Napokon je zvanicno.
Na zvanicnom sajtu Intera objavljeno da je David Suazo potpisao 4-godisnji ugovor sa Interom. Suazo je rodjen u Hondurasu 5 novembra 1979 a u Inter je presao iz Kaljarija, gdje je bio najbolji strijelac prosle sezone.
Sjutra, 27 juna u 11.30h ce biti i zvanicno predstavljanje igraca na pres konferenciji.
daniel alves najverovatnije u real madridu...ODLICNO pojacanje, naravno u slucaju da je informacija tacna![]()
Simon Vukčević u Sportingu iz Lisabona.
* Bum! Ekskluzivno iz jutrošnje ARENE,
najnovija ponuda Real Madrida za Kaku:
- 75 000 000 eura
+ Emerson
+ Žulio Baptista
They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR
Van Bronkhorst se vratio u Fejnord posle mnogo godina.
Valdo iz Osasune potpisao ugovor na 4 godine sa Espanjolom.
ja ni ne znam odakle ta ponuda? pratim kolko mogu ali ta ponuda ga nmije izlazila na fax milana.
Vucinicu bi najbolje bilo da ode u udineze (sto nije nemoguce ) s obzirom da roma trazi kvaljarelu. (vucinic + kaseti za kvaljarelu).
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
A evo sve se tresem da ne ode...A sta ti mlatis s tom ponudom?!Ko da je neka!Sto ce Milanu Baptista?Kazes nije odbijena, a da je nisu mozda prihvatili?
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Pa nema realne ponude...Zasto bi neko prodavao najboljeg igracha na svetu, ako je ovaj zadovoljan u klubu?
/
Kaka' stvarno nema cijenu.
Pa nije ACM Juve da zaradjuje na prodaji igraca.
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Premijerligaš Fulam je pojačao odbranu dovođenjem Arona Hjuza iz Aston Vile za sumu od milion funti. Reprezentativac Sjeverne Irske je ugovor potpisao na tri sezone.
Zna li neko jeli Tores preso u Liverpul ?
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Da, ali Milan ima para.Tako da Kaku nece prodati ni za kakvu sumu.Jedini nacin da ga prodaju jeste da on izrazi zelju da napusti klub...
da mogu da nadju zamjenu za njega pa da ga prodaju ali ovako ne mogu naci boljeg igraca. jos ima 25 godina....
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks