Page 71 of 225 FirstFirst ... 216167686970717273747581121171 ... LastLast
Results 1,751 to 1,775 of 5620

Thread: Varvari & FK Buducnost

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by NSX View Post
    Minic bi to rado prihvatio da nije zatvorio

Da'ko se reaktivira' za ovu priliku? Pa sto kosta da kosta!
    Vecina ljudi je zla

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

zanima me sljedece - imamo li ikakve sanse da se domognemo Pekinga?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa trebalo bi,ako smo clan olimpijskog nechega, kroz Svetsku ligu!
    /

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

... evo danas će tv rtl objavit vide iz podgorice vjerovatno vi to ne lovite ali siguran sam da če neko stavit na internet inače nevolim takve stvari da se stavljaju na net ali ovo je posebna situacija, vama dobra prilika da vidite sa kakvom stokom živite i šta je u stvari bilo na putu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by mali bahati tovar View Post
    vama dobra prilika da vidite sa kakvom stokom živite i šta je u stvari bilo na putu.
    Mislis ti da mi ne znamo da su ono bili preruseni Torcidasi? Ajde, nemojmo biti naivni.
    Vecina ljudi je zla

Thanks Thanks Given 
    9,710
    Thanks Thanks Received 
    6,019
    Thanked in
    2,296 Posts

Ne mozemo kroz svjetsku ligu poshto iz nashe grupe prolazi samo jedna repka... Imacemo kvalifikacioni turnir na kom valjda nece biti problema,pored nas od jachih na tom turniru bi trebalo da bude samo italija...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Bonja the Zmaj View Post
    Mislis ti da mi ne znamo da su ono bili preruseni Torcidasi? Ajde, nemojmo biti naivni.

... ajd barem netko sve zna:monkey:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Ne mozemo kroz svjetsku ligu poshto iz nashe grupe prolazi samo jedna repka... Imacemo kvalifikacioni turnir na kom valjda nece biti problema,pored nas od jachih na tom turniru bi trebalo da bude samo italija...
    A i ako tada, nekim cudom, izgubimo od Talijana imacemo turnir u martu 08. sa kojeg idu 2-3 repke i tu bi nam najveci konkurenti biti Rumuni, Rusi, Njemci, Grci ...
    'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

mislim da cemo ici prije ovog zadnjeg turnira, Italijani su u padu, nisu sila kao nekad a Porobicevi momci se polako uigravaju i izgledaju kao kompaktna cjelina.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

... kakvi ste vi šabani samo sramotite grupu sa ovakvim upisama pa ja ne vjerujem da pojedinci traže da im gospodarstvenici ili ti ga privrednici plate put na tekmu pa jebo vas konj lude ako si navijač ideš nema izgovora snaći češ se bez problema za put a ne tražit od raznih oudrugai sl da vam plate put sramota za jednu navijačku skupinu.
    ne sramote oni nikoga jer oni nisu varvari nije ovo forum varvara, samo, eto, ovjde moze da se pise o varvarima
    i ovo je samo jedno misljenje nekog ko i bas se ne razumije u navijacki svijet!
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ice View Post
    i meni je to totalni shit. ako pobijedis na taj nacin pobijedio si **** moj... izadjes i boris se pa sto bude, a ne papirologijom doc do dobrog rezultata .
    nego, zna li se ima li organizovan odlazak Varvara u Split?
    ima oli snama
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

... evo danas će tv rtl objavit vide iz podgorice vjerovatno vi to ne lovite ali siguran sam da če neko stavit na internet inače nevolim takve stvari da se stavljaju na net ali ovo je posebna situacija, vama dobra prilika da vidite sa kakvom stokom živite i šta je u stvari bilo na putu.
    ko vas ja napadao do podgorice dobro se zna i snimi to i postavi nedje na net bas me interesuje, posbeno ako bude sniman dio vezan za grbalj i plazu jaz
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    ne sramote oni nikoga jer oni nisu varvari nije ovo forum varvara, samo, eto, ovjde moze da se pise o varvarima
    i ovo je samo jedno misljenje nekog ko i bas se ne razumije u navijacki svijet!

... nisam mislio na varvare pod ovim da su stoka niti na delije tj srbe jel od njih smo i očekivali onako nešto, nego na policiju i njihove sluge takvim ponašanjem nisu zaslužili ništa drugo nego da ih se zove stokom:hammer:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

... nisam mislio na varvare pod ovim da su stoka niti na delije tj srbe jel od njih smo i očekivali onako nešto, nego na policiju i njihove sluge takvim ponašanjem nisu zaslužili ništa drugo nego da ih se zove stokom:hammer:
    da ti ja kazem nesto ovako iskreno, vi ste super prosli, bili su prema vama preblagi kakvi znaju biti prema nama varvarima, a da ti ne pricam dok smo imali zajednicku drzavu sa srbijom, kako su se ponasali prema navijacima iz srbije, i kakve su smicalice pravili! ima li ste srece sto se cg vlada lize sa vasom vladom, pa su bili obrazivi!!!
    vjeruj mi!
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Eto dobismo Zrinjski 1:3 juče...
    Reality is overrated.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

da ti ja kazem nesto ovako iskreno, vi ste super prosli, bili su prema vama preblagi kakvi znaju biti prema nama varvarima, a da ti ne pricam dok smo imali zajednicku drzavu sa srbijom, kako su se ponasali prema navijacima iz srbije, i kakve su smicalice pravili! ima li ste srece sto se cg vlada lize sa vasom vladom, pa su bili obrazivi!!!
    vjeruj mi!
    ... vjeruj neznaš šta su radili i koliko su metaka ispalili na nas na putu do podgorice, vjerujem ja da su bili brutalni i prema vama i sl ali ovo je nešto najjadnije što policija može i one priče da u držali vozaču pištolj načelu dok je vozio samo zato da ne stane dok su delije napadale zadnji bus nisu izmišljotina istina je.Pucali su povrh glave i u pod bio je kaos o njihovom riječniku netreba ni govoriti ali znam da tog dana nisu bili u službi Cg- MUPA večina njih nego u službi Srpskog zajedništva tj bili su uz njih dok su cigani kamenovali bus oni su nas peglali a njih štitili šta je to zadatak Cg policije??Kaže jedan policajac nama izazavali ste ih vikali ste "ubi srbina" pa se narod skupio pa kako se narod tako brzo skupio??? priče za malu djecu !
    Trebalo je ovo sve doživjet ja u životu nisam ovo vidio takvu nesposobnost i brutalu prema jednima dok su drugima poklanjali osmjeh i to je istina a vi kako hočete.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

... vjeruj neznaš šta su radili i koliko su metaka ispalili na nas na putu do podgorice, vjerujem ja da su bili brutalni i prema vama i sl ali ovo je nešto najjadnije što policija može i one priče da u držali vozaču pištolj načelu dok je vozio samo zato da ne stane dok su delije napadale zadnji bus nisu izmišljotina istina je.Pucali su povrh glave i u pod bio je kaos o njihovom riječniku netreba ni govoriti ali znam da tog dana nisu bili u službi Cg- MUPA večina njih nego u službi Srpskog zajedništva tj bili su uz njih dok su cigani kamenovali bus oni su nas peglali a njih štitili šta je to zadatak Cg policije??Kaže jedan policajac nama izazavali ste ih vikali ste "ubi srbina" pa se narod skupio pa kako se narod tako brzo skupio??? priče za malu djecu !
    Trebalo je ovo sve doživjet ja u životu nisam ovo vidio takvu nesposobnost i brutalu prema jednima dok su drugima poklanjali osmjeh i to je istina a vi kako hočete.
    ja vjerujem da je bilo tako, al to je vec problem nekog drugog, nadam se da ste sve snimili, i da se vidi sto milicajci cine!
    A.C.A.B.
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ja vjerujem da je bilo tako, al to je vec problem nekog drugog, nadam se da ste sve snimili, i da se vidi sto milicajci cine!
    A.C.A.B.

nadam se da če danas to izać vanka tj na tv jebiga nema ni slika dobrih jel je službeni fotograf dobio naredbu da aparat "pokloni" miliciji pa i tu smo ostali uskraćeni, ali traga se jednim snimateljem koji je sve snimio kamerom u pa mozda se čovjek javi sam kad vidi sliku na torcidinom forumu.

a.c.a.b

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    9
    Thanked in
    1 Post

Didi, dzaba se lizes sa ovim malim magarcem (ovo nije uvreda - na dalmatinskom se magarac kaze tovar - sto je u njegovom nick-u), ako odes u Split kamenje te svakako ceka!!!

Thanks Thanks Given 
    3,194
    Thanks Thanks Received 
    3,232
    Thanked in
    1,567 Posts

A zamisli da varvari u Splitu vicu ubij ustasu?! Samo bi ih gledali jel?!
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A zamisli da varvari u Splitu vicu ubij ustasu?! Samo bi ih gledali jel?!

ma. ko o tome priča jebe mi se što neko viće i sl nema veze i neka viče jel glasom još niko nije ubijen i to je sastavni dio navijačkog prepucavanja to se nemože spriječit ali može se sespriječit da se prema jednima ponaša drugačije a bez razloga, dodji i viči ubi ustašu zaboli me tuki za to jel stim povikom nikog nisi uvrijedio barem ne 99% Hrvata malo povjesti ti nebi škodilo da naučiš

Thanks Thanks Given 
    3,194
    Thanks Thanks Received 
    3,232
    Thanked in
    1,567 Posts

Nisi me ukapirao al dobro Fino ti je neko vec objasnio da ovdje policija zna da sprovodi mnogo zescu tortutu prema domacim navijacima nego prema vama, i budi siguran da im je naredjeno da vas paze i maze jer se ne bi ponasali onako kroz centar PG
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nisi me ukapirao al dobro Fino ti je neko vec objasnio da ovdje policija zna da sprovodi mnogo zescu tortutu prema domacim navijacima nego prema vama, i budi siguran da im je naredjeno da vas paze i maze jer se ne bi ponasali onako kroz centar PG

... baš su nas fino mazili sa mecima pored nogu i gave, ako je vama to svakodnevnica pa di vi živite ljudi??

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Katunjanin View Post
    Didi, dzaba se lizes sa ovim malim magarcem (ovo nije uvreda - na dalmatinskom se magarac kaze tovar - sto je u njegovom nick-u), ako odes u Split kamenje te svakako ceka!!!

... a šta si mislio da če vas dočekat sa kolačima?????

iskreno ne pada mi napamet nekog gadjat kamenjem ali da ste dobro došli i niste ali to i znate sami nije to ništa novog

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Brate, ne znam kako mozes reci da bi nas dobili 5:0 u revansu, ukoliko se ovo registruje 3:0 za nas?! Pa, vasa ekipa je uzasna, ono kako igraju... Ono je tragedija! Nista bolji od Buducnosti nijesu...

Da nam je sjajni Dinamo rival, pa i da se uplasimo, ali ovako... :blah:

HARI KRISNA JE MOJ IDOL! HARI, NABAVI MI JEDNU ANIMACIJU STO MASE BARJAKOM, HOCU DA BUDEM KAO TI!

Page 71 of 225 FirstFirst ... 216167686970717273747581121171 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)