Da...ovo me podsjeti na onaj klip sto je neko ostavio na forumu "Navijaci" ili tako nesto, kad varvari kamenuju navijace Rada...koristite dvostruke arshine...
počinje za par minuta... pssstttt
AAAAJMOOOOOO PLAAAAAAVIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
VELIKA UTAKMICA, BUDITE I VI VELIKI!!!!!
Pa dobro, prave li oni sebi stetu ili ne prave? Ako je to tuca navijaca onda je i ono u Budvi sto kazu da se desilo. Samo nemojte jednu pricu za jedne a drugu za druge.
E ne znam ali morate priznat da su Dalmatinci izuzetno hrabri kada su ovako organizovano sa ovoliko obilježja stigli da bodre svoj tim. Tako se voli svoj klub.
Kad se Varvari vratečekam komentar da vidim kako im se čini navijanje Torcide jer su poznata navijačka grupa. Znači na stranu sve, samo me zaniam organizacija navijanja.
Nadam se da ipak većih incidenata neće biti.
Evo tata navija za Hajduk a ja za Budućnost. sad ću ga kamenovat
.
Sad se vratih sa moje prve reportaze
Neslavno sam proso jer sam doooooobro zakasnio... Niti jednog Varvara ne vidjh, a kamoli Torcidu... Napravih par slicica stadiona, ali to je sve dosta lose...
Originally Posted by Nk-001
Varvari kao jedan !!! Svaka chast !!!
Utakmica prelagana, navijanje odlicno, samo sta kamera isuvise malo pokazuje navijace (i jedne i druge)...
Samo malo fudbaleri da zivnu... uplasili su se...
Kakav gol je8en ti...
She is only here to annoy herself!
Kakva golcina Hrgovica
bolje receno , vujke ***** te u glavu glupu... primiti gol sa 40 metara... daj ne srpdaj te se... pix ...
Hajduk za 2 klase jaci...
Eo malo mojih smecarskih fotki:
![]()
Originally Posted by Nk-001
Varvari za 10
Igraci prvo poluvrijeme 7 , drugo 9+
Sve u svemo moramo nekako biti zadovoljni... ne znam![]()
A ovo je bezobrazluk...varvari ne smiju da izadju sa stadiona dok splicani ne napuste Podgoricu...
Nabla, a da ih puste da se pokomate kod pumpe onamo? Da je digunu u vazduh i sa njm mcijeli centar?
Razmisli racionalno pa ces shvatit zasto ih neec pustit dok torcida ne napusti PG.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
ja i nisam odusevljen navijanjem varvara bar preko tv-a...torcida je imala fino izdanje...
ps.montenegrina-hrabri su sto su dosli,a kad vec dolaze sto da ne ponesu salove,zastave i sta se sve vec nosi na utakmice,kad su im dozvolili da donesu...kad su delije isle u zapresic nista im nisu dozvolili da nose...nisu smijeli da pjevaju bilo sta vezano za srbiju ili nesto anti hrvatsko sto veceras sa torcidom nije bio slucaj...
Pala Je Zastava Torcidi!
Prvo sto mogu napisat, varvari za cistu 5.. isto vazi i za zapad..
nikad preko tv-a ne mozes biti zadovoljan , jer je mnogo akusticnija tj , onaj ***** od rtcg tamo postavi ona ***** pa se vazda bolje cuje jug... tipa ... kad su vokovi bili u Pg podjednako se culo njihovo navijanje i varvara... isto tako danas... svako malo jache org navijanje tamo na zapad put kaveza se cuje...
al to sto je torcidi pala zastava je za svaku pohvalu !!!
"Povodom incidenta u Jazu uhapseno 45 osoba... Najveci dio tih lica drzavljani Srbije, turisti...
Kod milenijuma grupa od 15 lica pokusala da kamenuje autobus. Nih 5 je iz PG, a njih 10 iz Nisa. Uhapseni svi..." ovo izmedju ostalog javise na IN.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Rekoh vec gore.. Varvari i zapad su ocitali lekciji torcidi kako se navija. Koliko su najavljivali nekakav spektakl, mislio sam da ce da naprave nesto sto se nije nidje na svijet gledalo, a oni (torcida) nijesu su se culi u drugom poluvremenu. Prvo su navijali i bilo je ok, a poslije toga muk.
Sto se tice samog meca i rezultata, steta je sto nijesmo dobili makar 1 razlike, jer smo apsolutno zasluzili..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks