A čitam, samo nema nikakve logike ta priča, previše je nekako filozofska. Rekoh i da nema utakmice za treće mjesto, pa opet ne bi znali jesu li treći ili četvrti![]()
A čitam, samo nema nikakve logike ta priča, previše je nekako filozofska. Rekoh i da nema utakmice za treće mjesto, pa opet ne bi znali jesu li treći ili četvrti![]()
ne, kazem da je lakse podnijeti poraz u polufinalu nego u finalu. da prevedem na jos koji jezik?
Treba podnijet ovaj poraz jer nije bio tijesan,a i veliki je uspjeh dogurat u finale...
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Football Men
Main article: Football at the 2008 Summer Olympics - Men's qualification
Competition Date Venue Vacancies Qualified Host Nation - - 1 People's Republic of China
2007 South American Youth Championship
Brazil
Argentina
2007 UEFA U-21 Championship
Netherlands
Serbia
Belgium
Italy
AFC Preliminary Competition Feb - Nov 2007 - 3
CAF Preliminary Competition Sep 2006 - Mar 2008 - 3
CONCACAF Preliminary Competition Nov 2007 - ? - 2
OFC Preliminary Competition March 2008 TBD 1
TOTAL 16
Ipak idu 4 ekipe iz Evrope, sry...
Živio mi Srđane Aleksiću!
Sad malo realno da odgovorim; drugo mjesto je stvarno veliki podvig, pa hebi ga stara eks juga koja je bila jaca po mojemu misljenju od danasnje srbije nije nikad nesto veliko postigla [kako se ja sjecam [od 80'te pa naovamo].
Zato ono sportski cestitam Srbiji na drugom mjestu. Stici do evropskog finala nije mala stvar.
A isto tako da se izvinim nekima ovdje koji misle da sam ja neki anti-serb ili nesto tako...zivio sam u Bg neko vrijeme i nekako bio dio tog anti- vlade itd...zato
Peace. Da ne bude da se lako nesporazumijemo.
Rip Kirby here!
Murinjo je slao svoje izaslanike na finalnu utakmicu i bio oduševljen igrom Boška Jankovića.
Pa Jankovic je po meni najbolji igrach prvenstva, uz Ivanovica...Zna li se ko je i zvanichno izabran za najboljeg?
/
Vjerovatni neki Holanđanin, možda Babel.
Realno , najbolji igrach na prvenstvu bio je Drenthe ...
give me THE red pill.
wake me up.
Bondar: No hay banda! There is no band. It is all an illusion
Umio je i Davids ponekad da napravi dobar posao naprijed i postigne po koji gol, mada ovaj ima više tih ofanzivnih karakteristika, tu nema dileme, iako neodoljivo podsjeća na njega.
Idealni tim PE: Damir Kahriman (Srbija) – Đani Zajverlon (Holandija), Branislav Ivanović (Srbija), Đorđo Kjelini (Italija), Aleksandar Kolarov (Srbija) – Rojston Drente (Holandija), Hedvigs Maduro (Holandija), Alberto Akvilani (Italija), Boško Janković (Srbija) – Leroj Lita (Engleska), Maceo Rihters (Holandija)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks