Nadamo se iskreno![]()
Nadamo se iskreno![]()
sto bi(nebih da stavljam nas ili vas jer ne znam cija je izreka)narod rekao zivi bili pa vidjeli lazare no kad se igra ta utakmica znas li
anchi ljepotica iz kucha![]()
mora da dobije i dobice ne znam zashto al sam siguran
Slazem se.
Zamolio bih moderatore da ubuduce brisu postove koji nisu usko vezani za naslov ovog topica.Za chat moderatora i pojedinih korisnika mogu se koristiti privatne poruke, #montecafe, razni messengeri itd.Raspravljanje o velicini sisa Ane Ivanovic i velicini muda Novaka Djokovica, kao i mnoge druge totalno nebitne stvari koje se pisu na ovom topicu, a i na mnogim drugim je prevrsilo svaku mjeru.
Unaprijed hvala!
Ferer napravi brjek Federeru i poce kisa. Nesto Federer i nije bas bio sjajan. Prevelika pauza izgleda izmedju meceva. Imao sam osjecaj da bi mu Ferer okinuo ovaj prvi set kako je Federer lose igrao.
Pravio je greske koje nijesu ni nalik onom Federeru na koejga smo navikli.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
zna li ko jel zavrsen mec FEDERER-FERERO,bilo je 5-5 u prvom setu dok nije pochela kisa![]()
stalo se tu.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Veliki karakter je pokazala Ana danas!
Nesto mi se cini da Ana dobija Venus upravo zbog zelje kakvu je danas pokazala, Venus je izuzetno nezgodna protivnica i ako Ana pokaze zelju kao u poslednja dva seta mislim da je dobija... Iskreno se nadam...
A sto se Nola tice koliko vidjeh nekoje rekao da je Bagdatis lak protivnik bojim se da se taj neko grdno prevario mislim da se moze desiti da Nole izgubi, iako ja to ne bih volio naravno... Jak je Bagdatis...
Živio mi Srđane Aleksiću!
Slabiji je Bagdatis od Noleta, mada to nikad nije garancija pogotovo kad su mecevi na ovom nivou.
Raspored za sjutra, pod uslovom da ne bude kise izgleda ovako:
Na Centralni teren u podne izlaze Tomas Berdih i Nadal, posle njih mec nastavljaju Federer i Ferero, prekinuto je kod 5-5 u prvom setu i posle tih meceva je susret Ane Ivanovic i Venus Vilijams.
Na terenu broj 1 u podne igraju Nole i Bagdatis,poslije njih Rodik i Gaske i na kraju Enan i Bartoli.
Baš sam se pitao kako izgleda današnji raspored, hvala matadore![]()
Što prenose na in zna li se? Valjda Đokovića a?
IN krece sa prenosom u podne, tada krece Nole zato ce on imati sigurno prioritet i nadam se da ce zavrsiti dok prodju mecevi na centralnom terenu i krene Ana. Strah me da ce Ana upasti u termin kad bude isao onaj debilni check in pa ce je dati u snimku. Srecom imam satelitsku pa ne zavisim od izbora prenosa in tv.
Samo da ne bude kišurine mrzne!
đoković, nadal smijem li obojicu odigrat?
dva meča se već nešto muči nadal, zato mislim da bi danas mogao da dobije malo ubedljivije.a đoković, kad sam vidio da je dobio 3 tie break-a dokazao mi je da je mnogooo stabilan i siguran. bagdatis je po meni slabiji od hjuita
Nadal lagano mada je nikakva kvota ja vjerujem, Đoković isto ja mislim dobija sigurno.
Po meni je fix dana Venus Vilijams! Jes` da bi volio da Ana dobije i navijaću za nju, ali ako se ostave emocije po strani...Za singl mi je! Kolka je kvota na nju i Đokovića zna li ko?
vilijams-ivanović 1.3 - 2.8
đoković - bagdatis 1.5 - 2.2
nadal - berdich 1.6 - 2.00
bookmakers
Nisu toliko lose kvote, samo su na Anu bas digli kvotu, nadam se da ce im se to osvetiti.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks