djokovicu fali jos jedno godinu dana igre da pocne redovno da pobedjuje nadala i federera. Djokovic je buduci broj 1 i mislim da tu nema neke price - to priznaju i sami nadal i federer.
Set Federer u velikom finalu, 8-6 u taj brejku prvog seta!
Svaka čast Rodžeru, postao mi je mio nakon reakcije poslije završnog poena.Legenda.
vise mi se svidjeo rafa danas, pogotovo sa osnovne linije. ali svaka cast federeru, svakako.
najbolji kad je najteze, na onim brejk loptama za nadala u petom setu, odreagovao je fenomenalno, zato je to sto jeste-broj 1.
Dobar je i Nadal bio, nema priče, ali mislim da je želja presudila... Sama radost nakon pobjede sve govori.
milo mi je shto je dobio onoga mrznova!
chini mi se da nije u nekoj top formi, ali je pokazao da je naprikosnoven
Uzme momak 5-i Vimbldon... A nacin na koji je zavrsio mec... Uf... Jos ne mogu da vjerujem da momak tako dobro igra iz godine u godinu... Rafa moze da se nada da ce osvojit kad napuni 29![]()
...djewojka iz piwe... i can't believe it...
Maestroooooo Federer. Svaka mu cast. Svaka cast i Nadalu na odlicnom mecu.
Ova 2 igraca su daleko daleko ispred drugih.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
sto uzas
ovaj mec moram da snimim obavezno i da ga gledam svaki dan
svemirski tenis!!!!
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
i kako zavrshi na kraju ja podjoh vani kad je pocheo 3ci set..
zhao mi je Nadala
, onaj Federer je mashina jednostavno kida..
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
evo i jj uzela mix dubl sa jamiem murrayom,pobedili bjorkman/molik sa 2:1.
cestitke!!!
odgledaj, pogledaj peti set i znaces zasto je Fed ipak najveci![]()
Svaka cas Fedeereru a i takodje Nadalu dobro se drzao , ali ipak
tu je kralj tenisa . Svaka mu cas i zelim da osvoji i 6. pa da prestigne
(ne zanm kako se zove onaj lik) ??
Bjorn Borg se zove.
Peti set i igra Federera za pamcenje.
Inace je po meni ovo jedno od gorih finala koje je odigrao ako izuzmemo zadnj iset. Mnogo gresaka je napravio, stalno forsira bekhend, dok na drugu stranu Nadal opali svaku loptu iz sve snage. Ali 21 godina, mislim da ce njegovo vrijeme brzo doc.
Svaka cast Federeru, 5 titula, on i Borg jedini. Iduce godine pohod na 6tu titulu
Nadalu vise srece naredni put, i malo manje one challenge da koristi![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Svaka mu cast...maestro...umjetnik...
Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.
Shta reci... Uzivao sam cijela 4h... Svaka chast i da vidimo josh ovako neizvjesnih finala... I napred Fed naravno...![]()
#fakenews
Challenge this! Ma Fed je zakon....
Živio mi Srđane Aleksiću!
Koliko moze biti tezak video fajl od 5 sati?
Samo da napomenem da je Djokovic sad izbio na trece mjesto na ATP listi. Vamos Nole!![]()
Jeste Nole je treci igrac, Tipsarevic je na 48.mjestu, napredovao je 16 mjesta, Jelena je treca, a Ana peta igracica svijeta od danas!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks