Oce'l nam Cabarkapa dolazit? sta je sa njim sad?![]()
Igor Rakocevic? - mozda
Milos Vujanic? - tesko
Nenad Krstic?-nemoguce
Darko Milicic?-pu, pu, pu (ipak nemoguce)
Rebraca, Stojakovic, Radja ... (u nekom sljedecem zivotu)
Samo da nije Milan Gurovic?
Ne treba nama ni Pavlovic jer sa nasim kadrom i dobrim vodjenjem saveza i repke mozemo dosta napravit u kosarci, mozda cek i najvise poslije vaterpola.
Plasman na EP 11 nece biti nikakav problem![]()
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Oce'l nam Cabarkapa dolazit? sta je sa njim sad?![]()
zasto ne Radmanovic???decko jeste budala,ali umije da igra...i to jako dobro...a fali nam upravo jedan takav igrac
Pa jel rijec o Radmanu ili i dalje mlatite i nagadjate?![]()
Da nije Džon Stokton?![]()
A kad počinje ova Balkanijada za kadete?
Ja samo ynam da nam Pavlovic ne treba nista kad se ovoliko premislja. I sta ce reci $utra ako bude igrao za CG? Ovo mi je bila zivotna zelja? Ma daj, takvi nam ne trebaju...
A inace sam i protiv dovodjenja ovih Srba da igraju za nas. Sumnjam da iko od njih moze zaista iskreno osjecati Crnu Goru svojom domovinom...
uh, ne radi se ovdje o nikakvom osjecaju od strane igraca. ali mislim da bi za sve nas koji srcem navijamo za reprezentaciju drage domovine, potpis pavlovica ipak, izmedju ostalog, bio dokaz da nismo mali, da nismo beznacajni, i svakako, da necemo sluziti srbiji kao trening kamp za po 2-3 clana njihove repke. znate kako, kakvu to poruku salje nasim kadetima i juniorima pavlovic ako izabere srbiju? razmislite o tome malo, a sta pavlovic osjeca, manje je vazno. na kraju krajeva, mozda ga je pocela grizati savjest, a ako mene pitate, vrijeme je vise bilo...![]()
Liberty and justice ∀
Djelimicno se slazem sa tobom ali ti mladi momci ce igrati prvo za mladje selekcije, pa tek onda seniorske, tako da ce 99% kosarkasa-gradjana Crne Gore ipak igrati za istu.
Ovo sada je specificna situacija, i treba imati malo razumijevanja, za one koji se u potpunosti nijesu afirmisali, a imaju 22-24 godine, sto sa Pavlovicem nije slucaj.
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
da, naravno! Neko je na forumu pominjao malog Mirotica, koji je za svoje godiste mozda i najveci talenat evrope. Recimo, takvi su ipak na radaru drugih drzava recimo.
ja sam naveo taj razlog, ali razloga zaista ima masu. ej, ljudi, on je najbolji ex - yu igrac vjerovatno. znate li da cg nije ni malo losa sa njim, tj, naprotiv! vjerovatno cemo imati dobre sanse da igramo evropsko prvenstvo recimo kad za to dodje vrijeme...
Liberty and justice ∀
Da nas puste da igramo u Spaniji vjerovatno bi bili u 1/4 finalu i bolji od Srbije, Hrvatske, BiH.
Bas su nas zaj.e.bali sa ovom B divizijom
V.Drljevic-DAN
Sumnjam da je do Stankovica, mislim da to nije do njega.
V.Drljevic-DAN
Sistem takmicenja u kosarci je promjenjen, prije su sve ekipe ucestvovale u kvalifikacijama za EP i teoretski Malta je mogla ici svaki put na EP, u istom ciklusu su prvo su bile neke pretkvalifikacije, pa kvalifikacije...
A sad je podjeljeno na neke ABC divizije ko u hokeju, nije to sigurno Bora ucinio zbog CG, eto gospoda u FIBI su procjenila da je takav sistem bolji, pa ....
Steta za CG, vjerujem da bi bez problema izborili plasman 2009, da sudjeluju...
Niko mi ne reche... kad igramo prvu tekmu???
Nesto sam cuo protiv Srbije u SC MORACHA...!?
hhahaahahahahha o Boze hahahahahahaha
Stvarno šteta što ne možemo da igramo ovo EP, misliim da bi sasvim solidno prošli, kao i što mislim da će dostina igrača sa Vujoševićevog spiska biti u poznim košarkaškim godinama ( Šćepanović, Bogavac, Ostojić, Drobnjak) kad počnu reprezentativne utakmice i pitanje je koliko će moći da pruže tada...
Mada imamo mnogo, mnogo extra dobrih mladih igrača, od kojih će Vujošević siguran sam, napraviti prave ratnike na terenu...
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
glupira se Slavnic bez potrebe i Kosta Perovic je isto odustao od prvenstva.
E pročitao sam juče na B92. Nema sreće u taj KSS! Kad im nije valja Željko Obradović koji je uspio da osvoji što nijedan trener nikad neće, tu nema spasa! Čuš Moka Slavnićkoga je taj trenira zaboga?!
![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks