pa to bi bilo najbolje sto bi moglo da mu se desi, no da ne zna neko kakvo je vrijeme u englesku
igraju istovremeno.
@zvoncice,dobro se u tenis razumijesi slazem se sa tobom da bi danas jedna kisa dobro dosla da makar jos malo odmori jer je bas iscrpljen sa ova 2 meca, skoro 10 sati na terenu nije malo.
pa to bi bilo najbolje sto bi moglo da mu se desi, no da ne zna neko kakvo je vrijeme u englesku
biće ovo još jedan maraton...
Sjajan početak Đokovića 3:0! Ali mi nekako djeluje smoreno...
huh, 3-0 za noleta![]()
tra la la
BaronesseHelene
roke koke
1-0 u setovima, samo tako nastavi Nole!
Samo cu rec VAMOS NOLE!!!![]()
They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR
izjednačio nadal. 6-1. wow! ovo se očekivalo 8)
tra la la
BaronesseHelene
roke koke
nekako mi je smoren od pocetka, vidi se po njemu da je iscijedjen skroz.
Federer je u finalu 3-0! Nole pokusava da skrati poene najvise sto moze upravo iz razloga umora, evo predao je ne moze vise![]()
Pa dobro, jbg, razumljivo je sto je predao. Stvarno se vidjelo da je iscrpljen, ne moze mu se zamjerit.
They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR
kisa mu je mnogo odmogla pa je imao paklen ritam zadnja 3 dana, ubijedjen sam da je jaci od nadala na travi, naravno pod uslovm da je zdrav. federer lako u finale,nije ni imao jakog protivnika, a i jedan mec mu je predan u periodu kad su se odlagali brojni mecevi zbog kise i tu je imao dosta vremena da predahne. sjutra ocekujem njegovu sigurnu pobjedu protiv ovog cackoguzca.
tebe da zamolim da prestanes da predvidjas, zbog tebe.
nazalost izgubi djokovic zbog povrede mada mi nije jasno kako je uspio onako nogu da povrijedi, u svakom slucaju dobro je igrao i pokazao u prvi set da moze pobijediti.
finale ocekivano nadal federer predvidjam da ce nadal dobiti
nije se on danas povrijedio, ovo su posledice zadnja 2 meca od skoro 10 seti na terenu.
Šteta, ali i on je čovjek. Hvala Nole!
Stvarno je poredao meč ili mislite ono predao se, pa loše igra?
Pa stvarno nema ssmisla, krivi su i organizatori pomalo. Nole je imao užasno naporan tempo, ali ne svojom krivicom jer ako je već bila kiša, organizatori su mogli štogod učinjet po tom pitanju...
Ja mislim da ce Federer da plakne Rafu
sto je vilijams krava,odlicno igra evo dobice, a zimonjic je izgubio
krava je jer rice kao kravetina eto zato mi je krava. a jos shofro ni da mu je iz kuce ne bi ovako navijao za nju.
nemam ja nista protiv sto ti navijas za nju, ali shofro treba da zna da ne komentarise ovo za sebe i da ima ljudi koji ne misle kao on i da treba da bude objektivan u komentaru.
svaka cast venus bila je odlicna, presmijah se na zadnji poen, jos place
jeste, prelazi Rodika od ponedjeljka je treci igrac svijeta.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks