I nemojte ko forumasicu da mi dira![]()
![]()
Sad sam bio da vratim diskove i kaze mi da serial 3 ima 23 epizode...
Vidjeh ima i Prison Break, kaze da je jos bolji od Lost-a, a ja cu bit srecan ako je i jednako dobarUzecu ga sad kad pogledam Lost
I nemojte ko forumasicu da mi dira![]()
![]()
Gledao sam na HBO, a i švrljao po internetu i na oba mjesta čuo i pročitao da zarada od LOST-a prevazilazi sve dosadašnje serije pa i čuvene Friendse...I to mnogo više vjerovao ili ne! E sad zarađuje li Dzek iz LOST-a koliko i Dzenifer Aniston što je zarađivala to nisam siguran, mada ne sumnjam ni u to...
Undead...
Odgledao sam obje sezone "Prison break-a", nije loše to, ali ni približno dobro kao LOST vjeruj mi![]()
Prison break je EXTRA serija.
Why? Because a real RocknRolla wants the fucking lot.
Kotoranka
Trebaju mi zadnje 3 epizode Heroja. Imam svasta nesto za razmjenu. Ponude na pm. Hvala.
Vjestacka inteligencija se ne moze suprostaviti prirodnoj gluposti.
Pazite ovo,
Gledam zadnju epizodu (23.) treceg serijala, 37-mi minut i puce
jer nije dobar disk... :mad: :mad: :mad:
/************************************************** **************************************************
ovaj dio sadrzi elemenat koji moze da nagovijesti daljnja desavanja, tako da je zabranjeno
citanje onima koji nijesu gledali koliko ja
/************************************************** **************************************************
E nevjerovatno, taman kad Jack telefonira onima na brod...
i meni tu prekine
Moram nabavit taj kraj zadnje epizode....Jesi li ga ti nabavio?
uh, Taken je tako losa serija.... Losa rezija. Lose odradjena radnja (a mola je biti odlicna serija).
Preskocite je. Treba je ovo Spielberg radit, makar da vidimo kvalitet.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Condore, pocinjes previse da se prosipas na ovaj podforum, i zamolio bih te da smanjis malo, ok? Nije problem u tome sto siris dezinformacije, vec u nacinu na koji ih siris. Genralno, to nije neki problem, ali vec pocinjes da smaras "strucnim" komentarima...
Steven Spielberg jeste radio ovu mini-seriju, iako ne u ulozi rezisera. Bio je izvrsni producent, sto znaci da je ulozio pare u nju, doveo reziere po svom izboru, i na kraju vjerovatno imao i zadnju rijec u post-produkciji. Naslov serije je: Steven Spielberg Presents: TAKEN !!! Tako da je seriju radio ON, iako je tokom produkcije dovodio razne rezisere. Projekat je NJEGOV. Ako je serija losa (sto ne mogu rec jer je nisam gledao), losa je zato sto je on lose uradio, a ne zato sto je neko od rezisera (vidim sad da je jedan od njih i Tobe Hooper!) lose rezirao. Pratis?
Ako ces vec filmove i serije direktno da prepisujes autorima, nauci prvo sto je (i ko je!) autor filma ili serije.
I am the one who locks.
a jel ti to meni prijetis? :devil:
samo bez nervoze, molicu! ne nerviraj se i nemoj dozvoliti da te iznervira profesorica knjizevnosti :devil:
Speileberg je onda odgovoran i za ostale glupe filmove? Eigth Legged Freaks, Evolution i ostala smeca?
To nisu njegovi filmovi. Serija jeste njegova, seriju nije on pravio! To sto on finansijski stoji iza projekta daje ono 'Steven Spielberg Presents Taken'.
Odgledaj seriju, ogromna je slicnost sa 'Close Encounters'. Onda odgledaj 'Close Encounters' i vidi krazliku. Uostalom, sve ces shvatiti vec polsije prve epizode.
I da je Spieleberg lose odradio (odradio je posao kada vidim da pise directed by) isto bih rekao da je smece. Rad je rad i ne interesuje me ko je napravio film ako je los film. Jebes politiku autora.
Have a parachute.
usput, kakve dezinformacije?
Have a parachute.
spielberg je smechar
Postao je previse komercijalan. Mada, sto bi neki rekli, Jevrej je to![]()
Have a parachute.
sjeca li se ko Tarzan: The Epic Adventures ? sa Joe Lara u glavnoj ulozi...prikazivali su ga na televiziji dok sam bio manji...sad vidjeh na imdb da je snimljena samo jedna sezona+neki film tarzan u manhatnu...serija je po meni bila zakon,steta sto je nigde ne mogu naci...ne mogu naci ni to,a ni Cyber Kidz(takodje su prikazivali na televiziji)...
lost je maajka. prison break je super serija, based on 1st season, ali ne moze se to poredit
Valja odgledati 100 Greatest Discoveries za one koji vole nauku.
Podijeljena je tako da epizoda prikazuje najveca otkrica jedne nauke (recimo hemija, biologija, fizika i ostale), pri cemu zadnja sadrzi 10 najvecih iz svih oblasti.
Svaka epizoda iznosi oko 1h materijala, jedino mozda je malo karatak prikaz za pojedina otkrica.
Zadnja epizoda (a ima ih ukupno 9) sadrzi 10 najvecih otkrica is svih oblasti.
Have a parachute.
vec sam ga bachio na torrent![]()
a mozda da bacis pogled i na 'BBC: Space Odyssey - Voyage to the Planets'![]()
Have a parachute.
Kako si tako nadobudan....cuj smecar!
Mozda nije sto je nekad bio, ali je STUB SAVREMENOG FILMA, COVJEK KOJI J E POSTAVIO KRTERIJUME MODERNE PRODUKCIJE, KOJI JE NA PRAVI NACIN UVEO KOMPJUTERSKU ANIMACIJU u film.....PA DA NISTA DRUGO NEZNA-NIJE "SMECAR"!
Doc ce nam glave nadobudnost, nama Crnogorcima!
Pozdrav,
"Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"
prvo, zajebavao sam se, sto je jedan spielbergov fan par postova iznad shvatio bez problema. drugo, leba ti, postedi me tih tupavih (i da, vrlo nadobudnih) takvi_smo_mi_crnogorci isl. zakljuchaka. izlizano![]()
Stvarno mi je žao sve vas koji gledate Lost, niste završili treću sezonu a pročitali ste kraj zadnje epizode sa sve citiranim dijalogom zadnje scene!!! Koji lik ovaj Undead jbt! :o Sprdnja!![]()
a ko je u kovchegu?
***** ti chekanje do februara:mad:
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks