Odlicna je bila igra Crne Gore ali sudjenje stvarno pristrasno i previse.
Djurkovic pojeo *****, nije mu prvi put.
Uz to ne treba zaboraviti da su Srbiji nedostajali Vujasinovic, Ikodinovic i Filipovic.
prema svemu vidjenom imam osjecaj da cemo ih u buducnosti razvaljivat ka malu djecu
Odlicna je bila igra Crne Gore ali sudjenje stvarno pristrasno i previse.
Djurkovic pojeo *****, nije mu prvi put.
Uz to ne treba zaboraviti da su Srbiji nedostajali Vujasinovic, Ikodinovic i Filipovic.
alooooooooooooooooooo
u shoku sam
alooooooooooooooooooooooooooooo
aaaaaaaaaaa?!?!?!?!?!??!
?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!
sudije-sick!!!!
Sve je ok, perspektiva je mnogo lijepa. Sudjenje je uvijek na strani domacina, ali 18 je previse. Dobro, jos ce se igrati i jos ce biti pobjeda i poraza na obje strane. Vazno je da znamo da smo i ovoliko uigrani na vrhu svjetskog vaterpola. Meni zasad dovoljno![]()
Svaka cast nasim momcima. Steta al bice vremena da se revansiramo, mozda cak odma u Pescari. Ali ipak ne trebase previse zalecat, Srbija je nocas odigala lose. Ipak su oni najbolji, ali i mi smo blizu!
Release Yourself
Mi smo odigrali vrhunski..
stvaaarno
svaka chast!!!!
MNE-:dring::dring::dring::dring:
a cestitke i srbiji..eo..
Pokrase nas ko malu djecu, alooo. PA ima li iko na onom bazenu i trunke casti i morala... Dabogda propao cio sport u tu zemlju, ja sam zavrsio sa navijanjem za njih u bilo kom sportu, a bili su mi odmah poslije CG.
jedino sto se moze reci
moze i jace nek cuje nebo volim te volim volim montenegro
dizes ovo na preveliki nivo. ne velim ja da ti navijas za njih u svemu posle CG, ali nije cudno da se dese ovakve stvari,ipak su oni velesila, igrali su na domacem terenu, sjeti se ex reprezentacije drzavne zajednice dok nije stekla neko ime posle raspada SFRJ koliko je bilo problema sa sudijama, cak i do nedavno je tako bilo, uvijek smo imali lose sudjenje.
ne bih da me shvatis pogresno, veceras je sudjenje bilo ocajno, ali opet kazem nemoj to dizati na veci nivo.
mogu vam rec dobra tekma... a djurkovic se jos jednom dokazao kao najveca budala koja se ikad dovatila mikrofona.....
koja li bi samo kvota bila prije utakmice da ce nikola janovic fulat DVA peterca.... ali oni su nevazni. jedna skroz izjednacena utakmica. pero me jos jednom odusevio kao najbolji trener na svijet, dok je prosto nevjerovatno koliko nema autoriteta udovicic...
sto se sudjenja tice, mislim da je cg imala 18 iskljucenja, a srbija 12, i samo zbog toga sto su i zlokovic i jokic, mozda jednom i janovic, jedno 5-6 puta isforsirali suteve kada su mogli cista iskljucenja dignut.... nije to do sudija. cak je jednom i neko iz cg sutirao, promasio, i tek onda dobio iskljucenje.... alo!?
ali super utakmica za gledat.... vidi se koliko fali filipoviceva ljevica kod igraca vise za srbiju, kao i kratka klupa kod cg. ali nije ovo tekma za reper, kad se susretnu na neko ep, na neutralnom terenu, kompletni.... e, to ce bit pravo ono....
ali djurkovic budala na desetu..... kakav bilde....
GG
Meni nije jasno zasto igrachi neke reprezentacije koja ima napad, pa potom izgubi loptu, naprave faul pred protivnichkim golom i pritom dobiju iskljuchenje? Da li to rade da bi sprechili kontru iz koje bi se izrodio gol, ili zasto?
Chini mi se da su bila po ovakva iskljuchenja na obe strane...
/
ma sto ce vam iko kad imate sudije
Ti jednostavno pod parolom objektivnosti lupas gluposti ili si jednostavno bezobrazan lik. Drugog objasnjenja nema, i sta kazes nije do sudija...pokriji se usima i cuti bar kad ne umijes priznat da su Srbi ovo na najneposteniji nacin odradili... Italijani bar kradu sa stilom ovo je bilo dzukacki...
ja gledam utakmicu, a ti slusas djurkovica, u tome je veeelika razlika medju nama..... da malo vise pratis ovo, ili igras, shvatio bi o cemu pricam....
go je ponisten jer je legao na ovoga i sutirao, i to je kontra faul. znam, jer se meni isto prije neki dan desilo i napucio sam sudiju najstrasnije, a bio je u pravu....
Strasno mi je zao sto te moram razocarati ali gledao sam na RTS preko Total TV-a jer mi je prijem drugog kanala nesto los ovih dana. Tako da ti torija o tome kako ti znas pravila, a ja sam podlozan uticajima nekog "nazovi" komentatora, pade zacas u vodu. Bez ako neces reci da su me kometatori sa RTS-a naucili da ovo pricam jer ja eto nemam svoje oci i svoju glavu da njom razmisljam. Al treba ti cestitati kako si uspio naci nesto zasta ces da se zakacis i drzis ko pijan plota. Pusti Djurkovica njega malo ko slusa... ali ti si apsolutni sampion. Jos jednom svak ti cast. Sa ovim zavrsavam.
kako gadnih ljudi ima na ovom forumu !
Izvini brate, da ti nisi nesto pogresno shvatio? Zbog chega bi mene bila sramota? Sta sam ja to rekao za sudijske odluke? Nisam nista!!
Zato nemoj da citirash moje postove plz, jer sam ja postavio jedno pitanje onima koji znaju nesto o vaterpolu, a ne tebi. I to moje pitanje se nije striktno odnoslio na ovu utakmicu, zato ne znam zbog chega me napadash. Tih iskljuchenja je bilo na obe strane, ali i na mnogim drugim vaterpolo utakmicama, pa me zanima zasto to igrachi rade! Jel ok?
/
Zar postoje ljudi kojima je vaznije sta je Djuka mlatio od sramotnog sudjenja veceras?
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
E sto je dobro kad se ovako nadju ljudi sa prebivalisnim potpisima 'HN-BG', 'BP-BG', 'SAVNIK-BG' i slicnim, da pricaju o objektivnosti i daju svoj, obavezno objektivni sud o utakmici izmedju Crne Gore i Srbije...
Ovo nije politicko aludiranje, vec samo skromno zapazanje, a hoce li se ko prepoznati u njemu ili nece... to ne znam. Samo ne znam otkud takvi mogu da se predstavljaju objektivnim posmatracima? Ono 'HN-BG' ili 'PLU-BG' trebalo bi predstavljati nekakav tas na vagi? Da, posebno kada se iscitaju one budalastine koje pisu... Ali, budimo objektivni - nasi su lezali po srpskim vaterpolistima dok su davali golove, 18 iskljucenja - sasvim zasluzeno, sudije treba inaugurisati u vjecne aktere susreta izmedju Srbije i Crne Gore, a i ono stizanje rezultata bilo je sasvim zasluzeno... I onda, kada budemo toliko objektivni i sve priznamo, zasluzicemo bas kao i ostali objektivni da dodamo jedno 'BG' u nasu lokaciju, sto je ocito mjerilo objektivnosti, tacnije svojevrstan orden casti za objektivnost i pravicnost... A 'PG-BG' i sl. u potpisu ne moze imati svako. Zato smo mi neobjektivni, zato sve svoje stavove zauzimamo pod utiskom Djurkoviceve price i zato nista sto mi, bez onoga 'BG' kazemo - nije tako. I zato, jos jednom - Srbija nas je razbila, svi treba da se stidimo, prvo svojih igraca, potom naseg duhovnog vodje Duga Djurkovica, a onda i sebe samih na celu sa nasim neobjektivnim i sovinistickim stavovima... I mi, tako neobjektivni, nikada necemo moci, poput objektivnih, ni da sanjamo, a kamoli da vidimo to cudo od Terazija, Ade Ciganlije, Marakane i eto naseg jada i naseg usuda. Uvijek cemo ostati ovdje, onako neuki i neobjektivni uz nase nejake i nemocne sportiste i uvijek ce se naci mudri i vrli 'Dupilo-BG' ljudi koji ce nas kritikovati, ubjedjivati nas da nijesmo u pravu i konacno - ljudi koji ce nas prosvijetliti!
Molim razne eksperte, 'objektivce', 'duhovne lidere', majstore i ostale da ne odgovaraju ukoliko se prepoznaju u ovome, jer cu se onda jos jednom posramiti zato sto sam ja moralni mrav, subjektivno pseto i olos, koji nikada nece moci da napise 'PG-BG'...
E, ljudi moji, svega li ovdje ima... Uh!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks