Page 229 of 652 FirstFirst ... 129179219225226227228229230231232233239279329 ... LastLast
Results 5,701 to 5,725 of 16299

Thread: Formula 1!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

ne gledah,pricajte

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ma od prvoga kruga se odvojio hamilton,pratio ga alonso na 2.5 sek,masa je bio na 5-6sek,dok je kimi bio u zdupi materinu.crnjacili se,jer su mclarenovci toliko jaki da je dosadna postala f1.posle mu se primaka alonso imao i napad ali lewis je dobio!!!

p.s. u buduce pitaj samo ko je dobio,alonso ili hamilton !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

bez klinackog prepucavanje, no ako hocete normalno postujte
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

DIDI,malo humora nece nikom smetat,da se malo opusti situacija,mada nije nista napeto Mclaren ce to privesti lagano kraju i okititi se titulom!!!

p.s. ako iko nadje feraristu pozdravite ga od mclarenovaca sa foruma,nema cojeka da se javi!

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

pitaj didija dje je ferarista, hahahah Na kolko si ga banova, didi?

Odlicna trka, kako ce bzvz izgledat price o Shumiju posle par godina dominacije ovog decka No ce i onda bit price da bi ga Shumi oprao da je ostao u F1, bla bla bla
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

PS kad bi sad ferari uzeo dopiettu na dvije sledece trke, a mclaren da $edi doma i pije pivo, ferari bi poveo za samo 1 bod :lolblue:
    a mislim da je Kimi lose startao jer je jedini od prvih bio na tvrdje gume (ko zna zasto??)
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    38 Posts

Sebastian Vettel postao najmladji vozac sa 19 godina koji je uzeo bodove u formulu1

Thanks Thanks Given 
    3,612
    Thanks Thanks Received 
    6,053
    Thanked in
    2,925 Posts

apple mac fin ti bijase post, ali aok vec pricas o brzini, cini mi se, ali cini mi se da je najbrzi krg u trci postavio Kimi Raikonen kojie vozi za Ferrari a ne McLaren. Tako da malo pazi prije nego sto se izletis.

Sto se tice sasme trke. Hamilton svaka cast! U prvom stintu ubjedljivo je nabrzi bio, dok su Alonso i Massa imali priblizne krugove. Nejasan mi ostade Massin pad poslije izlaska sa pit stopa. Kasnio je za Alonsom 2.5 sekunde a kad se vratio na stazu cijelih 15?
    Kimi je imao odlican drugi a pogotovo treci stint. Ne znam zasto je on trku sa tvrdjim gumama a svi ostali sa mekim, ali ajde, kasnije se pokazalo da nije mogao Kovalainena pretece 25 krugova. Kasnije perfektna voznja krunisana najbrzim krugom. Mislio sam da ce pretec Massu ali nista.
    Alonso se trudio, mada koliko vidjeh imao je problema sa trosenjem guma. Ovoga puta dosta dosta oscilacija u krugovima. Znao je da vozi u vremenima Hamiltona a onda napravi krug neshvatljivo sporo:?
    Sve u svemu prilicno ujednacena vremena, bez nekih vecih oscilacija.Ali malo po malo nakupi se 15 sekundi u prvih 4 sto je pomalo i neobicno za Americki gra pri. Ja sam mislio da ce Ferrari bit losiji. Ali bogami kaskaju porpilicno za McLarenom. Cijeli 31 bod. Sto verbalni rece McLaren moze 2 trke da iskulira na neko tropsko ostrvo i bice u najgorem slucaju u zaostatku jedan bod.
    Mada sjeca s on svakako kad je Ferrari imao duplo vise bodova od prvog pratioca nije to tako davno bilo zar ne?

A za ovu djecu sto od juce prate formulu ja imam jedan prijedlog. Da otvorim novi topik dje cemo pricat o proslim rezultatimam pobjedama, trkama F1, motora i slicno?
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by hercules View Post

Kimi je imao odlican drugi a pogotovo treci stint. Ne znam zasto je on trku sa tvrdjim gumama a svi ostali sa mekim, ali ajde, kasnije se pokazalo da nije mogao Kovalainena pretece 25 krugova. Kasnije perfektna voznja krunisana najbrzim krugom. Mislio sam da ce pretec Massu ali nista.
    Samo me interesuje cija je ideja bila da krene najtezi tj. sa najvise goriva.Cetiri kruga kasnije od ostalih je isao u pit stop.Pa jos na startu sa tvrdjim gumama.Dobra strategija,da se finac zajebe

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Još jedna ubjedljiva pobjeda Mclarena-ZASLUŽENO..Lewis ponovo fenomenalan,vozio je bez greške.Alonso je bio malo življi u odnosu na prošlu trku...pokušao je napad,vozio dobre krugove ali je to bilo sve što je mogao jer Lewis je pio prebrz.Očekivao sam od Ferrarija malo jači otpor makar u USA,ali ništa,još su daleko.Kimi je odlično vozio poslije prvog pita imao dobre krugove ali mu je hvalila ona doza agresivnosti koju je imao u Mclarenu.Masa je solidno vozio bez grški.Kovalainen je opet bio izvaredan dok Fiziko poslije one greške nije se mogao vratiti.Sve u svemu trka je bila mnogo uzbudljivija u donjem dijelu grida gdje je bilo mnogo više preticanja....Čekamo Francusku.i da ne zaboravim bravo za Vetela
    bolesno ljubomorno vreme i ljubomorne žene....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Bad Boy View Post
    nismo se razumjeli onda. ja sam mislio da je neko prozvao mclaren u smislu da se svi hvalimo kako se ne namjesta i tako to. upravo sam htio naglasiti kako je cak bilo i svadja i da se rijetko radilo kao u ferrariju. ne razumjesmo se dobro
    Sorry, then...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Analiza đe si brate......opet pade Ferrari,ali mi je drago zbog Kimija što je on makar imao najbrži krug,e još da je preteka Massu....
    Mclaren je i dalje nedostižan iako si se potajno nada...ahahahahahahaha

Thanks Thanks Given 
    623
    Thanks Thanks Received 
    85
    Thanked in
    59 Posts

Nikad više neću pogledat prenos formule na naš drugi (ovaj put nisam ima' izbora zaistO). Znaaaaaaači .. prenos reklama sa uključenjima u trku, bukvalno.
    Komentator - dno. Kiksa lik masa. Bleji po onom studiju, i ne znam ko je pretica Button-a (maybe) u jednu krivinu, i Button mu vraće u drugu krivinu istom mjerom, i svako se vraće na prvobitnu poziciju, i komentator čini: "I evo Button zauzima 12-tu poziciju. Sjajan manevar." Inače, tonu istorije je isprosipa i na trening i na trku (ko je sve osvaja nagradu SAD-a). A makse. Smorio sam se. Dobro dok je ćutao dok radi team-radio (valjda mu je neko reka da ne kiksa tako).

Thanks Thanks Given 
    12
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

nema Ross-a Brown-a, nema Scumi-ja i ode ferrari u q...
    Dont miks grendmas end frogs.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ono je stvarno tuga od komentarisanja.Brate, bolje neka cuti i ne progovara nista.Sve tamo fino pise.Kad onako prenosi, bolje neka cuti.Barem da se naslusamo fino zvuka motora

Zasto ode Jacimovic bas sad na polusezonu u IN?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thumbs up Well done McLaren, well done Hamilton

Quote Originally Posted by f1-nando View Post
    Analiza đe si brate......opet pade Ferrari,ali mi je drago zbog Kimija što je on makar imao najbrži krug,e još da je preteka Massu....
    Mclaren je i dalje nedostižan iako si se potajno nada...ahahahahahahaha
    Eto, na kraju će ispast' da sam navijač Ferrarija! :lolblue:

Meni posao ne dozvoljava da navijam za nekoga. McLarenu kapa dolje :hardrock: , nema šta brži su... N'o nadao sam se (a i dalje se nadam) da njihova hegemonija neće trajati još dugo, čisto sezone radi.

Očekivao sam više i od BMW-a, ali očigledno je da na njih čovjek može da računa tek negdje kasnije ili možda čak tek iduće godine.

Izgleda da samo Ferrari može da ih (McLaren) spriječi da ubiju sezonu. Treba samo naći način (da ne kažem - razvoj bolida)

N'o, i totalne vladavine su sastavni dio sporta. Dugo je i Ferrari vladao...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sad kad se sele u evropu,mclaren ima sanse vise nego ikad.Francuska je staza koja im lezi,nije previse zahtjevna,silverston domaca staza,njemacka je mercedesova staza,tako da se mogu osjecat kao kod kuce.Mclaren ce biti jaci od ferraria na evropskoj turneji zbog toga sto su te staze manje zahtjevne osim monze,motor nije od nekog ogromnog znacaja,tako,bolje da je bolje da se ferari okrene radu na f2008,ove godine nemaju sto da traze!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by X3M View Post
    nema Ross-a Brown-a, nema Scumi-ja i ode ferrari u q...
    svi oni su bili i prošle i pretprošle godine......i tada ih Reno razbi.
    trbaće njima vremena da vrate...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by analiza View Post
    Eto, na kraju će ispast' da sam navijač Ferrarija! :lolblue:

Meni posao ne dozvoljava da navijam za nekoga. McLarenu kapa dolje :hardrock: , nema šta brži su... N'o nadao sam se (a i dalje se nadam) da njihova hegemonija neće trajati još dugo, čisto sezone radi.

Očekivao sam više i od BMW-a, ali očigledno je da na njih čovjek može da računa tek negdje kasnije ili možda čak tek iduće godine.

Izgleda da samo Ferrari može da ih (McLaren) spriječi da ubiju sezonu. Treba samo naći način (da ne kažem - razvoj bolida)

N'o, i totalne vladavine su sastavni dio sporta. Dugo je i Ferrari vladao...
    ma znam ja nego te peckam.....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by f1-nando View Post
    ma znam ja nego te peckam.....
    Of course you are!

Praštaj, al' sam u stisci s' vremenom...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by desha View Post
    vozac BMW Sebastian Vettel drugi na treningu
    Za njega sam navijao.
    Imao je dobro vrijeme na kvalama, i 1 bod.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

Quote Originally Posted by hercules View Post
    Ja sam mislio da ce Ferrari bit losiji. Ali bogami kaskaju porpilicno za McLarenom. Cijeli 31 bod. Sto verbalni rece McLaren moze 2 trke da iskulira na neko tropsko ostrvo i bice u najgorem slucaju u zaostatku jedan bod.
    Mada sjeca s on svakako kad je Ferrari imao duplo vise bodova od prvog pratioca nije to tako davno bilo zar ne?

A za ovu djecu sto od juce prate formulu ja imam jedan prijedlog. Da otvorim novi topik dje cemo pricat o proslim rezultatimam pobjedama, trkama F1, motora i slicno?
    1. nece bit, no 35 bodova Ferari zaostaje, meni se cini
    2. ja sam za otvaranje te teme, da vi ferarijevci imate sa cim da se falite Evo i Fabia poceo za BMW da navija :hardrock:
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    3,612
    Thanks Thanks Received 
    6,053
    Thanked in
    2,925 Posts

Da da 35 greska u kucanju. To je lako provjerit
    Nije da se ferarijevci fale nego sam sitan ovih prepucavanja na ovu temu.

@jovannk Kimijeva valjda
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

(nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    38 Posts

Quote Originally Posted by verbalni_fajter View Post
    mnogo para $53,563.15

Page 229 of 652 FirstFirst ... 129179219225226227228229230231232233239279329 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)

Bookmarks

Bookmarks