Pilo se veceras s nekim forumasimaTako da bi moglo i jedno virtuelno za one koji nisu bili s nama
Nego jedan nam forumas precuta nesto eh...
Pilo se veceras s nekim forumasimaTako da bi moglo i jedno virtuelno za one koji nisu bili s nama
Nego jedan nam forumas precuta nesto eh...
She is only here to annoy herself!
Dobra je kafana dok je mala.
AOndaKaDodjemJaPaPorusimSveFigurice khhhhhh :)))))))
SAmo da vam kazhem Ciao![]()
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Blesava ja ili ne, bolje bi ti bilo da si. hahahahhahahahaa..
Last edited by kuglica; 19-07-07 at 11:16.
A u ulici Slobode i Hercegovackoj sad rastu iz Berana dEca. Neki novi klinci, neki novi klinci..
zakolji jednu dinju, ocu na stadion jos malo![]()
evo je koljem a da ti nije jos rano da na stadion ides
rano je, no da tebe poitam da zakoljes tu lubenicu.
moze li jedna kafica sladja jutros
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
/me ti kuva... Dobro si se diga u 6 zora jutros...
A u ulici Slobode i Hercegovackoj sad rastu iz Berana dEca. Neki novi klinci, neki novi klinci..
ooooooooooooooooooooooooo..dobro jutro aja...oli i meni jednu onako domatjinsku sa sinotj t00rit...al nemoj neku kchamak grkachu...no onakVu za udadbu![]()
oce li meni ko pristavit kafu da isperem usta od svakakvijEh zena, pardon od utakmice sino$nje jer sam presusio![]()
Preladih grlo,preLeden pelinkovac i preleden led
jednu domacu sminroff,da me prodje
hvala
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
vecheras cu ja da se zalijechim...
~
Last edited by Stivi; 20-07-07 at 22:09.
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Znaci, ovdje se nabijaju postovi..![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks