Hamilton i Kimi obiljezili prva 2 treninga danas.
bice opako:evil:![]()
![]()
i sjutra i u njedelju
bolesno ljubomorno vreme i ljubomorne žene....
Hamilton i Kimi obiljezili prva 2 treninga danas.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Aooooooo kako se Hamilton slupaooo....
Puche guma i pravo u zid :/
Izgleda da je nesto ozbiljno, evo medicinska ekipa oko njega...
Greote
Nesto mu je zadimio tocak prije nego je pukla guma, i poslije toga svima su skinuli tockove i nesto gledaju oko kocnica prednjih :/
Hamilton je OK. Nije nista polomio. Ostace u medicinski centar na posmatranja jos par sati...
Hvala Bogu i sigurnim bolidima!
Nece toga srecka nista ne brini![]()
She is only here to annoy herself!
Dobro je prosao.
Kimi - perfektan krug nema sto, za razliku od srecka Alonsa koji je malo plesao ili malo vise ali dobro. Sve u svemu zadovoljan sam rezultatom
Ron Dennis has confirmed that Lewis Hamilton has suffered no serious injuries after a serious shunt in today's qualifying session at the Nurburgring.
With six minutes to go in today's qualifying session, Hamilton suffered a big crash after his front right tyre appeared to fail. The young rookie was approaching the Schumacher-S flat out when his tyre yielded - his McLaren flying into the tyre barrier.
The session was stopped and it took around 30 minutes for the medical staff to take Hamilton away in a stretcher. He was conscious but looked seriously shaken, probably winded by the impact.
Ron Dennis confirmed: "Lewis is fine. There are no injuries or broken bones but he will be kept for a couple of hours observation just as a precaution. We had a gun failure - the right hand wheel was not on tight. But it was not a car failure thankfully, it was the gun's fault. It is far too early to say whether he can race tomorrow. Thankfully he did not lose consciousness. We'll make a decision about whether he can race after a couple of hours observation."
GENIJALNA trka
respect
idemo nastavak posle pauze..
obozavam nirburgring
Originally Posted by my name is ...
AJMO RENAULT, samo naprijed, za sad ste odlicni...
![]()
Originally Posted by my name is ...
mogli su vise. ne mogli nego morali. ja se ponadah kad su javili Heiki-ju da su rizikovali sa gumama ali izgleda da su poranili jedan krug. opet samo bod...
Svaka cast Alo, isplatilo se ono spustanje spojlera kad je usao u zadnji pit![]()
alonsu je sve islo na ruku, plus je fino odvozio, i sad je nazad u trci za titulu. stavise, mislim da sada nece ispustiti svoju sansu...
Liberty and justice ∀
sto se ucinje od trke![]()
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
I onda neka mi neko kaze Schumi je bio srecnik
Veci od Alonsa definitivno nije. Ali dobro pade mu pobjeda.
Jako mi je zao Mase ali sto da se rad, a i Kimija isto.
Hamilton... ili mi se ucinje, ili momak bas blage veze nema po kisi :roll:
E da sad se sjetih. Pored bizarnih scena redjanja bolida kao lego kockica i bjezanja safety carakakav vrh, vidjeh i onu dizalicu.
Na ovaj forum je bilo polemisanja kako su Sumiju pomagali i gurali ga da se vrne na stazu i slicno. Alooo nemoj ko da je to vise pomenuo. Hamiltona je ladno dizalica izbacila iz pijeska i covjek je nastavio da vozi :!::!::!:
Pa pravilo je takvo dok god ne izadje iz bolida i ne ugasi mu se motor
A sto je to Alonso srecan?! Niko nije kriv Massi sto ne umije da vozi po kisiOno je bilo pranje
![]()
mislim sta reci.......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BRAVO ALONSO..bice hamiltonu gusto.neznam da li ce izdrzati pritisak
![]()
![]()
![]()
nevjerovatna trka!
kad sam vidio da odustaje kimi (maler kakvog nema) tacno sam znao kako ce se trka zavrsit (kisa pred kraj+massa los po kisi = pobjeda alonsa) lucky motherfucker :mrgreen: mada je stvarno dobar u kisnim uslovima
a i mene je zacudilo ono izvlacenje hamiltona posle izlijetanja :roll: ali posto je mnogo kasnio nije bilo razloga za brigu
a vidjeste li vebera? Zamalo da izgubi 3 mjesto u zadnjoj krivini!
Dont miks grendmas end frogs.
hamilton bukvalno nista nije mogao da vidi, znate li kakav je ono bio pljusak. nije proklizao koliko se sjecam, vec je jednostavno pokusao da zakoci i da mu se ne ugasi motor. a zelen je on, dajte mu vremena...
alonso je pokazao da je doktor za massu!
Liberty and justice ∀
A oće li kaznit Heidfelda za onaj banish sa staze R.Shumachera? Onda bi Hamilton došao do boda, valjda.
A još uvjek ne znam što mu je (Hamiltonu) bilo posle onako dobrog starta (bio je 4-ti), i odjednom duff .. u gužvu? Kako je usporio tako?
Plus, Hamiltona su pustili da pretekne sve da bi dosao sto prije do boxa.
Ali najjace je bilo slusati Pesikana kad je Kimi fulao box:
Kimi je izletio sa staze......ne znam sto je bilo sa Kimijem....
....a on se fura sa Winkelhockom.
Last edited by Fabia_Elegance!; 23-07-07 at 18:36.
TAKUMI
Ah kako smo ovdje svi objektivni... Pa nije ga niko pustio tek tako, nego u skladu sa pravilima kad neko zaostaje citav krug ima pravo da pretice dok je safety car na stazi... A za Hamiltonovo vracanje na stazu, i sto je bilo u skladu sa pravilima, nije mu se motor ugasio, i vratio se...
Izgleda da ljudi najteze oprastaju uspjeh...
Last edited by Fabia_Elegance!; 23-07-07 at 18:36.
I tebe i NSX da opovrgnem. Bez obzira sto mu je motor radio i sto on nije izasao iz auta, ne smije niko da mu pomaze da se vrace na stazu. Sjetite se koliko ste pricali sto su Sumija vratili gurali i vratili na stazu. To je protiv pravila!!
Ali izgleda nosenje dizalicom i vracanje na stazu nije:roll:
P.S. Motor mu se ne bi ugasio nikad, vrtio bi onako u pijesam dok potrosi gorivo ili ne rikne diferencijal tako da je prica bespotrbna...
ma ti si samo ljubomoranShampionima se vazda pomaze, jos je njega dizalica prvoga vratila
![]()
(nečitko)
analiza daj malo presjek trke![]()
![]()
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks