/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
shto ce im ta cijena i onako su badijavni, ja se od kraja zagorica do komanskog mosta ima ihahahahahaha razdaljine vozim za 2,15 centi sprdnja, auto mi potrosi 5 eura do tamo
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Rijetko kad se vozim taxi-Em a tad je to obichno Royal ili City
Pa kad negdje zhurim stvarno ne gledam na cijenu,a oni su mi po tom pitanju najtachniji(City mi se desi da chekam i po 20min) a i vozachi su kulturni...
Uh, ovaj Prestige taxi je ubjedljivo najjaci. Ubija kako je jeftin,tacni su, nijesu losa auta, ljubazni... Tacno da se ne mili coeku auto palit!!
Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao.
prestige je dobar i city je dobar. cijene su veoma povoljne, ljubazni, prije svega su tachni.sto reche shrek "Tacno da se ne mili coeku auto palit!!" pa i ne.treba da dodjesh grada pa da nadjesh slobodno parking mjesto pa guzva..ovako taxi i banjaa i jeftinije je ..chini mi se
![]()
City ... FIno ti traze ime i znash da ti niko nece uzet taxi...a i jeftini su i ljubazni![]()
Ako za icim u zivotu treba zazaliti ,
onda je to izgubljena LJUBAV :(
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
juce oko 2 popodne zovem 4-5 udruzenja za taxi i svima vozila zauzeta i kad sam konacno jedan uspio da dobijem dispecer mi veli za 3 minuta, cekao sam debelih 10 minuta i posle opet isti zvao, pa mi veli eo ga za pola minuta, da bi se na kraju dovukao poslije jos 5 minuta. za to vrijeme sam mogao doma doci po onome zaropeku!
to me najviše nervira kad kažu evo za 3 minuta pa posle 7-8 min nazoveš, kažu evo za minut, pola minuta pa onda još 3-4 min PIXX!
de lux..
samo me nervira sto im ponekad sms ne stigne odma no poslije 2,3 sata :-D
jednom sam se vozio onim presidentom i nikad vise.. city za spas ne bi zvao jer lazu samo tako.:mad:
O qq kupite to auto ako vam je toliko bitno da ste na vrijeme![]()
She is only here to annoy herself!
De lux taxi je jako agresivan sto se voznje tice, njih jednostavno boli ***ac za auto i preticu nemoguce, 2-3 puta sam se sklanjao s raskrsnice i ako sam imao prednost cim sam vidio da ide de lux taxi a kao pjesak sam imao poginut zbog njih, kod hotela cg ako 100-tkom nije proletio i to kad su poneki prelazili ulicu. Sramota
Rijetko se vozim taxiem, al kad se vozim to je PG Taxi! 70 cenataH minimalac!![]()
Globetrotting
Procita li ko od Vas ovo u Vijesti danasnje???
Inace su svi podgili cijene na 50, 55 i 60 centi po kilometru.BIVŠI RADNIK "DE LUX" TAKSIJA MILAN GRDINIĆ PODNIO KRIVIČNU PRIJAVU PROTIV VLASNIKA FIRME
Tukao ga gazda
Bivši radnik "De lux" taksija Milan Grdinić podnio je prošlog utorka krivičnu prijavu protiv vlasnika Veska Jovanovića zbog brutalnog prebijanja. Grdinić je juče u redakciju "Vijesti" došao sa maskom na licu i sa otpusnom listom iz Kliničkog centra u kojoj piše da je "primljen kao hitan slučaj zbog povrede nosa zadobijene u tuči od strane poznate osobe na radnom mjestu 4. septembra oko 18 časova".
- Radio sam dvije godine kao vozač u toj firmi. U mjesec dana imao sam dva saobraćajna udesa sa službenim vozilom. Kasko osiguranje isplatilo im je novac za ta dva vozila, a ja sam se prebacio da radim kao dispečer. Zbog neisplaćene dvije plate dao sam otkaz u nedjelju 2. septembra - kazao je Grdnić.
Istakavši da ga je u utorak Jovanović zvao na sastanak, Grdinić tvrdi da ga je bivši direktor uveo u kancelariju i zatvorio vrata za sobom.
- Neočekivano me je jednim udarcem bacio sa stolice na pod. Udarao me je po glavi, a na moje dozivanje u pomoć jedan od kolega je htio da reaguje i da nas razdvoji, ali ga je spriječio suvlasnik firme, koji je držao stražu na vratima. On je rekao da će direktor sam završiti "ovaj poslić" - priča Grdinić.
Negirajući Grdinićeve optužbe, Jovanović je kazao da "takvu laž još nije čuo".
- Taj mali ima problematičnu prošlost. Ne samo da ga nijesam tukao već sam ga razdvajao u tuči sa jednim od kolega - kazao je Jovanović.
Suvlasnik firme, koji je izričito zahtijevao da mu se ime ne pominje, rekao je da bivši radnik "izmišlja i gleda kako da naudi toj firmi".
Last edited by hercules; 12-09-07 at 11:09.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks