Page 8 of 402 FirstFirst ... 4567891011121858108 ... LastLast
Results 176 to 200 of 10033

Thread: Bodybuilding

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Default !!!

Ja radim 3,4 puta dnevno seriju od 3 grupe trbusnjaka po 25 ponavljanja!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kakvih ovdje ima sportskih strucnjaka i velicina...
    Sto se treninga tice, Charles Poliquin malo dijete za vas...
    A tek sto se tice suplementacije i anabolika (anabolici su jedno, a steroidi drugo, rece veliki strucnjak sto trenira 18 godina ) William Llewelyn ce vam se javiti sad kad bude pisao novu knjigu... Naravno, ako mu vi dopustite..

Evo, da se i ja predstavim.

187cm, 95kg, BodyFat <10%, i ide nize.
    Kuperov test izdrljivosti, 3500m za 12 minuta.
    Bench press: 130kg x1
    Mrtvo dizanje 180kg x1, 160x5
    Cucanj: 155kg x1

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

super brate!nema jak si ko bizon
    N*A*S*M*E*J*A*N*I[*] A*N*A*N*A*S

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vise nego prosjecan, cak i ispod prosjeka. Vise nego prosjecna genetika, solidna hrana, dobra volja i smisleniji pristup treningu.

Radi se o tome da u Podgorici mozete na ulici za 3 kruga u centru grada, sresti 5 potencijala za Mr.O ili sampiona u Strongmenu, toliko smo genetski superiorni na nacionalnom nivou, da je to nemoguce. Isto tako, cicnjenica je da smo puni predrasuda, lijeni i glupi za nauciti bilo sta.

Ponavljanja za definiciju i ponavljanja za masu. I to ih uce treneri. Kreteni!

Definicija se radi kardiom, regulisanom ishranom i kalorijskim deficitom.
    Masa se radi kratkim a intezivnim treninzima, sa sto manje serija i utroska energija, odustvom kardia, jakom hranom i kalorijskim suficitom.

Cinjenica je da se na definiciji radi veci broj ponavljanja i serija. Zasto? Zato sto tako stedis zglobove i tkiva, koja su "nategnuta" smanjenim unosom nutrijenata kroz manje hrane koja se unosi na definiciji. Pumpas se sa vise serija i ponavljanja, a na se maximalnim, samo da se ne bi povrijedio.. Ako mozes sa 4-6ponavljanja i maximalom da radis na definiciji i odsustvu ugljenih hidrata i masti.. samo naprijed
    Ja recimo mogu..

Ima puno mitova i sire ih neki ispredzgradski autoriteti sto im je PostWorkoutMeal sastoji punomasno mlijeko, ziva jaja i banane...
    Ili ovaj sto su mu izvadili pola jetre... Od kreatina.. A posle se regenirisala..
    Koja ****** prica...
    Da je jeo anadrol sakama, ne bi za mjesec dana koliko traje punjenje kreatinom dobio cirozu jetre...

Ma uzas...
    Zivim medju ljudima iz srednjeg vijeka, samo koriste racunare...
    Imate google, t-nation, bodybuilding.com... citajte ljudi, citajte...
    Pitajte ovog Lazica...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Gigoje View Post
    Ja radim 3,4 puta dnevno seriju od 3 grupe trbusnjaka po 25 ponavljanja!!!

Od cega su ti ta trbusna vlakna pa se oporave za 4-5 sati, od treninga, do treninga? Od nekog specijalnog celika...
    Majko rodjena...

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Strani Placenik View Post
    Vise nego prosjecan, cak i ispod prosjeka. Vise nego prosjecna genetika, solidna hrana, dobra volja i smisleniji pristup treningu.

Radi se o tome da u Podgorici mozete na ulici za 3 kruga u centru grada, sresti 5 potencijala za Mr.O ili sampiona u Strongmenu, toliko smo genetski superiorni na nacionalnom nivou, da je to nemoguce. Isto tako, cicnjenica je da smo puni predrasuda, lijeni i glupi za nauciti bilo sta.

Masa se radi kratkim a intezivnim treninzima, sa sto manje serija i utroska energija, odustvom kardia, jakom hranom i kalorijskim suficitom.

Cinjenica je da se na definiciji radi veci broj ponavljanja i serija. Zasto? Zato sto tako stedis zglobove i tkiva, koja su "nategnuta" smanjenim unosom nutrijenata kroz manje hrane koja se unosi na definiciji. Pumpas se sa vise serija i ponavljanja, a na se maximalnim, samo da se ne bi povrijedio.. Ako mozes sa 4-6ponavljanja i maximalom da radis na definiciji i odsustvu ugljenih hidrata i masti.. samo naprijed
    Ja recimo mogu..

Ima puno mitova i sire ih neki ispredzgradski autoriteti sto im je PostWorkoutMeal sastoji punomasno mlijeko, ziva jaja i banane...
    Ili ovaj sto su mu izvadili pola jetre... Od kreatina.. A posle se regenirisala..
    Koja ****** prica...
    Da je jeo anadrol sakama, ne bi za mjesec dana koliko traje punjenje kreatinom dobio cirozu jetre...

Ma uzas...
    Pitajte ovog Lazica...
    Opaaa ,konacno neko da zna posao ,mada cu morati da te propitam neke stvari na priv )

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja recimo mogu..

Koja ****** prica...

Ma uzas...
    Pitajte ovog Lazica...
    slazem se potpuno s tobom,
    malo je ljudi sa nasih prostora koji su upoznati sa ovom materijom...odje ko bilduje i hrani se zdravo smatraju ga cudakom ili budalom u najgorem smislu.

Thanks Thanks Given 
    207
    Thanks Thanks Received 
    50
    Thanked in
    26 Posts

Bice da se metana nakljuka (a nije koristio zashtitu za jetru) pa je zaboravio da napishe.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Default Strasno !!!

Trbusna duplja se vracala upotrebom raznih ljekova u prvobitno stanje, a jetra je organ koji se regenerise. Natalost se vidi koliko poznajes anamtomiju, pa se drugi put kad ponesto procitas upusti u pricu sa nekim poput mene. Da imas malo postovanja i znanja udostojio bih te da ti odrzim pravi cas sa sve pomenutim slikama jetre o kojoj ti sebi dajes pravo da pricas, ovako ostani u svom neznanju bledoliki. Voah

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Kad kazem da ne idem na kupanje da nebi gubio misicnu masu svi se krste i kao vidi ovoga . . ne razumiju ljudi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Default !!!

Pustite te price momci. Postoje i kod nas pojedini ljudi koji imaju neko malo iskustvo sa treninzima oko 20 god poput mene,pa... Slobodno pitajte sto vas zanima. Kao sto vidite ljudi sa nasih prostora nizu odlicne rezultate, pa ne treba traziti nesto bolje u tudjem dvoristu.
    Last edited by Gigoje; 21-04-08 at 14:41.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Samo treniraj Chabi. Tvoj organizam zna sto mu treba najbolje.Ne postoji pravilo. Samo bucaj.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ja stomak ne treniram 3 x dnevno ni svaki dan
    3x sedmicno je sasvim ok i rezultati su dobri

Thanks Thanks Given 
    53
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    30 Posts

Ja ne radim nikakve posebne vježbe za stomak a trbušni su mi solidni, najvjerovatnije od vratila ili možda razboja, ko će ga znat.
    Biće od svega po malo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

svakako ih moras radit,jer oni moraju biti jaki da ti asistiraju pri izvodjenju cucnja,mrtvog dizanja eventualno i biceps pregiba na ravnoj sipki kad moras cheatovat zadnje ponavljanje

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Trbusna duplja se vracala upotrebom raznih ljekova u prvobitno stanje, a jetra je organ koji se regenerise. Natalost se vidi koliko poznajes anamtomiju, pa se drugi put kad ponesto procitas upusti u pricu sa nekim poput mene. Da imas malo postovanja i znanja udostojio bih te da ti odrzim pravi cas sa sve pomenutim slikama jetre o kojoj ti sebi dajes pravo da pricas, ovako ostani u svom neznanju bledoliki. Voah
    Znas li da citas?
    Pricao sam o oparavku i napretku misica abdomena koje treniras 3 puta dnevno, a ne o ovoj gluposti o kojoj ti lupetas.
    Presao si na mracnu stranu, uzeo si kreatin... o jea...uh... Ako posle te "silne hemije", ne benchash desetke sa 200kg, mislim da tvoj zivot vise nema smisla, te izvrsi samoubistvo (predlazem u tu stvrhu uporabu te dvije sive celije sto ce dovesti do kolapsa centralnog nervnog sistema) pa da ta pohranimo pored one polovine jetre koju si ti odstranili

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pustite Lazica momci. Postoje i kod nas pojedini ljudi koji imaju neko malo iskustvo sa treninzima oko 20 god poput mene,pa... Slobodno pitajte sto vas zanima. Kao sto vidite ljudi sa nasih prostora nizu odlicne rezultate, pa ne treba traziti nesto bolje u tudjem dvoristu.

Ok, pusticemo visestrukog prvaka YU u bodybuildingu, a saslusacemo velikog gurua

Jebiga, ipak on nize te silne rezultate... Ali u svom dvoristu. Zadnjem. Konkurencija su Ikea namjestaj, regal i suvo stablo smokve.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Trbusnjake je dovoljno odraditi 2 puta sedmicno, jer su takva misicna grupa (uz listove i podlaktice) da se mogu cesce raditi. I tri puta nije problem.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Default !!!

Ko ti je to isprao mozak STRANI PLACENICE !? Pretpostavljam da si i ti jedan od onih bledolikih koji su plakali mami da ti kupi racunar, i sad nam ti prodajes tvoje posr..o neznanje. Fudbaleri imaju svakodnevne treninge trbusnjaka. Ja pricam o svojim treninzima koji nisu strogo bilderski strogo,obzirom da se vec duzi niz godina bavim borilackim sportom, pa se u toj varijanti trbusnjaci svakodnevno treniraju!! Toliko o tvojim dvonedeljnim treninzima. Donesi mi tvoju clansku kartu bilo kojeg sportskog kluba, pa onda spamuj ovdje. Bilo kojoj misicnoj grupi je potrebno da se vrati u normalu pola godine do godinu. U tom procesu se koriste medikamenti koji imaju funkciju da tu misicnu grupu jace hrane krvlju kako bi dobili punu funkciju, pa bi i neuki poput tebe trebali da znaju da u tom post-operativnom periodu postoje mini-treninzi podeseni tako da se postepeno vracaju funkcije tim misicima. Meni je taj period trajao 13 mjeseci. Nemoj mi prodavati te price jer o upotrebi anabolika i nutrijenata mogu udzbenike da ti pisem. Uostalom bledoliki ja i ti vazda na YOUTUBE . Moje zadnje izbacanje sa benca > od tvog maksimuma. Prihvati izazov ili napusti lovista nasa. Voah
    Last edited by Gigoje; 26-06-07 at 00:58.

Thanks Thanks Given 
    207
    Thanks Thanks Received 
    50
    Thanked in
    26 Posts

Uostalom bledoliki ja i ti vazda na YOUTUBE . Moje zadnje izbacanje sa benca > od tvog maksimuma. Prihvati izazov ili napusti lovista nasa. Voah
    :lolblue: :lolblue: :lolblue:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ko ti je to isprao mozak STRANI PLACENICE !? Pretpostavljam da si i ti jedan od onih bledolikih koji su plakali mami da ti kupi racunar, i sad nam ti prodajes tvoje posr..o neznanje.
    A kako vi indijanci kupujete racunare? Kod Velikog Vraca? Ili se molite Manituu da vam ih pokloni za Indijanski Bozic?
    Fudbaleri imaju svakodnevne treninge trbusnjaka. Ja pricam o svojim treninzima koji nisu strogo bilderski strogo,obzirom da se vec duzi niz godina bavim borilackim sportom, pa se u toj varijanti trbusnjaci svakodnevno treniraju!! Toliko o tvojim dvonedeljnim treninzima.
    Fudbaleri imaju svakodnevne treninge trbusnjaka po 3, 4 puta na dan, po par serija... A kad sutiraju loptu? Kad trce? Jedu, spavaju?
    Lupio si glupost, ne budi sujetan i priznaj to. Ako ti tako radis, to nije pravilo da svima tako odgovara i da tako treba.
    Buduci da je ovo topic:"BODYBUILDING", ja pricam o treninzima za misicnu hipertrofiju. Dakle, trbusnjake, ne vise od 2 puta sedmicno, jednostavno nema potrebe. Buduci da su tvrdoglava misicna skupina, koja ne raste ne znam koliko (sem ovih sa strane, sto zna vizuelno prosiriti struk), nema potrebe da ih radis cesce od 2 puta, jako raznoliko, jako kratko i JAKO intezivno.
    Donesi mi tvoju clansku kartu bilo kojeg sportskog kluba, pa onda spamuj ovdje.
    Ti si neka vrsta cenzure ovdje? Moram imati tvoju dozvolu da bih pisao?

Bilo kojoj misicnoj grupi je potrebno da se vrati u normalu pola godine do godinu. U tom procesu se koriste medikamenti koji imaju funkciju da tu misicnu grupu jace hrane krvlju kako bi dobili punu funkciju, pa bi i neuki poput tebe trebali da znaju da u tom post-operativnom periodu postoje mini-treninzi podeseni tako da se postepeno vracaju funkcije tim misicima. Meni je taj period trajao 13 mjeseci. Nemoj mi prodavati te price jer o upotrebi anabolika i nutrijenata mogu udzbenike da ti pisem.
    Mene apsolutno ne zanima tvoj postoperativni period, ali je cinjenica da si odvalio glupost i da ti je jetra unistena od kreatina. To znam da lazes, jer se monohidrat apsorbuje kroz tanko crijevo i takva je supstanca da nema potrebe da prolazi kroz jetru, nije toksicna. Ali se od njega zna dobiti proliv... Vidim, kod tebe je to jako izrazeno, seres kao veliki...
    Ako koristis steroide ili si koristio, ne trazi izgovore za to kod mene, ne trebaju ti. Ako znas da ih koristis, pasu ti, i mislis da imas potrebe za njima, samo naprijed. Koriste ih svi profesionalni sportisti, milioni rekreativaca, ko voli nek izvoli, ja opravdavam da svako radi sa svojim tijelom sto zeli i nikome ne bih moralizirao. Zato, nemoj meni pisati udzbenike o tome, koliko me zanima, znam dovoljno, i ne pravdaj se meni, pod velom "koriscenje medikamenata koje odredjenu misicnu grupu jache hrane krvlju". Majko rodjena! Koja srane ti lupas.
    Imas neki medikament, da mi jache pumpa bicepse....? Ili samo zadnju lozu? Sve ostalo neka ostane isto, a neka pumpa jache bicepse i zadnju lozu...
    Neku charobnu tableticu nam otkrij... Kako se postize "jache hranjenje krvlju odredjene misicne partije"? Auto-sugestijom.
    Ti si laznjak, veze nemas ni o cemu, vidi se to sa kilometra. Lupas druze, lupas.
    Uostalom bledoliki ja i ti vazda na YOUTUBE . Moje zadnje izbacanje sa benca > od tvog maksimuma. Prihvati izazov ili napusti lovista nasa. Voah
    Samo naprijed! Ako si jachi na benchu... bravo! Super za tebe!
    Ja cu ti reci da mu se nisam primakao mjesecima, vise mi odgovaraju potisci bucicama na blago kosoj klupi, zbog slabih ramena, tako da ga na definiciji izbjegavam u sirokom luku... Vjerujem da je sada mozda oko 110-120kg... tako da si puno jachi(na pricu bar) , sto i nije neki problem, potisci mi i nisu jacha strana, sto se vidi po benchu...

Buduci da se bavis sportom 20godina, znaci da bi trebao imati bar 30tak (ali imam utisak da si od onih sto aktivno treniraju od svoje druge godine (aktivno kenjanje, rekao bih )) pretpostavljam da je to razlog "voah - bledoliki - vecna lovista" price...

btw. koliko su ti cucnja i mrtvo dizanje? tj. da li uopste znas sta je mrtvo dizanje?
    Kad se vec toliko bavis izazovima i YouTubom, postavi snimak gdje radis bilo koju od ove dvije vjezbe sa 1kg vecom tezinom od mog maximuma na benchu i ja vise nikad necu doci na ove forume...
    Jer imam osjecaj da si ti jedan od onih Sladoled na stapicu vjezbacha, gore te ima, a dolje kao dobro duh Casper, nemas noge...

Pozdravljam te Crvenokozac... Nadmeni Curan Koji Koristi Racunar... ili si ti... Umisljena Sova Koja Ne leti..mozda... Prdin Povetarac na Mesecini ili .... Oblakova Prdnjava Prica...?
    Last edited by Strani Placenik; 28-06-07 at 08:17.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

trening za trbusnjake kod borilackih sportova i bbuildinga nemaju veze jedno s drugim kao sto rece placenik
    raspadanje jetre nema blage veze sa uptrebom kreatina i gigoje neznam kako mozes izvalit takvu glupost a kazes da si u bb vec podosta???
    a o pumpanju krvi necu da komentarisem

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Default Bez hemije

Awesome, treba da znas drug jednu osnovnu stvar o kreatinu. Kreatin kao supstanca je stvar koja za sebe veze vodu, i zato se preporucuje dnevni unos oko 3l vode . Zasto oko 3 ? U slucaju da ne uneses tu neku kolicinu on ima potrebu da za sebe veze vodu iz organizma koja mu nedostaje .Da ti prevedem,on taj manjak vode moze da uzme iz jetre,bubrega, pa cak i srca. Naravno da ni jedan jak priyvodjac poput Weider-a ili Ultimeta nece sebi kvariti posao pa iznijeti podatak koji ce ti reci i najobicniji ljekar opste prakse. Previse se novca okrece oko njega da bi ga povukli.
    Prije nekih 10-tak godina je iz upotrebe bio povucen i cuvei lijek Aspirin. Zdravstvena komisija Njemackog istituta je izdala zvanican dokumenat o njegovom stetnom dejstvu, odnosno nus pojavama, takvo stanje je trajalo nekih godinu dana i opet je vracen na trzistu jer je neko iz tvrtke zvane ASPIRIN shvatio kakav je to gubitak po njihov dzep i potplatio odredjen broj ljudi u komisiji koja je opet zasjedala i vracen taj isti lijek.Dalje je bila istraga preko sudova i bla,bla... Ista stvar ti je sa kreatinom. Da nema nus pojava ne bi se dizala citava afera u Italiji oko njegovog koristenja. On je medicinski NEPREPORUCLJIV . Ja sam imao dobre rezultate kad sam ga koristio, do trenutka do kad se desilo sta se desilo. Danas kad ne koristim nista od tih preparata ni aminokisjeline, ni kreatin... iako uzimam 2g proteina dnevno po kg misicne mase ( tunjevina,curetina,nemasni jogurt,sir, piletina...) imam cak i bolje rezultate nego prije. U prevodu stari, nema potrebe da prezivljavas to sto sam ja prosao, prirodni izvor proteina, ugljenih hidrata kao i vitaminsko-mineralnog dodatka u vidu neke Cedevite je vise nego dovoljno a nema potrebe da strahujes za svoje zdravlje.
    Trbusnjaci
    Trbusnjaci koje ja radim su stari jaki po intezitetu jer se ne bavim klasicnim BB, bavim se dugi niz god Judom,Jiu-jitsem i kod nas se mnogo drukcije rade nego klasicni. Ajko ces ih za vidjet radis ih ta 2 puta nedeljno Ako zelis udarac koji izvukujes iz stomaka, kojim kidas glavu ,neohodno ih je cesto raditi. Pravis potpuno drugi nivo vlakana. Svojevremeno je bila prica da ih je Sinisa Mihajlovic radio dnevno po 1000 dnevno odakle mu je i prepisivan razoran udarac. Mirko Filipovic ih radi isto tako, a za Da Silvu sam procitao slican podatak.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ja i kad ne koristim kreatin,pijem 3l dnevno tako da to znaju ptice na grani,jer je dosta vode potrebno i kad si na visokoproteinskoj dijeti.Ja koristim preparate iskljucivo provjerenih firmi a ne ***** koja se pakuju u albaniju i madjarsku kao sto su biotech scitec cytogen am muscle jer oni ko zna sto pakuju u njihove kreatine i proteine i koji je kvalitet.
    Sto se aspirina tice,povukli su ga iz upotrebe zato jer se vjerovatno neki seljak nagutao istog misleci da ce da mu prodje glavobolja ili ko zna koji problem.Tako je isto bilo i sa steroidima,povuceni su zato jer je dolazilo do masovne zloupotrebe jer su se djeca od 15 god bola i gutala dianabol misleci da ce se nagruvat do ljeta za mjesec dana.
    Sto se tice ishrane tu si u pravu,moze se napredovati fino i bez suplemenata.Ali dok si na definiciji,vjeruj da 2g po kg nece biti dovoljno,bar 2.5 do 3.Inace cao cao misici moji.
    Sto se tice cedevite kao izvora vitamina i minerala,mogo si i bez te gluposti.Ti,kao bilder rekreativac,ako odradis iole krsten trening,nece ti bit dovoljno 4-5dcl cedevite da pokrije tvoje vitaminsko mineralne potrebe.Nisi valjda mislio popit 3l cedevite i unijet po kila bijelog secera u sebe?Bolje ti je onda popij kutiju biotechovog kreatina
    za bildere rekreativce barem 3*rda doza (1g vit C dnevno npr)
    ja unosim 2.5g vitamina c i universalov spa pak kao dodatak uz to vec 3 mjeseca dok sam na definiciji i savrseno se dobro osjecam.Nemam nikakvih zdravstvenih problema.Sve je nadoknadjeno(ipak imam 2 treninga dnevno kardio ujutru i popodne teretana+cardio) i to ubijanje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Steroidi, Dianabol konkretno, nikad nije bio u slobodnoj prodaji, tj. regularan medikament..
    C Vitamina rokaj koliko oces, imas na internetu, benefite od njegovog uzimanja i ljude koji su sprovodili istrazivanje na sebi, uzimajuci C Vitamin po 20 godina u velikim kolicinama, tipa 10 grama dnevno. Svi su dozivjeli duboku starost u jako dobrom zdravstvenom stanju.
    Kreatina sam popio, iha, iha, sa vodom i bez nje....
    Beonjace su mi i dalje bijele, a da imam problema sa jetrom, kao znak hepatotoksiranosti, bile bi zute...
    Sem toga, sta bi radili genetski predisponirani ljudi, tj. genetski superiorni, kojima tijelo prozivodi duplo vise kreatina nego prosjecin, znaci nekih 5-6grama dnevno, koliko je doza odrzavanja?! Po Gigoju umirali bi ko pticice...
    Isto tako, ako ja imam iz nekoog razloga (stres koji je izazvao hormonalni dispabalans) nizak testosteron, i doktor mi prepise TRT - terapeutsku terapiju sa Testosteronom Depoom, tj. Enanthatom od Galenike, da bi imao optimalne nivoe testa u krvi, kao i svi zdravlji ljudi, sta bi se desilo? Isto bi umro, kao od kreatina?
    Stvari nisu crno bijele...
    Aspirin nikad nije bio zabranjen, ali je jako stetan ako se uzima duzi vremenski period, jer ostecuje sluzokozu zeludca....
    Isto tako i C Vitamin u tabletama moze biti nezgodan, bolji je u prahu ili sumecim tabletama...

Definicija se moze raditi i sa 2 grama proteina, zavisno od inteziteta treninga i brzine metobolizma... Nismo svi isti.. Neko moze, neko ne...

Poz Crvenokosci ..
    p.s. Radio sam bench press danas...
    110kg x3
    120 x2
    Sto li ce biti kad pocnem da ga radim,....
    Ako mi Gigoje dozvoli, naravno ...

Page 8 of 402 FirstFirst ... 4567891011121858108 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)