za kovceg mozda ni do 6e sezone neces saznat ko je!Moja pretpostavka: Ben
Bez spoilera, molicu. Ima naroda koji jos nije pogleda sve epizode.
U buduce probajte da budete malo suptilniji ako vec morate da otkrivate krajeve sezona...
I am the one who locks.
za kovceg mozda ni do 6e sezone neces saznat ko je!Moja pretpostavka: Ben
(nečitko)
odgledaj ti to jos jednom, MickoOno sa bradom je flashforward, ne flashback (valjda je bar toliko bilo jasno, ako ne, podji na neki LOST forum).
A slobodan sam sad Heroes (il sta si ono trazio?) da ti narezem, samo donesi praznih diskova (i eventualno nesto za razmjenu, ako imas, ako ne, nema veze). Imas moj br, mislim.
(nečitko)
dobar neki fakultetImas onda PM i mail, ako ti sto zatrebam...
(nečitko)
Meni je jasan kraj recimo, s tim što je naravno kao i na kraju svake sezone ostavljena neka misterija koja će održati zaintrigiranim gledaoce do nove epizode sledeće sezone...
A inače, nisam mislio na tebe kralju nego na ljude koji još uvijek nisu odgledali III sezonu do kraja kapiraš, a pročitali su tvoj post sa citiranim dijalogom iz zadnje scene. I još pojašnjavaš kako si ti to protumačio i pitaš se naglas jesi li u pravu.![]()
Last edited by Ramos; 04-07-07 at 07:50.
![]()
Eo prastajte jos jednom
BTW. Odgledah i 4 epizoda drugog serijala Prison Breaka i mogu rec da je vrh serija, ali vrh, i drugi serijal mi je mnogo jaci od prvog (bar je tako poceo)
znaci vi sezone zovete serijalima? hmm,nisam znao da i za to ima rijec na srpski
gde na engleski pise season mi(tj vi) kazemo-te serijal(sto ima potpuno drugacije znacenje,barem po meni)
inace prison break sam odgledao do kraja,samo sam zainteresovan koja radnja ce se desavati u trecoj sezoni...PRISON BREAK SPOILER e kuku kad sam u zadnjoj epizodi video da je onaj mali kinez/japanac/korejanac sutnuo torbu sa 5 miliona dolara u vodu,hteo sam da propadnem u zemlju,a jos kad je rekao da je tih 5 miliona sica,zemlja se otvorila i progutala me.inace serija nije losa uopste,samo se nadam da nece upropastiti trecu sezonu sa nekom gluposti RELIOPS KAERB NOSIRP
zapravo, serijal je serijal (serija), sezona je ono sto se prikaze za 1 god, al najvise pizdim za ljude kojima je epizoda=serija. "Znas ona serija, e pa iz drugog serijala treca serija" :mad:
(nečitko)
pa to i hocu da kazem: serijal nije isto sto i sezona(sto neki ovde to uopste ne znaju)...zato treba da pisete da lost ima 3 sezone,a ne 3 serijala FFS!!!!
sezona=uglavnom jedna godina snimanja
a jos jace kad mene pocnu da uce, tipa: "E pa u tu seriju, ili kako TI to kazes epozidu se deshava..." FAK![]()
(nečitko)
Eo je tek poceo Heroes(odgledah 4 epizode) i mogu rec da je bas interesantno...Jedva cekam da iznajmim sledece epizode...u stvari eo bas sad krenuh..![]()
I ja sam se navuka skoro na 'eroje. A što znam, totalno zapetljano na početku, stigoh do jedno 12-13. Nadam se da je neće nagrdit u sledećim sezonama.
Samo je crnjak da se patim do septembra kad sve ovo pogledam (a ostalo mi je još 10-tak, dok sam ovih 12 bukvalno proguta - pa radi zbog toga).![]()
poceh da gledam ROME i totalno sam zadovoljan, mnogo dobra serija![]()
ROME?? Što je to?
Rim u Cezarovo i Pompejovo doba, serija obradjuje njih i desetine ljudi oko njih... Interesantna serija, imas u Matrixu prvu sezonu kompletnu... 8)
Trazim Senfild, Simpsonove, treci kamen od sunca (da su sa prevodom)
Nudim
Lost sve 3 sezone
Prizon Break obije sezone
Heroes
Djekna
Smogovce
Prijatelje svih 10 sezona
4400
Sopranove prvu sezonu
Sex i grad sestu sezonu
Mucke (mislim da su komplet)
Kamiondzije 2.serijal
Vjestacka inteligencija se ne moze suprostaviti prirodnoj gluposti.
e taj 3rd rock from the sun (sa prevodom) ne postoji
ocu reci,ne postoje subtitle-ovi za tu seriju
za simpsonove ima tek negde oko 30-40% titlova od svih epizoda.
Pa moze to sto ima. Ovaj Senfild bi volio da nabavim, gledao sam ga na HRT-u prije nekih 6-7 godina.
Vjestacka inteligencija se ne moze suprostaviti prirodnoj gluposti.
twin peaks ide na prvom uveche...
Just to slip the skin...
"Life's but a walking shadow, a poor player, that struts and frets his hour upon the stage, and then is heard no more; it is a tale told by an idiot, full of sound and fury, signifying nothing".
Daju li bez zajebanciije Tvin Piks na RTCG i u kom terminu?
Last edited by Ramos; 27-07-07 at 14:47.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks