Page 60 of 225 FirstFirst ... 105056575859606162636470110160 ... LastLast
Results 1,476 to 1,500 of 5620

Thread: Varvari & FK Buducnost

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

torcida je prvo poluvrijeme navijala sjajno ipak su oni grupa u rangu sa ciganima ,PFC,BBB ,to je viši nivo,svaka čast za transparent....sjever se manje čuo.treba malo poraditi na pjesmama,a ne samo jedi g.... golmane i sl...neznam zašto transparenti nisu bili preko cijelog sjevera,kao da ih nema vise,đe su barjaci,đe baklje(valjda na svoj stadion se mogu unijeti baklje da to murija ne provali
    bolesno ljubomorno vreme i ljubomorne žene....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Meni Je Najjace Bilo Kad Onaj Igrac Uzima Sa Terena I Daje Onu Pechu Od Nokije Navijach.41 Minut Prvog Poluvremena Bjese

Thanks Thanks Given 
    3,194
    Thanks Thanks Received 
    3,232
    Thanked in
    1,567 Posts

Quote Originally Posted by Poplun View Post

Onu opasku o godinama nisam shvatio Nsx,objasni!!
    Pa jbg u prosjeku imate puno vise god (a pogotovo puno vise god aktivnog navijanja)
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by funky^junkie View Post
    a-a, nema blage veze sa tim.
    to je tuča navijača i tu varvari sami sebe prave štetu, ako je uopšte prave - kapiraš?
    a to što srpski paćenici i nacionalisti liječe svoje komplekse - to je magareća usluga varvarima.

pitaj ako ti još nešto nije jasno
    Pa onda objasnite torcidi da nemate vi varvari veze sa tim, da su to srbijanci napravili. Razumece vas! Izvini te im se! I bice sve u redu!
    Boj ne bije svijetlo oruzije,već boj bije lobi u američkom kongresu.....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Bonja the Zmaj View Post
    Divno navijanje Torcide - ako se izuzme sovinisticki dio.
    Isto tako - oni kreteni koji su dosli prevashodno da vrijedjaju Hrvate, umjesto da podrzavaju Hrvate.
    Dakle, nemoj mi moju pricu stavljati u politicki okvir. Meni ne prija nimalo sovinisticko divljanje ni sa jedne strane (Srbi, Crnogorci, Hrvati - nijedni nisu manje ili vise imuni... s tim sto se mozda mi vise foliramo da jesmo), ali ono sto mi se uopste nije svidjalo - je da vidim da dobar dio ljudi oko mene, na zapadnoj tribini, sekcija A - kako svoj dozivljaj podrske klubu svodi na sovinisticko vrijedjanje. Jebes fudbal, da se ja malo naj***** onim ustasama majke. I onda kao krajnji izgovor - jesi cuo sto su oni nama pricali.
    Odvratno mi je to brate i to nema veze sa iznenanadnom politickom korektnoscu Filipa Vujanovica & co, vec mi je jednostavno na vr' qourca te negativne energije. Dosao sam da bodrim svoj tim, koji je u prvom poluvremenu bio polu uplasen, a u drugom odlican. Dosao sam da konacno u Podgorici osjetim ono sto uglavnom gledam na TV. Dosao sam da vidim konacno tu Torcidu. Dosao sam jer mi je trebalo tako nesto. Jer mi je bilo wrh da poslije meca s momcima podjem na pivo (da, nasao sam kafic u centru koji je radio i imao hladno pivo )
    I onda vidim oko sebe 60% kretena koji uopste ne gledaju fudbal nego sa uzivanjem ozivljavaju neke gadosti koje su mi sjebale djetinjstvo. Kao da im nije dosta bilo.
    Jesu li ti ljudi bili Srbi ili Crnogorci? Otkud znam? Ne zanima me. Jer su bili kreteni. A kad si kreten, potpuno je nebitno koje si nacije...
    Ipak si bio na utakmici i još si pio pivo i to ladno. Pravi si huligan!
    vidim da si istraumiran. i da nikad nisi bio na utakmicama tog tipa. kad god budes isao na takve utakmice, medjunarodne utakmice bivših braća doživljavaćeš isto! ne znam šta si ti to očekivao, da će te se ljubiti igrliti sa torcidom i pevati pesme branka kockice "u svetu postoji jedno carstvu u njemu caruje drugarstvo". ma daj molim te! to ti je realnost, a ti si sad kao iznenađen i uvređeni su tvoji evrpoejski demokratski principi u koje ni sam neveruješ i koje čisto prdenje u vetar. u pun si nekog razočarenja, kao da si rastao na ringlovu, pa ne znaš da je ovo balkan bure barute. i ovakvih nacionalnih naoja je uvek bilo i uvek ce biti. sad se ti čudiš čudu. I naravno da je 60% ljudi blejalo u trbine, jer je utakmica u rangu 4amatrske lige engleske (ne samo ova nego sve utakmice ekipa bivše jugoslavije). i onda se ljudi zabavljaju na drugi način!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

I evo je prosla i ta noc...
    Kakvi su utisci? Kakva je Torcida? Bratime li se i grle ili gone po svome?
    Malo ce vas ljudi smjeti otici u Split... Malo...
    No, zivi bili pa vidjeli...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Alex Raymond View Post
    Tako je, te budale cetniccke treba za sva vremena iscerati iz CG i svako ko digne 3 prsta ga 3 puta bejzbol palicom ulupati, mrs u sumadiju mvj ljetujte tamo u planine vam je mjesto kurve ccetnicke hocete da bacate ljagu na Crnogorce u pm..Buducnost all the way.

Svaka čast. Sledeći put kad Budućnost bude dočekivala neki Hrvatski klub, predlažem da se igra u CNP

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by RHCP View Post
    Ipak si bio na utakmici i još si pio pivo i to ladno. Pravi si huligan!
    vidim da si istraumiran. i da nikad nisi bio na utakmicama tog tipa. kad god budes isao na takve utakmice, medjunarodne utakmice bivših braća doživljavaćeš isto! ne znam šta si ti to očekivao, da će te se ljubiti igrliti sa torcidom i pevati pesme branka kockice "u svetu postoji jedno carstvu u njemu caruje drugarstvo". ma daj molim te! to ti je realnost, a ti si sad kao iznenađen i uvređeni su tvoji evrpoejski demokratski principi u koje ni sam neveruješ i koje čisto prdenje u vetar. u pun si nekog razočarenja, kao da si rastao na ringlovu, pa ne znaš da je ovo balkan bure barute. i ovakvih nacionalnih naoja je uvek bilo i uvek ce biti. sad se ti čudiš čudu. I naravno da je 60% ljudi blejalo u trbine, jer je utakmica u rangu 4amatrske lige engleske (ne samo ova nego sve utakmice ekipa bivše jugoslavije). i onda se ljudi zabavljaju na drugi način!
    Nazalost, slijep si kod ociju i gluv kod usiju.
    Ne iznenadjuju mene sovinisticke bljuvotine, ali me nervira kad neko dodje da navodno bodri svoj klub - i onda poslije 15 minuta pocnje da kulira igru i da uziva u tim gadostima.
    Nisam sokiran s tim stvarima kao neka srednjovjecna gospodja koja na pomen rijeci qourac pocinje da se snebiva, ali necu da prihvatim tako nesto kao normalno, jer mi je vise preko qourca ljudi koji jednu fantasticnu fudbalsku predstavu svedu na ogavne sovinisticke bljuvotine. Nema to veze sa tim kvazi evropskim standardima, vec sa energijom. Pozitivnom energijom kojom se podrzava voljeni klub i daju mu se krila da uradi ono zasta mozda i nije u stanju.
    Ili negativnom energijom kojom se lijeci licni kompleksi i ponovo ozivljava srranje iz 90-ih. A fudbal ko jebbe.

Ako je tebi wrhunac hrabrosti i navijanja - sovinisticko prepucavanje sa bivsom bracom - sa sigurne udaljenosti i sa policijom izmedju - svaka cast, to je razmisljanje tipicnog balkanskog nacionalistickog heroja. Sigurno se poslije takve "junacke predstave" zavrsi u lokalnoj birtiji i uz pivo ispredaju lovacke price o hrabrosti koje nije bilo i jos jednoj pobjedi nad omrazenim ustasama. A o fudbalu - ko jos razmislja.
    E pa dosta mi je vise takvih debila koji svaku pozitivnu pricu isprljaju primitivizmom i poslije kao alibi uzimaju - da je tako svuda i vazda. Pih.
    Vecina ljudi je zla

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Tako je, te budale cetniccke treba za sva vremena iscerati iz CG i svako ko digne 3 prsta ga 3 puta bejzbol palicom ulupati, mrs u sumadiju mvj ljetujte tamo u planine vam je mjesto kurve ccetnicke hocete da bacate ljagu na Crnogorce u pm..Buducnost all the way.
    u jbt ti ih nagrdi, opasan si ti, samo kad oces, a javljas se ovako povremeno da pokazes svoju snagu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by RHCP View Post
    u pun si nekog razočarenja, kao da si rastao na ringlovu, pa ne znaš da je ovo balkan bure barute. i ovakvih nacionalnih naoja je uvek bilo i uvek ce biti. sad se ti čudiš čudu. I naravno da je 60% ljudi blejalo u trbine, jer je utakmica u rangu 4amatrske lige engleske (ne samo ova nego sve utakmice ekipa bivše jugoslavije). i onda se ljudi zabavljaju na drugi način!
    RHCP,
    to sto je tebi takvo srranje - normalno - ne znaci da i svima ostalima treba da se svidja.
    Ti mislis da je navijanje - takvo - to je tvoj problem. Ja na stadione odlazim iskljucivo zbog tima kojeg bodrim. I igre... za slucaj da si zaboravio poentu svega.
    Licno nezadovoljstvo zivotom i situacijom u kojoj zivis - probaj da rjesavas na neki zdraviji nacin, a ne da se umrezavas sa ljudima koji imaju slicne probleme - jer iako ti se cini da time sto nisi jedini u toj bolesti - to ne znaci da si zdraviji
    Vecina ljudi je zla

Nabla Guest

Quote Originally Posted by hercules View Post
    Nabla, a da ih puste da se pokomate kod pumpe onamo? Da je digunu u vazduh i sa njm mcijeli centar?
    Razmisli racionalno pa ces shvatit zasto ih neec pustit dok torcida ne napusti PG.
    Ma meni je samo zao varvara, koliko su se nadali da ce pretamburat tu torcidu, sad ce morat da idu u Split da ih biju

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ggjoni View Post
    kao prvo, bolja igra buducnosti, kao drugo lekcija torcide varvarima u svakom smislu, sto se skandiranja tice, ja volim sve, i kad su psovali svetu savu, srbe na vrbe, ustashke ***** itd ... to je atmosfera

inace imam 5-6 clipova, bio sam na istoku, ako nekog zanima tu sam, poz.
    Mogao bi stavit neki link.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A meni je zao mene (a naravno i jos jedno 200 ljudi) sto nisam mogla uci na zapadnu tribinu iako sam imala kartu. No su nas posle 360 krugova oko stadiona pustili na istok i to 20 min posle pocetka utakmice:mad:.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Very_Bad_Girl View Post
    A meni je zao mene (a naravno i jos jedno 200 ljudi) sto nisam mogla uci na zapadnu tribinu iako sam imala kartu. No su nas posle 360 krugova oko stadiona pustili na istok i to 20 min posle pocetka utakmice:mad:.
    to se zove organizacija, sramota!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Navijanje je bilo super, Varvari odlicni (samo cini mi se da fale bubnjevi ili nesto sl ), Torcida pokazala iskustvo.
    Sofinisticko navijanje me ne zanima jer to nije moj nivo, ja sam bio tamo da gledam utakmicu i da upijem malo dobrog raspolozenja na ovu ludacku vrucinu
    ...

Thanks Thanks Given 
    643
    Thanks Thanks Received 
    75
    Thanked in
    50 Posts

Quote Originally Posted by Very_Bad_Girl View Post
    zazas li se da nisi usla na zapad?:mad:
    gadovi jedni.. ja sam vidio veliku masu iza mene, a ja sam usao u 8:25! nasa posla! moga sam 10 kg dinamita unijet, niko me nije pretresa..

Thanks Thanks Given 
    643
    Thanks Thanks Received 
    75
    Thanked in
    50 Posts

Quote Originally Posted by stefke View Post
    koja zastawa može li slika ?
    nisam slikao nista, nisam imao sa cim.. ako je neko uvatio neka postavi..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Takve kao ti mrzim...jer ti je bolji siptar,ustasha od srbina..svi takvi kao ti digli ste ruku od "brata" da bi zavoljeli protivnika....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

E ljudi ko se ljuti uvalim mu..... ali torcida je pokazala kako se navija,ipak su oni klub sa duzim iskustvom/stazom i sl.Ja nesto imam osjecaj da su varvari iz godine u godinu sve losiji na zalost,prije 5-6 godina se bruka dobro navijalo,bio je tu vaske sa bubnjevima,okupljanja iz svih djelova grada i navijalo se dusom i srcem....miliarde raznih pjesama i parola....ja ne znam jesu li ih pozaboravljali il sto ali ono je presmijesno bilo.Najavljivali su koreografiju samo takvu nezapamcenu a dosli sa papirima za pakovanje poklona i 2 1/2 zastave aaahhhh .Pretpostavljam da je dobrim dijelom glibava panduracija kriva za oduzimanje baklji i mozda nekih transparenata ali ne ide mi u glavu da se ne mogu vodje snac sa tim.Dobro rece moj jedan kolega,trebali su delegati izbacit navijace napolje oba tima (sto je u sustini nemoguce) zbog politickih prozivki i nacionalizma,naprave to par puta i siguran sam da bi se manje desavalo.A mozda sam i gloop.E sad dobro neko spomenu,varvari ovakvi kakvi su sad mogu mislit koliko ce ih poci u split???? I cak sto vise izginucemo tamo i u to sam siguran jer su i splicani veliki nacionalisti a ruku na srce ova torcida je stvarno bolesna potpuno,neuporedivo bolja navijacka grupa....jebeni nacionalizam,ja izlazim sa curom iz splita i tacno mi dodje krivo sto joj posle utakmice kicmu ne slomih kad vec torcidi nisam mogao......eeeeee QQ nama ovakvima hehehe po***** se u nacionalizam....aj u zdravlje (zaboga oce li ko imat zivaca ovo sve da cita)
    KO NIJE LUD NIJE NIJE NORMALAN

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by maksim View Post
    Takve kao ti mrzim...jer ti je bolji siptar,ustasha od srbina..svi takvi kao ti digli ste ruku od "brata" da bi zavoljeli protivnika....
    Kad se covjek sjeti 1918-te, treba dobro da razmisli ko su mu "braća".

Zna li ko ima li organizovan odlazak u Split?
    ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

bonja,
    kada je rhcp rekao da je takvo navijanje normalno,koliko sam ja shvatio,mislio je da je u susretima izmedju timova i reprezentacija iz ex yu takvo navijanje (sovinizam) normalna pojava,cime nije zeleo da kaze da je to ok. a da je takvo navijanje normalna pojava-jeste,nazalost.
    i kamo srece da svi navijaci idu na utakmice da( samo) bodre tim za koji navijaju.
    ovo o igri,s obzirom na kvalitet liga,krajnje diskutabilno.
    poz.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Torcida vam je u sred PG pokazala kako se navija. Zalite se da policija nije dala da se unese pirotehnika. Vi ako ste uopste Varvari (mislim za pojedince sa foruma) treba da znate da se navijacke grupe o tome dogovaraju sa klubom, a kad vas ima dovoljno policija ne pokusava da pretresa. Otkud Torcidi pirotehnika u PG??? Kako su oni unijeli?
    I jos nesto... Vasa shvatanja navijanja nisu miroljubiva kako ih pokusavate docarati vec je to mrznja prema jednom narodu uz kontru kojom pokusavate da podidjete onima koji ne vole taj narod...
    Niko od likova koji ovdje pricaju nece poci u Split na revans! A ako neko od Varvara i podje vidjece kako ce ih Torcida "bratski" docekati...
    Uciti od Velikih kako se navija nije sramota... Naprotiv!

Nabla Guest

Quote Originally Posted by Nani View Post
    Kad se covjek sjeti 1918-te
    Aaaahahahahahaaaahahahaha :lolblue:
    E pa evo koliko sam dolazio na ove forume jos se nisam ovako presmijao...hvala ti veliko

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Bonja the Zmaj View Post
    RHCP,
    to sto je tebi takvo srranje - normalno - ne znaci da i svima ostalima treba da se svidja.
    Ti mislis da je navijanje - takvo - to je tvoj problem. Ja na stadione odlazim iskljucivo zbog tima kojeg bodrim. I igre... za slucaj da si zaboravio poentu svega.
    Licno nezadovoljstvo zivotom i situacijom u kojoj zivis - probaj da rjesavas na neki zdraviji nacin, a ne da se umrezavas sa ljudima koji imaju slicne probleme - jer iako ti se cini da time sto nisi jedini u toj bolesti - to ne znaci da si zdraviji
    Dragi prijatelju moj Bonja!
    To je to jednostavnotipično za naša balkanska svatanja, možeš tipojedinac da se buniš protiv i da sa gađenjem gledaš na te stvari ali je prosto tako i ti to ne možeš da promeniš. jer je taj problem mnogo dublji nego što ti misli da je, i gledaš na njega jako banalno.
    To nema nikakve veze sa ličnim nezadovoljstvom zivota, sa kojim ja nemam nikakvih proble, za razliku od tebe, jer ti ti taj koji ne može da se pomiri sa činjenicom da živi na balkanu. možda ti nisi zadovolja te ti ja predlažem da ise preseliš u neku slobodarsku zemlju u kojoj vlada tolerancija i ljubav različitosti, npr.USA.
    uvek su mi bili smešni, ljudi poput tebe, koji tako banalno gledaju na stvari balkanskih različitosti i balkanske netrpeljivosti. sva ta sranja o kojim ti pričaš su nas dovela do ovog gde smo danas. to lažno pretstavljanje idealnog sveta za koji i ti sam neveruješ.

A na fudbalske utakmice se ide zbog fudbala, prvenstveno, a sami nemiri na tim utakmicama je sastavni de fudbalskog folklora. Nisu ti nemiri i vređanja naviačkih grupa samo vezani za naše područije, to postoji, skoro svugde u svetu, čak i u zemljama idealnijim od naših.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jos malo u "turistima" koji su se umjesto mora zazeljeli kamenja

SAČEKUŠA PEDESETAK ’ZVEZDAŠA’ KOD BUDVE
    IZ ZASJEDE NAPALI KOLONU HAJDUKOVIH NAVIJAČA
    Torcida kamenovana, policija pucala u zrak
    Dva torcidaša su ozlijeđena kada im je kod Budve konvoj zasut kamenjem, a još su dvojici na podgoričkim ulicama razbijene glave
    PIŠE VINKO VUKOVIĆ
    SLAVEN ALFIREVIĆ
    Pala je krv. Kolonu s Hajdukovim navijačima kod Budve skupina od 50-ak navijača Crvene zvezde u četvrtak poslijepodne zasula je bengalkama i kamenjem. "Delije" su razbili stakla na tri autobusa, jedan kombi s torcidašima dosta je oštećen, a od krhotine stakla ozlijeđena su dva navijača.Kad je sve zaprijetilo da će prerasti u krvavi obračun, policija je ispalila nekoliko hitaca u zrak, pa su incidenti prestali. Autobusi su nastavili prema Podgorici, gdje se u četvrtak navečer odigravala utakmica nogometnog Kupa UEFA-e između domaće Budućnosti i splitskog Hajduka.
    — Bila je to klasična sačekuša, dočekali su nas, poletjelo je kamenje, razbili su nam autobuse, čula se pucnjaca - prepričavali su torcidaši.
    Međutim, to nije bio jedini incident na pohodu Torcide u glavni grad Crne Gore. Splićanin Milan dobio je nokaut, šaku u glavu u blizini podgoričkog hotela Crna Gora nakon što je parkirao automobil splitske registracijske oznake i s prijateljem želio posjetiti tabor splitskih "bijelih" raspitujući se gdje bi još mogao nabaviti ulaznice.
    Okružilo ih je (vrtio je film zamotane glave) desetak mladića i nakon pogrda ("Ustaše, gdje ćete") fizički ih napalo, te su se dali u bijeg.
    Milan (Nemojte mi pisati prezime, zamolio je) je krvave glave ušao u hotel gdje su ga odmah prihvatili iz Hajduka, liječnik dr. Jurica Rakić i fizoterapeuti Domeniko Sisgoreo i Filip Brnas su mu zašili ozljedu, stavili povez, dali vrećicu leda da ne bukne "šljiva"...

Krvave glave
    Bio je to znak za uzbunu glede organizacije večernje utakmice, najava već u podne da unatoč proklamiranoj srdačnosti dvaju klubova Podgoricom treba šetati u strogo kontroliranim skupinama i koridorima.
    Potom je stigla još jedna dojava o novoj razbijenoj glavi u Ulici Slobode na putu između hotela Crna Gora i stadiona Budućnosti, pa su se na ulicama Podgorice namnožile patrole/ophodnje policajaca.
    A pripadnici snaga sigurnosti uvjeravali su nakon sat vremena da su vinovnici nasrtaja na Milanovu glavu uhvaćeni, te da se radilo o o skupini mladića između 15 i 20 godina...

Izbjegnute gužve na granici

U vrelini ljetnog dana carinici i pogranična policija na prijelazu Karasovići između Hrvatske i Crne Gore učinila je sve kako bi konvoj od 810 navijača u 11 autobusa, 8 kombija i 25 osobnih vozila što prije obavio propisane carinske formalnosti i nastavio put k Podgorici.
    Carinici kažu da su prvi navijači prema Crnoj Gori krenuli rano ujutro da bi izbjegli gužve. Nedaleko od granice Dubrovčanin Srđan Rajković i Kaštelanin Josip Grbeša čekali su da se priključe konvoju. Dražen Božić, Tin Marjanović i Mate Miloš kažu kako su iz Gruda u Hercegovini, a Damir Mazić s Torcidom Pašman krenuo je prethodne noći.

’Delije’ glumili da su turisti

Kolona s vozilima punim torcidaša uskoro je nakon prvog napada nastavila putovanje, da bi nakon dolaska u Podgoricu još jednom bila napadnuta, ali su policijske snage pravodobno reagirale.
    Inače, mjesto Jaz, u kojemu živi veliki broj Srba i kod kojega je došlo do prvog napada, po svojoj je geografskoj konfiguraciji, kako se do sada pokazalo, vrlo pogodno za popularnu "sačekušu". Navijači Crvene zvezde, njih oko 300, koji su navodno krenuli iz Beograda, podijelili su se u dvije skupine (jedna prema Budvi, a jedna prema Herceg Novom). Putovali su u malim grupama kako ih policija ne bi prepoznala, a kao razlog putovanja navodili su ljetovanje na crnogorskoj obali. (I)
    Uhićeno četrdeset napadača

Unatoč nezapamćeno jakom osiguranju u povijesti Podgorice, Torcida nije uspjela sigurno stići do glavnoga grada Crne Gore. Budući da je i u Podgorici u četvrtak rano poslije podne došlo do prvih fizičkih obračuna između navijača, policija je u glavnom crnogorskom gradu zavela pravo opsadno stanje i blokirala sve prilaze stadionu. Navijači Hajduka bili su smješteni u Njegoševu parku, na pomoćnom košarkaškom terenu KK Budućnosti, a oko 16 sati su premješteni na južnu tribinu stadiona Pod Goricom. Neslužbeno, uhićeno je 25 napadača na torcidaše kod Budve i 15 mladića u Podgorici. Tijekom i nakon utakmice nisu zabilježeni veći incidenti, osim međusobnog sukoba ’delija’ i ’varvara’ i nasrtaja torcidaša na zaštitnu ogradu

Page 60 of 225 FirstFirst ... 105056575859606162636470110160 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)