Page 52 of 497 FirstFirst ... 24248495051525354555662102152 ... LastLast
Results 1,276 to 1,300 of 12406

Thread: Korisnicki problemi sa T-COM internetom

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

Quote Originally Posted by Fidel Castro View Post
    A sto ako neko ima posla na netu poslije te 3 ure!??
    pa posle 3 moze samo cio soliter da skida filmove, nista drugo!
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A sto ako neko ima posla na netu poslije te 3 ure!??
    A sto ako je magla i aerodrom zatvoren, a ti treba da putujes na neki bizimis sastanak u neku prekookeansku zemlju? Prosviras si mozak?

Thanks Thanks Given 
    630
    Thanks Thanks Received 
    85
    Thanked in
    59 Posts

U kojem slučaju nećeš platit kartu... za razliku od interneta kojeg i dalje plaćaš, a sistem ne da se poboljšava, no su daleko od toga.

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

dobijes novu kartu za prvi sledeci let... A sta dobijes od T-coma kad ne radi nesto? Shipak
    Last edited by verbalni_fajter; 24-06-07 at 21:13. Reason: eto me pretece winamp :p
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Winamp View Post
    U kojem slučaju nećeš platit kartu... za razliku od interneta kojeg i dalje plaćaš, a sistem ne da se poboljšava, no su daleko od toga.
    i dalje "letis" sa njim e kad se sjetim reklama za adsl po 5 6 sigurnosnih pojaseva i sl :mrgreen:
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    3,599
    Thanks Thanks Received 
    6,873
    Thanked in
    3,593 Posts

Quote Originally Posted by ringispil View Post
    A sto ako je magla i aerodrom zatvoren, a ti treba da putujes na neki bizimis sastanak u neku prekookeansku zemlju? Prosviras si mozak?
    Zalostan si samim tim sto si morao novi nalog da otvaras da bi rekao nesto tako da ti je moj prijateljeski savjet da vise ne pises nista...

Inace ukoliko nema uslova za let dobices kartu za prvi sledeci let a ako ti ne odgovara trazis otstetu pa ti plate i vise nego sto je karta bila a T-com nije nadoknadio ni centa ni kb za svu stetu koju su nanijeli svim korisnicima a jos su i obecali i govorili da ce dat koji GB besplatan, da ce smanjiti racune ali eto... cisti dokaz da sa njihove strane ugovora nema nista ali vidjecemo oce li biti i sa nase ubuduce... :mad:
    --------------------------
    Do Not Disturb.

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    28
    Thanked in
    11 Posts

josh jedan slican posto i bices banovan!
    Last edited by DIDI; 24-06-07 at 21:43.
    SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    i dalje "letis" sa njim e kad se sjetim reklama za adsl po 5 6 sigurnosnih pojaseva i sl :mrgreen:
    a pa to ti je kad ADSL naglo ukochi, da ne razbijes monitor glavom Meni se to zamalo desilo prekljuce

Prvi sledeci let, bizmismeni moji!? Moze biti kasno. Sastanak ce se zavrsit dok se magla podigne.
    Odstetu zbog magle? U kojoj to zemlji?
    A jeste bizmismeni, alal vjera! I na rjecniku, takodje, alal vjera, bizmismeni.
    a neka je kasno 1000x, oni se bar na neki nacin revansiraju. Evo meni, kad sam bio na aerodrom u Frankfurt, bilo problema sa duplim bukiranjem ili sta li vec, i oni su se revansirali sa (pazi sad): besplatan smjestaj u hotelu, 100e kesh, free karta i let prvom klasom sjutra dan. T-com se revansirao ^&%^&%%^& mailom, obavjestavajuci nas retrospektivno da je bilo problema (a mogli su bar da daju info da ce ih biti i taj isti dan, a bogami kako vidim i sledecih dana). :ass:
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    28
    Thanked in
    11 Posts

jes, shalju interesantne mailove!!!

shto ne napishu:
    cijenjeni, uvazeni, mnogobrojni prezadovoljni korisnici, obavjestavamo vas da cemo u narednih 5-7 dana konstantno krshiti ugovore o pruzanju adsl usluga zakljuchene sa vama, pa vas stoga molimo da ne pokrecete spor pred nadleznim sudom, jer cemo vam se adekvatno oduziti !!!

s postovanjem,
    Karl Hajnc Rumenige!!!

e shto nismo u japan pa da se deshava ovako neshto, kolko bi ljudi radilo harakiri... ne bi ostalo djaoljega uveta!
    SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME

Thanks Thanks Given 
    3,599
    Thanks Thanks Received 
    6,873
    Thanked in
    3,593 Posts

Prvi sledeci let, bizmismeni moji!? Moze biti kasno. Sastanak ce se zavrsit dok se magla podigne.
    Odstetu zbog magle? U kojoj to zemlji?
    A jeste bizmismeni, alal vjera! I na rjecniku, takodje, alal vjera, bizmismeni.
    Ako je let zbog magle ili bilo cega otkazan ili odlozen kompanija je duzna da ti rezevise prvi sledeci let a da ti pri tom plati i odstetu... U kojoj drazvi? U svakoj u kojoj sam bio da sad ne nabrajam jer to nije svrha moje poruke...

Inace kao i kod verbalni_fajter i meni se desilo jednom da sam trebao da krenem iz Kube ali je avion imao nekih tehicnih problema pa je let odlozen za sledecu noc... Svim putnicima je kompanija obezbjedila smjestaj u najskupjim hotelima, hranu u hotelu kao i uzivanje u svim uslugama + 100$ kesa za taj jedan dan... Tako da te molim da ne pricas gluposti o stvarima u koje se ocito NE razumijes!
    Do Not Disturb.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by verbalni_fajter View Post
    Evo meni, kad sam bio na aerodrom u Frankfurt, bilo problema sa duplim bukiranjem ili sta li vec, i oni su se revansirali sa (pazi sad): besplatan smjestaj u hotelu, 100e kesh, free karta i let prvom klasom sjutra dan.
    Sto to pricas? Je li moguce? A je li tih 100 eura pokrilo stetu sto nisi bio na face of the place kada je trebalo da budes da nije bilo duplog bukiranja?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ako je let zbog magle ili bilo cega otkazan ili odlozen kompanija je duzna da ti rezevise prvi sledeci let a da ti pri tom plati i odstetu... U kojoj drazvi? U svakoj u kojoj sam bio da sad ne nabrajam jer to nije svrha moje poruke...

Inace kao i kod verbalni_fajter i meni se desilo jednom da sam trebao da krenem iz Kube ali je avion imao nekih tehicnih problema pa je let odlozen za sledecu noc... Svim putnicima je kompanija obezbjedila smjestaj u najskupjim hotelima, hranu u hotelu kao i uzivanje u svim uslugama + 100$ kesa za taj jedan dan... Tako da te molim da ne pricas gluposti o stvarima u koje se ocito NE razumijes!
    Onaj ko je idje mrdnuo iz ove zemlje zna da se takve stvari NE DESAVAJU. I onaj ko je isao u bilo kakvu srednju skolu zna sta znaci VIS MAJOR. I da je magla vis major.
    Last edited by ringispil; 24-06-07 at 22:25.

Thanks Thanks Given 
    3,599
    Thanks Thanks Received 
    6,873
    Thanked in
    3,593 Posts

Onaj ko je idje mrdnuo iz ove zemlje, zna da se takve stvari NE DESAVAJU. I onaj ko je isao u bilo kakvu srednju skolu zna sta znaci VIS MAJOR. I da je magla vis major.
    Znaci po tvom [visem] uvjerenju ukoliko je magla i avion ne moze da uzleti kompanija fino iskulira svih par stotina putnika jer ona nije kriva za maglu?

P.S. Sve i da je tako kada su u pitanju tehnicki problemi za koje je kriva kompanija PLACA se odsteta, rezervise karta za sledeci let i svim putnicima se obezbjedi maximalna udobnost do tada a T-com cini stetu upravo njihovim tehnickim problemima i njihovom krivicom a ne nikakom maglom a ne placa nikakvu odstetu tako da ne znam zasto uopste pricamo o magli i avionima kada je ovdje rijec o krivici kompanije koja samo kulira ne stotine [kao putnici aviona] nego hiljade ili vjerovatno desetine hiljada korisnika bez da placa ikakvu odstetu i bez da imalo poboljsava svoj servis!!!

EDIT : Ne mogu da vjerujem da si izmijenio poruku samo da bi makao zarez, da bi ispao kao neko ko pise bez greske... qq :lolblue:
    Last edited by Fidel Castro; 24-06-07 at 22:28. Reason: hahaha :D
    Do Not Disturb.

Thanks Thanks Given 
    3,599
    Thanks Thanks Received 
    6,873
    Thanked in
    3,593 Posts

O moglai pricas ti posto izgledas isti kao oni iz podrske... o svemu pricaju samo ne o onome sto trebaju... Boli me q i z maglu i za visu silu... Ovdje je poenta da se ne pruzaju ugovorene usluge, da je svaki dan sve gore i da smao jedna strana ispunjava svoj dio ugovora a to su korisnici koji svaki mjesec placaju racun... Eto to je poenta a ne nikakva magla, biznis, visa sila i avioni...

Peace!
    Do Not Disturb.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ovdje je poenta da se ne pruzaju ugovorene usluge, da je svaki dan sve gore i da smao jedna strana ispunjava svoj dio ugovora a to su korisnici koji svaki mjesec placaju racun... Eto to je poenta a ne nikakva magla, biznis, visa sila i avioni...

Peace!
    Mislim da je moj primjerak ugovora negdje bestragom nestao. Sta uopste pise u tom ugovoru?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Znaci poenta cijele tvoje price je:

Korisnici su krivi zato sto ne mogu dobit osnovne servise(neprekidan pristup netu, funkcionalan e-mail) 24/7, tj. tacnije zato sto pored toga sto skupo placaju ADSL treba da obezbjede i DRUGI servis(koji btw ne postoji, ne u toj kategoriji) da bi u slucaju da treba nesto ozbiljno da rade, obezbjedili sebe od naglih udara sudbine, tj prekida u radu adsl-a bez najave na jedno 2-3 sata.

Je li visa sila kad kompletan link ka svijetu ode 2-3 sata bez najave?

Mislis li ti ozbiljno da je normalno da imas uptime od 70% mjesecno na posrani 512/128 koji placas 25e u najboljem slucaju?

Shvatas li da ne postoji mehanizam koji bi meni obezbjedio pouzdani pristup netu za normalan novac, a da nas T-com muze kao ovce samo zbog monopola?

I na kraju, mislis li iskreno da je sa adsl-om u crnoj gori sve u redu, i da se najmanje 200 informaticki pismenih ljudi(a ti vidi koliko bi se srazmjerno tome ljudi zapravo zalilo, samo da zna o cemu se radi, recimo da T-com-ov PR ne laze bezocno narod po javnim raspravama) konstantno zali na probleme sa istim...

Naravno da ne, jer vjerovatno radis u T-comu i vjerovatno si ti od onih ljudi koji sa 18 godina sa srednjom skolom sebi stavi plocicu T-Com:ENG i onda ljude koji stvarno poznaju IT sikaniras po vas cijeli dan...

Ono sto bi ja iskreno volio je da se pojavi neko da argumentovano brani T-com, ali ovakvi jadni pokusaji da se omalovaze korisnici koji su na granici zivaca ce samo zavrsit kako ne treba, kad neko zbog vasih zajebavanja izgubi glavu.

Ako se ipak odlucis za argumentovanu raspravu ja cu odgovoriti na svako tvoje pitanje...

Do tada... prosetaj malo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ma pustite ga.. to je jos jedan od sluzbenika koje su poslali jos vise da nas maltretira..

Thanks Thanks Given 
    3,618
    Thanks Thanks Received 
    6,102
    Thanked in
    2,947 Posts

Zlatio se ovaj sto izmisli ignore
    Ljubi ga majka

Nego nema heldeska da se glasne o pucanju moje veze preko noci?
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

Sto to pricas? Je li moguce? A je li tih 100 eura pokrilo stetu sto nisi bio na face of the place kada je trebalo da budes da nije bilo duplog bukiranja?
    meni licno je pokrilo, jer sam se vracao sa, a ne isao na sastanak Jedino sto nisam imao vizu, pa nisam mogao da sheckam po Frankfurtu, nego sam bio ogranicen na aerodrom i hotel. A i da nije, nadoknadilo mi je bar NESTO. Sta mi je nadoknadio mail koji sam dobio od Vas T-Com [[email protected]] ???
    Onaj ko je idje mrdnuo iz ove zemlje zna da se takve stvari NE DESAVAJU. I onaj ko je isao u bilo kakvu srednju skolu zna sta znaci VIS MAJOR. I da je magla vis major.
    ko je pominjao maglu??? U mom (a i Fidelovom) slucaju su zabrljali ljudi iz kompanije (bas kao sto su vasi zabrljali sa seljenjem hardvera, koje je mnooogo duze trajalo nego sto je bilo receno), znaci njihova greska => oni snose trosak. Sta je to "krenulo naopako", kakav potop, kakva magla, kakvi uragani, pa mail server nije preseljen do 5 ujutro, kao sto je receno?? Sve je bilo u rukama T-coma, i zabrljali su!!
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

Ja sam! U fazonu - Prestani da prodajes maglu!
    taman! T-come, Prestani da prodajes maglu! Hocemo normalan ADSL
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

[QUOTE=hercules;675934][B]Zlatio se ovaj sto izmisli ignore
    Ljubi ga majka

Heh to i sad primjenih.... posto mi logika radnika T-com-a koji korisnicima govori da su ###### zato sto nemaju izbor bas i nije jasna...
    Last edited by helpdesk; 26-06-07 at 15:16.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kakvo licemjerje.....registruju se novi nikovi, jer im je malo ona dva da pljuju po userima...pa jos stigli i ringispil da otvore, josh im fali klovn i da prikazu realno stanje T-coma a to je Cirkus..... spolja gladac, znutra jadac. PIHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!
    "Toliko je bilo stvari u zivotu kojih smo se bojali a nije trebalo, trebalo je zivjeti"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MaJLeNa View Post
    Kakvo licemjerje.....registruju se novi nikovi, jer im je malo ona dva da pljuju po userima...pa jos stigli i ringispil da otvore, josh im fali klovn i da prikazu realno stanje T-coma a to je Cirkus..... spolja gladac, znutra jadac. PIHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!
    Ko, kada, gdje pljuje po userima?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

^mislim da ima na misli ovaj ringespil .. valjda.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

U brisanju postova ste i najbolji samo nastavite tako:mad:
    "Toliko je bilo stvari u zivotu kojih smo se bojali a nije trebalo, trebalo je zivjeti"

Page 52 of 497 FirstFirst ... 24248495051525354555662102152 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)