Nijesam neki poznavalac ove igre ali cini mi se da nasi igraju mnogo atraktivnije od ostalih selekcija.
Mnogo kontri i polukontri i golova bez igraca vise.
E sad, da li je to prednost ili mana moze li mi iko rec?
evo zato umečismo ove grke nesretne, vodimo 11:2
@SKY koji kaže:
"Pa nemogu vjerovat da od Italijana gubimo." - skromno, nema što!
dobro je rekao naš selektor "ne mogu da vjerujem da je neko proglasio nas za favorite protiv italije"
ipak je to ekipa koja je osvojila sve živo i koja je uz madjarsku, srbiju, hrvatsku, španiju (možda sam nekog zaboravio) velesila...
mi treba da smo zadovoljni što ćemo kad se uigramo i oformimo ekipu biti u toj grupi moćnih, a da se tripujemo kako smo odmah najjači i najbolji, to mačku o rep.
Nijesam neki poznavalac ove igre ali cini mi se da nasi igraju mnogo atraktivnije od ostalih selekcija.
Mnogo kontri i polukontri i golova bez igraca vise.
E sad, da li je to prednost ili mana moze li mi iko rec?
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Naravno da je prednost,ali Grchka je realno slabija repka od nashe![]()
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
zasluzena pobjeda crne gore
sjutra velika utakmica SERBIA-MONTENEGRO![]()
Nije nesto prevelika... Puknucemo sigurno... Samo bi volio da se ne napravi neka velika razlika i da nasi ne puknu u pojedinim djelovima igre i prime lake golove kao protiv ITA...
Originally Posted by Nk-001
Ja mislim da ce bit` bash gusto jedva chekam
u koliko je sati ?
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Iskreno, prije ovog turnira sam stvarno mislio da smo namrtvo jaki... Ali mi je milo sto smo izgubili od ITA jer smo se svi spustili na zemlju... Dobro je sto je ta utakmica bila prva na turniru, pa su se svima odma smanjili apetiti i poceli realno da pricamo... Ne daj boze da smo dobili prve dvije, vec bi danas bili prvaci svijeta i igrali bi protiv Jupitera za vasionsku titulu...
Originally Posted by Nk-001
Dobro ispade ovo, prvu pobjedu ćemo zabilježit' na gostujućem terenu![]()
Reality is overrated.
a kada sam ja govorio - polako ljudi, nova je to ekipa, ima tu samo 5-6 pravih igraca, nemojte odmah ocekivat zlato olimpijsko, i kako se ne treba stvarat ovoliki pritisak na ekipu - svi su me napadali kako navijam za srbiju i kako mrzim cg tim.... hvala igi k.... vise da neko razmislja malo normalnije.....
ocekujem dobru utakmicu, ali Srbiji dajem malu prednost
Naravno da moze Crna Gora da pobijedi, ima kvalitet da igra sa svim ekipama ravnopravno. Juce sam bio ubijedjen da cemo stuc zabare ali nismo. Zato sjutra uloga favorita Srbiji i sigurno da ce Porobicevi izabranici igrati sa manje opterecenja.
realno je srbija mnogo jaca, alii ovdje je sada stvar ko ce bit u glavu jaci..... hoce li se cg napalit od pocetka i dat sve od sebe ili ce se prestrasit velicina srpske ekipe, to cemo sutra vidit.....
pravo gledajuci, cg nema klupu i zbog toga ne znam sta mogu ucinit sutra...
A ope meni neko reci ko je to sad toliko jak u srbiji...!?
Sapic , Sefik , Udovicic ... !?
pored njih trojice, sapica o kome se nema sta vise reci, sefika koji jeste najbolji golman svijeta, i udovicica koji je najbolji igrac posilipa trenutno i trazi ga pro reko, tu su i savic koji odlicno ovdje igra beka, prlainovica koji je dobio svu slobodu i ne da igra, nego me prosto odusevljava, ciric koji je jedan od najboljih odbrambenih igraca na svijetu i po meni sa kasasom i vujasinovicem najbolji asistent, pijetlovic koji je odjednom poceo odlicno da igra, nikica koji je odlican centar (iako je zlokovic za klasu bolji), kao i gocica koji standardno odradi svoj posao.... ne treba ni zaboraviti mladog avramovica i radjena...
dok cg po meni ima cetri fenomenalna igraca jokica, gojkovica. zlokovica i janovica nikolu, mada mu je i brat odlican, i onda ide velika rupa... radic nije pouzdan golman, danilovic me prilicno razocarao zadnju godinu, dok je uskokovic fosil i ne znam sta on vise trazi.. ok je on za budvu, ali za ovaj tim nije. od ovih ostalih, ivovic mi jedini uliva nadu.....
jaca je srbija jer ima jacu ekipu, duzu klupu, i ne treba zaboravit da je temelj srbije jedan partizan..., dok je jedna od najvecih mana cg sto nisu uigrani...
ali opet, sjebali su se i protiv hrvata na sp iako su bilki jaci, pa sve ostaje otvoreno.....
opet, gledano realno, trebali bi dobit, ali cemo vidit jos....
Samo se nadam postenom sudjenju, a onda ce se vidjet ko je jaci.
Iskreno... ta Srbija je po meni jaca samo zbog Sapica... NIKOG VISE... !!! Al taj Sapic ux... Kad on zavrsi sa repkom... bice muke za srbiju realno... Vujasinovic jeste tatica... al star... i ne igra odje kao i Ikodinovic , koga postujem samo zbog Natase Bekvalac... eto takoizmaltix se posteno
![]()
Sačekajmo večerašnju utakmicu pa pričajmo! I ja mislim da će biti gusto, čak što više ubijeđen sam da će odlučivat nijanse iako prednost dajem Srbiiji i to samo zbog uigranosti...Dobro, malo eto i zbog domaćeg terena![]()
Ako dobijemo, mislim da će opet bit aktuelne priče o vasionskoj tituli i dijamantskoj medaljišto naravno ne treba da je slučaj. Ova reprezentacija ima ogroman potencijal, samo treba vremena...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks