Davidenko trenutno gubi 2-0 u setovima od Gućonea i igra taj brejk u trećem setu tako da nije baš sprdnja.
Ja tek sad skontah da je Karlovic ispao protiv Santoroa u prvom kolu, a da je ovoga dobio Kifer u drugom, tako da eto Nola sa Njemcem u trecem kolu... Ne bi trebalo da bude tesko, ocekivao sam pakao sa Karlovicem, ovako sve je blizi osmini finala sa Hewittom... A to ce da bude vatromet!![]()
Kako Davidenko ima lagan put do cevrtfinala, to je sprdnja...
Just to slip the skin...
Davidenko trenutno gubi 2-0 u setovima od Gućonea i igra taj brejk u trećem setu tako da nije baš sprdnja.
Ma, u sushtini je losh na travi, ne znam samo dokle je stigao prosle godine... Nole ako prodje Kiefera odbranio je poene od prosle godine, tako da mu se mozda smijesi trece mjesto na listi...
Just to slip the skin...
Evo je smanjio Davidenko na 2-1.
kakvi mecevi narednog kola...bice strasnog tenisa.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Davidenko je izborio prolaz, preokretom sa 3-2 je prošao dalje.
Tiparević u 14 h na centralnom terenu igra sa Gonzalesom, Jelena Janković u isto vrijeme na terenu broj 1 sa Safarovom.
Jeste Gonzales bolje igrac od njega, ali on je prije svega igrac za zemljane terene, nije neki majstor na travi.
Prodje Jelena sa 2-1, Janko je petom setu opet, poveo je 2-0 na pocetku, a onda pao sad je vec 4-2 za Gonzalesa.
Tipsarevic od 2-5, stigao do 7-6 i sad servira za mec jer u petom setu nema taj brejka.
Janko je u Osmini finala, fantastican uspjeh 8-6 u petom setu, opet je dobio posle maratona, polako stasava u fantasticnog igraca!
Svaka mu cast! Odusevio sam se kad sam vidio...Sa kim igra sledece kolo?
Snimak petog seta pocinje na in u 19:30 ako nije slagao Marko Jacimovic![]()
Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.
Igra sa pobjednikom Ferero-Blejk.Trenutno je 2-1 u setovima za Fererra i 4-3 u 4 setu
Pa dobro...Fereru trava nije omiljena podloga ili grijesim?
Sve u svemu nije bez sansi da napravi senzaciju i prodje u cetvrt-finale...
Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.
naravno da nije bez sansi,ferero em sto nije svoj na travi em sto nije to vise onaj igrac od pre par godina.mora se medjutim uzeti u obzir i cinjrnica da je tipsa igrao 3 meca u 5 setova i verovatno je mrtav.
ipak videcemo,oduvek sam smatrao da je janko materijal za prvih 30-40 na svetu,drago mi je da igra dobro u zadnje vtreme( izgleda mu bas lezi trava),treba nam jos jedan cvrst igrac za davis cup pored noleta.:hardrock:
Janko ima da odmori sad 2 dana, tako da ce u ponedjeljak biti kao novIgrace sa Fererom koji je savladao Blejka sa 3-1.
vec se teren na central courtu dosta "pokvario"...
evo federer vodi 2-0 u setovima.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Zavrsio je Fed posao sa 3-0, kao i Rodik protiv Verdaska.
Ana sjutra u podne na terenu broj 13 protiv francuskinje Rezai, Nole igra treći meč na terenu broj jedan sa Kiferom.
Ova ga kisa danas nece stajat, jos nijedan mec nije poceo.
Mene je Janko sinoć oduševio (gledao sam snimak petog seta nešto kasno). Ne mogu da vjerujem koliko srce momak ima. Svaka čast
Zbog povrede trbušnih mišica koju je dobio protiv Rusa Tursunova, 13. nosilac, Njemac Tommy Haas predao je me; Federeru. Tako je Roger Federer već u 1/4 finalu i odmoran čeka boljeg iz meća Juan Carlos Ferrero -Janko Tipsarević.
Ana lagano. Idemo dalje.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks