Narode jel ima neko remix pjesme od Bob Marleja(mislim da Olav Basovski radi taj remix) chini mi se da se stvar zove "And we rock" , pustaju je cesto po podgorickim lokalilma.
Unaprijed veliko THANKS!!!
Treba mi bilo shta od The thirst, po mogucstvu My everything,ali bicu zahvalna na bilo kom prilogu![]()
we`ll love u
just the way U
R if u
R
PERFECT
Narode jel ima neko remix pjesme od Bob Marleja(mislim da Olav Basovski radi taj remix) chini mi se da se stvar zove "And we rock" , pustaju je cesto po podgorickim lokalilma.
Unaprijed veliko THANKS!!!
BLaH
Nisam siguran, nasao bih je da znam izvodjaca i naziv. To je remix Bob Marlijeve pjesme Could you be love chini mi se,ni to nisam siguran. Al 100 posto si je cuo u grad,nema dje je ne pustaju....
Ovo "And we rock" je u pjesmi najvise zastupljeno. A nedje sam na neki forum vidio da je to remixovao Olava Basovski al ne mogu tu stvar nidje nac.
BLaH
aj preslushaj ovu stvar, al nije cijela pjesma. ako jeste reci pa cu je skinut
bob marley - could you be loved 2000 (olav basoski mix)
http://www.sendspace.com/file/o5fyw3
....love is in the air....
File Name: bob marley - could you be loved (olav basoski mix).mp3
Size: 5MB
http://www.sendspace.com/file/hpawkj
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Ima li ko novi album Milene Vucic? I nemojte me pitat sto ce mi to
Ako ima neko link za cijeli album bio bih u jako zahvalan
Emillza ovo gore
![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Ima jedna stara elektronska pjesma nedje iz 80-ih...Strasno mi se svidja..cak mi je medju prvim elektro-pjesama ako izostavimo Jarre-a i jos par njih![]()
Ova pjesma mi je na kaseti staroj oko 25god. koja nije vise kao nova...
Posto nemogu bolje objasnit ja sam snimio to, evo cujte i pomozite ko zna kako se zove..Radi mene nemojte kacit linkove ka MP3 jer ga "nekonzumiram"..samo mi treba ime pjesme ili bar ime izvidjaca.. Evo link-a:
http://rapidshare.com/files/42390991...tefan.mp3.html
Hvala unaprijed.
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
Ja trazim ako ima "neko" od Guns n Roses - Sweet child of mine![]()
Ja trazim ako ima "neko" od Guns n Roses - Sweet child of mineJel ovo treba da bude neka sala ?
![]()
Feto - Jer ja sam Feto
apsolutnih ljetnji hit![]()
Prvo zato sto si napisao "neko" i stavio smajli na kraju kao da pod*ebavasNabavio sam pjesmu.
Sto me to pitas?![]()
![]()
Drugo zato sto ces tu pjesmu nac dje oces...P2P, cak i na google...
ZNA LI ko ovu moju pjesmu ? plizz ljudi strasno mi treba..![]()
People... Just a little more love... Just a little more peace...
Stay ql![]()
...djewojka iz piwe... i can't believe it...
@TrOuBlEsOmE Treba li da je uploadujem
David Guetta Feat. Chris Willis - Just A Little More.mp3
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Alo sad poslusah pjesmu i cujem kaze "Pravim najbolje bureke u gradu"...I prodje mi kroz gravu..jbt znam jednog momka sto ima buregdzinicu kod ATV-a i unutra mu je sve kao rege-stil i ima dred-ove na glavu.... Jel to taj ?...kako je vrh lik..a i burek mu je dobar ! Svidja mi se pjesma...Feto - Jer ja sam Feto
apsolutnih ljetnji hit
Car je..vrh je pjesma casti mi..cini mi se da sam ovo nedje cu na radio ali nisam siguran....Ima li jos sto od njega ?
Par postova nize trazi sam ovo:
http://rapidshare.com/files/42390991...tefan.mp3.html
Evo sad sam dobio malo info-a o tome ali i dalje trazim sta je tacno..Evo ga taj info..to je ustvari kako se to pravilo.
Je li sad kome jasnije..zna li ko ?To se pojavilo 82-83. i zvalo se "Stars On '45 " a radi se o sledećem:
- izmiksuje se prvo nekoliko kaseta redom: boni em, rod stjuard, bili oušn, malo regea ... pa dokle se stigne
- zatim se priključe dva dupla decka na miksetu, mikseta u pojačalo
- na pojačalo se priključi i jedan gramofon koji vrti stalno neku poznatu disco temu
- pušta se nasumično kaseta po kaseta samo po par taktova, a u pozadini ide jedan ritam sa neke disco ploče,
- dok jedna stvar u slušalicama se traži pogodan takt za nastavak, sa ostalih kaseta,
- kad nemaš dobar takt na dekovima , a ti pustiš malo jače vodeću ritam temu sa ploče malo jače na mikseti, ili promeniš brzinu na gramofonu
Pozdrav.
bice d aje i ovo josh jedna nemoguca misija, ali ajde da probam. . ((:
`Baby now` pjesma iz reklame za Peugeot 407, pjeva neka A L D E N
we`ll love u
just the way U
R if u
R
PERFECT
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks