'Alo, moze jedno pice za mene, ma ne za mene no za cijelu kafanu, besplatno pice na moj racun ljudi jos 15 min...
Ne b'ate, odje dodjes da se malo opustis uz neko picence, koje ti servira mmmmmm konobarica...![]()
'Alo, moze jedno pice za mene, ma ne za mene no za cijelu kafanu, besplatno pice na moj racun ljudi jos 15 min...
A jado veli li ti sto ono ispred 'mmmmmm' . Naruci pice pa ces vidjet.
Evo jedno zidarsko za pocetak..
mi smo odje jedna fina famelja i nema tajni pomedju nas pa te molim da nam rechesh shto nam je to neko precuta???
ne znam kako znash kad nam je precuta, ali znash,:mrgreen: pa crtaj odje ako milish da ne dehidrirash
pa si nasha kad nema nikoga u kafani...i to 15 minuta?!
:mrgreenravo velish...besplatno pice za tebe
:mrgreen:aloooooooo!!!! Nije ti ovo drzavno!!!! Kakvo zidarsko!!! ovo je kafana a ne visokogradnja!!! (mmmmm...):joint:![]()
Dupli jack da se malo zagrijem, a poslije da se udari po kakvoj lozurini domacoj... :P
#fakenews
izgore mi mozak danas, izadjoh malo napolje izgubih 2 litra tecnosti,koje bi jelte zelio povratiti i mislim da je ovo pravo mjesto za tokonobarICE
![]()
'jutro narode...ja bi neku finu caffe latte su sve shlago...i jedanu cijedjenu narandzu ako mi more bit...i andol...za upalu mishitja:yipiiii:
a dje su mi ti andoliiiiiiiiiiiiiiiiii da ve ne k00nem visheeeeeeeee???!!!:ass:![]()
![]()
glava mi explodira , dajte neki brufen ili andol i neki sok eventualno kafu s limunom (cuh da je dobro za glavobolju)
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
kako mozhete da pijete na ovu vrucinu!!ima li tog tochenog nk piva? sipajte jedno ali da je lendo
![]()
Ja sam inache na dobrom putu da postanem alkoholichar, ka i svaki Nikshicanin
Bleka junior, Pivo vazda![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks