrijedjas do dna volio bi da mi se javis na PM da bi smo se dogovorili oko "kafice"!!E da, na kafici ce bit svi oni koje si spomenuo, narocito bi volio da raspravimo ono oko "lizanja" bilo kome, plus ces objasnit spominjanje imena preko foruma a narocito ces morat da objasnis na kojoj si ti to tribini bio i kakvu si ti tamo ulogu imao..ili jednostavno da ti svratim u hotel!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Ser Ex Miteser View Post
    Posto sve "znas" a usput i vrijedjas do dna volio bi da mi se javis na PM da bi smo se dogovorili oko "kafice"!!E da, na kafici ce bit svi oni koje si spomenuo, narocito bi volio da raspravimo ono oko "lizanja" bilo kome, plus ces objasnit spominjanje imena preko foruma a narocito ces morat da objasnis na kojoj si ti to tribini bio i kakvu si ti tamo ulogu imao..ili jednostavno da ti svratim u hotel!!
    ma pusti debile ko ih jebe... sta sad ocekujes da ce ovaj da se predstavi , i da se vidi sa nekim... zasto bi on to radio? Vidis kako je jak preko tastature...

Page 74 of 225 FirstFirst ... 246470717273747576777884124174 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)