Sto sve odje necu procitat![]()
Sto sve odje necu procitat![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Ja sam ovako neshto procitao vishe puta i iz vishe izvora, ali staza je trebala po nekim podacima da bude u HR znaci blizu mora, cak je bila i neka prica o nashim Buljaricama, i po nekim verzijama Berni je vidio koliko je sati i krenuo put mnogo (politicki) stabilnije Madjarske, a stara yuga je bila na prvom mjestu, jer je trebala da bude neka staza u "istocnoj evropi", "gvozdena zavjesa" ovo-ono, i normalno da se razmishljalo o tadashnjoj Jugoslaviji, bili smo tad neki faktor (par 3put veci od Madjarske (kazu ljudi))
umjesto Madjarske tadačnja Jugoslavija je trebala da dobije trku,ali komunizam.......
bolesno ljubomorno vreme i ljubomorne žene....
Last edited by desha; 03-07-07 at 09:31.
Vidji ako ćete me vodit sa vama, ništa alkohol ništa žene
A bogami nije muka kad dvoje mora u jedan krevetJa tu ne vidim neku muku hahahah
Stari, ti ili si LUD ili si dvostruka ličnost!![]()
Evo što si TI napisao:
Opet tuzna situacija za Kimija.I ovoga puta je krenuo tezi,sto se konstantno desava iz trke u trku.U ovakvom odnosu snaga bolida visak goriva za tri-cetiri kruga,koji se stalno ponavlja,znaci kasnjenje za vodecima 15-20 sekundi do prvog pit-stopa.Jos ako imas nesrecu da se zadesi kakav davez ispred tebe,gotova stvar.I nema toga majstora koji ce to nadoknaditi u nastavku trke,ponavljam,u ovakvom odnosu snaga bolida.Alonso,na danasnjoj trci,je najbolji primjer.Svega toga je svjestan i Kimi sto najbolje pokazuje njegovo ponasanje na kraju trke.Gorak ukus pobjede
A zašto su svi bili onako njunjavi na dodjeli nagrada? Pa, čovječe, par sati ranije troje ljudi iz Bridgestona je poginulo!!Tja!? Ako ovo nije konkretno vezano za presjek trke u Magny Coursu i komentare o istoj, onda sam ja nepismen!!
Vrh je ipak ovo - GORAK UKUS POBJEDE.
Last edited by analiza; 03-07-07 at 10:51. Reason: Error
Last edited by Senna; 03-07-07 at 11:00.
ALOOOOO Analiza ja dobih od Montenegrine kafu za onaj odgovor,a od tebe očekujem makar kapu Mclarena hahahahahahahahahah
I ja u majicu Ferrarija, pa što nam bog daSamo da se ne pokoljmeo tamo
.
Bez šale, zna li mi neko preporučiti agenciju koja radi kompletan aranžman za F1? Malo sam googlala ali ništa ne mogu nać. Fala unaprijed
Last edited by analiza; 03-07-07 at 11:38. Reason: Error
da prebachimo ovu temu u sex&erotika?
A sto se tice "gorkog ukusa pobjede", ja se ne sjecam da je Kimi ikad djipao na podijumu ka pojedini![]()
(nečitko)
Ove godine sam odustao od live gledanja GP-a. Teška srca, ali...
zbog zasto?
(nečitko)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks