Vode Englezi na poluvremenu golom Lite u jednoj dosta dosadnoj utakmici...
Vode Englezi na poluvremenu golom Lite u jednoj dosta dosadnoj utakmici...
Online prenos polufinala, đe?
http://livefooty.doctor-serv.com/
naravno
evo holandija izjednaci u zadnjem minutu![]()
Just to slip the skin...
ja pratim na satelitu, canal+futbol iz d+ paketa.
4' Aleksandar Kolarov dao gol za Srbiju.. Fino je pocelo...
Inace Kolarov ide u Lazio ovog ljeta...
Živio mi Srđane Aleksiću!
I to iz slobodnjaka Kolarov![]()
evo englezi i holandjani šutiraju 20.seriju
sad će treneri ja mislim![]()
I Holandija je prvi finalista...
13-12 na penale.
Last edited by svet0; 20-06-07 at 20:18.
Živio mi Srđane Aleksiću!
Viđeste li što radi Boško Janković sa fintama i dodavanjima![]()
Gol Kolarova
Ja gledam na GD TV preko TvAnst i Srbija djeluje prilicno organizovano sa velikom dozom morala sto me cudi iskreno!!!Ne znam kako bi to sve izgledalo da Belgija izjednaci!!!
deuscroix
Evo polako padaju!!!Vec 3 dobre sanse za Belgiju!!!
deuscroix
I kako to biva u fudbalu 2:0 za Srbiju!!!Koliko su se ispromasivali ovi iz Belgije taman su ga i trebali primit!!!
deuscroix
ima li krajaa?????????ima li krajaaaaaaaaa?ahahahhaa
jos jedan VELIKI USPJEH,idemo u finale ALE ALE ALE
FINALE FINALE FINALE FINALE FINALE FINALE FINALE ALE ALE ALE
BRAVO SERBIA!!!
In your face England!!!
Woho! Znaci ono... Hehehhe svaka cast!!! Respekt![]()
M. Roma Volley #14
red passion, red heart, red soul - MUFC
kako dobro igraju momci.....
Odlična igra, "malo" u drugom zaprijetiše Belgijanci i to je sve od njih. Zaslužen plasman u finale, a penali između lala i ferplejovaca su bili
poprilično interesantni - golman narandžastih junak.
Ahahahaha svaka cast Srbijo! Evo ste i Crnogorce napravili ponosne na vas!
Ahahaha eto Derbyshire ahahahaha... kakav covjek... gde su mu sad Kezman kapriole...
Jos sada da Srbija zavrsi sa Holandijom (Holandija, koja uvijek jednostavno sa nekom srecom pobijede) u kratke komade i gotovo je!!
Da li ste culi vi ljudi bili da je Holandski trener, Foppe de Haan... izjavio bio "da su Srbi uvijek malo rasisti bili" i da se jos prijed finale.. (najradije je htjeo vidjeti da su ih pred ovom utakmicom kaznili) sto brze moze trebaju kazniti za dogadaje!! Ahahaha nista nije bilo, publika je vikala bua ali nije da bih diskriminirala nego da pokaze nesportivne Engleze publici!! Cush... Englezi su bili i pomedu Srpske publike... a svako zna da su Engleski navijaci, pa i onda posebno njihovi huligani ... najgori na svijetu!!
Taj trener je sam rasist kad ovaklo prica i misli o svim Srbima...
Da li ste vidjeli kako je tresao majko :mrgreen: :lolblue: a ti Holandjani na mjesec... 3 sanse ciste a kod cetvrte tek pala igra lol !!
Kako se trener ponasao lol.. sada da Dukic malo izjavi da kaznu toga Fope-a za neozbiljne akcije!!
Zbilja... Holandija se najvise bunila zbog toga sto je Srpska publika radila na prosli mec protiv Engleske... a onsi su 120 minuta izvizdivali Engleze!!
Holandjani samo nesto pricaju napamet iz glave!! Ahahaha vide se da se boju tresu na noge!! Ajde Srbijo... vrati te im one 6-1 dabogda!
Last edited by MNT; 20-06-07 at 23:00.
Odlični Kahriman u drugom poluvremenu! Bravo za Orliće, dobar je potez bilo uvođenje Baste i Mrđe kad je ekipa pala u igri. Sjajna asistencija Milovanovića kod drugog pogotka!
Nikad nisam volio Holandjane...Volio bih da im Srb da jednu petardicu
Ne znam jel ko cuo kad je onaj sto prenosi na b92 reko da u21 prvenstvo Evrope nikad nije osvojila zemlja koja je domacin...
Postoji kontinuiet uspjeha mlade selekcije, SCG je 2004. izgubila u finalu od Italije 2-1, prošle godine poraz od Ukrajine na penale u polufinalu, ove godine opet finale, nadam se da je konačno došlo vrijeme da budu prvaci
Oduševljava me Ivanović, pravi je vođa!
bez politike sledeci put
Last edited by DIDI; 21-06-07 at 08:51.
Bravo za Srbiju. Sve cestitke... Igraju jednostavno. Od noge do noge, najcesce na prvu. A ima dosta lucidnih poteza. Jankovic me odusevio...
Bogami bice tesko sa Holandijom. Vraski tesko... Bolje da su Englezi prosli...
Last edited by Brajo; 21-06-07 at 07:43.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks