Page 36 of 723 FirstFirst ... 263233343536373839404686136536 ... LastLast
Results 876 to 900 of 18051

Thread: Rukomet

Thanks Thanks Given 
    3,616
    Thanks Thanks Received 
    6,082
    Thanked in
    2,938 Posts

Svaka cast igracima i kompletnom strucnom stabu. Odlicno uradjen posao!!!
    Sve cestitke jos jednom! Pokazali su ako se gine za nacionalni dres
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

RUKOMET MUSKI - plasman na EP
    RUKOMET ZENSKI - bez EP, al se stvara jaka ekipa sa Bojanom, najboljom svjetskom igracicom
    VATERPOLO - sta reci nego ih gledati dogodine u Pekingu i nadati se medalji
    KOSARKA MUSKI - seniori jos ne odigrase meca pa se nema sta reci, juniori igraju ko sokolovi, pobjedise Srbiju koja je uvijek carevala u mladim kategorijama
    ODBOJKA MUSKI - za pocetak jako dobro, vjerujem da ce biti u igri za plasman za EP
    FUDBAL - za seniore ce se vidjet dogodine kad pocnu kvalifikacije, juniore iznenadise i bugare i nas i sve, kapa dolje

Sve u svemu za prvu godinu CG sporta se moze reci da je nadmasila sva ocekivanja, lijepo se sjetit onih prica da ce nakon razlaza sa drugim okom iz glave, CG biti na razini nekih Malti, Luksemburga... :blah:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by M_O_D_E View Post
    Sve je poznato...

SESIR 1: Francuska, Spanija, Danska, Hrvatska
    SESIR 2: Island, Njemacka, Rusija, Slovenija
    SESIR 3: Poljska, Norveska, Slovacka, Madjarska
    SESIR 4: CRNA GORA, Bjelorusija, Svedska, Ceska

Tako, pa da nam taj zrijeb bude naklonjen
    Naklonjen zrijeb bi po meni bio:

DANSKA
    SLOVENIJA
    SLOVACKA
    CRNA GORA
    Ganjali bi se za drugo mjesto, Slovenci su pali mnogo u zadnje vrijeme

Nenaklonjen zrijeb bi bio:

HRVATSKA - olimpijski prvak
    NJEMACKA - svjetski prvak
    POLJSKA - svjetski doprvak
    CRNA GORA

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Vukasin Micunovic View Post
    RUKOMET MUSKI - plasman na EP
    RUKOMET ZENSKI - bez EP, al se stvara jaka ekipa sa Bojanom, najboljom svjetskom igracicom
    VATERPOLO - sta reci nego ih gledati dogodine u Pekingu i nadati se medalji
    KOSARKA MUSKI - seniori jos ne odigrase meca pa se nema sta reci, juniori igraju ko sokolovi, pobjedise Srbiju koja je uvijek carevala u mladim kategorijama
    ODBOJKA MUSKI - za pocetak jako dobro, vjerujem da ce biti u igri za plasman za EP
    FUDBAL - za seniore ce se vidjet dogodine kad pocnu kvalifikacije, juniore iznenadise i bugare i nas i sve, kapa dolje

Sve u svemu za prvu godinu CG sporta se moze reci da je nadmasila sva ocekivanja, lijepo se sjetit onih prica da ce nakon razlaza sa drugim okom iz glave, CG biti na razini nekih Malti, Luksemburga... :blah:
    Mislim da si previse skroman bio s ovom analizom, iz ozbiljne. Osim toga, zaboravio si par disciplina, recimo karate prvenstvo svijeta, dje od Amerike nefer izgubismo (pobijedili smo ih ali su se zalili sat vremena nakon meca da im je igracu slomljen nos i tada nas sudije diskvalifikovase) inace bi dobili zlatnu medalju.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Arrow

Quote Originally Posted by sinisam View Post
    Svi igraci nase reprezentacije su stvoreni u velikoj ligi sa Srbijom!
    Kvalitet tog takmicenja , rivalitet izmedju klubova ,pune tribine na Cetinju,Beranama...
    Partizan,Zvezda,Sintelon,Vojvodina su bili izuzetni timovi za nase prilike!
    Sve ovo potenciram , da bi se znalo da velika vecina nasih reprezentativaca nije iznikla iz nase lige odnosno zemlje koja ima 620 hiljada stanovnika nego iz zajednicke lige sa Srbijom odnosno zemlje sa 10 milona stanovnika!

Kapisoda nije postao igrac takmiceci se u crnogorskoj ligi!
    Dobrkovic,Muratovic-takodje!

Ovo je naravno ogroman uspjeh , ali vise kao posledica proslih vremena!
    Bice interesantno posmatrati kvalitet nase reprezentacije kada postojeci igraci udju u zenit!
    E tada ce se vidjeti sto znaci mala zemlja i mali kvantitet!
    Jer , do sada su nasi mladi igraci stasavali u mnogo jacoj konkurenciji i igrali mnogo jacu ligu...

Uporedjenje sa drugima malim drzavama moze biti samo kada ovi igraci stvoreni u velikoj drzavi podju u penziju!
    Za 3-4 godine crnogorski rukomet ce se zasnivati na crnogorskoj ligi jer ce malo koji igrac iz te lige moci da racuna na transfer u neki veci klub!
    Jednostavno SKAUTI(kao i sad)nece pratiti takvu ligu a samim tim ni potencijalni veliki kvalitet nece biti primjecen!

Da zavrsim. Od ove reprezentacije ocekujem odlicne rezultate i na evropskom prvenstvu i mislim da imamo kvalitet da iznenadimo mnoge favorite!
    Slicno je i za kosarku!
    Mislite li da bi crnogorska liga ikada stvorila igraca kao sto je centar Partizana Pekovic!
    Sigurno jedan Djukanovic, Kapisoda, Mrvaljevic, Muratovic, Stojanovic moraju da se zahvale Srbiji za ovo veceras... Chak sam i ubjedjen da ce sutra cim dodju na Cetinje da posalju jedan telegram u RS Srbije sa zahvalnicom sto su im ovi omogucili da se oblikuju kao profesionalni igraci... Ma mislim da nece ni telegram slat nego poc u BG na trg, ali nisam siguran oce li biti svecanog doceka... Kladim se da bi odrzali dirljiv govor...

Ova tvoja prica je smijesna koliko i ona prica da cemo crc od gladi i svih mogucih bolesti ako se odvojimo, a od turisticke sezone nikada nista nece biti jer ce srbi da nas bojkotuju...

E sad me samo interesuje zasto su se Crna Gora, Slovenija i Hrvatska plasirale, a Srbija nije? Mozda i Slovenci i Hrvati treba da pocnu da se zahvaljuju Srbiji za mecheve koje su igrali kasnih 80-tih..???
    Quote Originally Posted by Nk-001
    Mozes li postaviti temu umjesto mene jer ja nesto ne mogu.. ?

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Igi View Post
    Sigurno jedan Djukanovic, Kapisoda, Mrvaljevic, Muratovic, Stojanovic moraju da se zahvale Srbiji za ovo veceras... Chak sam i ubjedjen da ce sutra cim dodju na Cetinje da posalju jedan telegram u RS Srbije sa zahvalnicom sto su im ovi omogucili da se oblikuju kao profesionalni igraci... Ma mislim da nece ni telegram slat nego poc u BG na trg, ali nisam siguran oce li biti svecanog doceka... Kladim se da bi odrzali dirljiv govor...

Ova tvoja prica je smijesna koliko i ona prica da cemo crc od gladi i svih mogucih bolesti ako se odvojimo, a od turisticke sezone nikada nista nece biti jer ce srbi da nas bojkotuju...

E sad me samo interesuje zasto su se Crna Gora, Slovenija i Hrvatska plasirale, a Srbija nije? Mozda i Slovenci i Hrvati treba da pocnu da se zahvaljuju Srbiji za mecheve koje su igrali kasnih 80-tih..???
    A na usput su Slovenci crkli od gladi bez srpskog trzista, a Hrvatima je propa turizam bez srpskih turista.

Pravo da vam kazem, da nema Srba mene ne bi ima ko zasmijavat svih ovih godina. Oni ti dodju ka dvorska luda bivse SFRJ.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Igi View Post

Zanimljivo je da su Slovenci svoj veliki rukometni uspon poceli godinama nakon raspada SFRJ, u bivsoj drzavi bili su slabi boze tebe, imali su jedan klub u prvoj ligi, kolinsku slovan koja je u stvari setala izmedju prve i druge lige, ono par dobrih igraca je igralo za Hrvatsku nakon raspada SFRJ (puc, cop)
    A sada slovenci imaju ekipu koja ide na sva SP, EP, pa cak i na OI, u klupskom rukometu Celje je bilo prvak Evrope, imaju redovno dvije ekipe u ligi prvaka, i jos poneka igra solidno u kupu EHFA
    I sve to nakon sta su istupili iz jake lige

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Za 3-4 godine crnogorski rukomet ce se zasnivati na crnogorskoj ligi jer ce malo koji igrac iz te lige moci da racuna na transfer u neki veci klub!
    Jednostavno SKAUTI(kao i sad)nece pratiti takvu ligu a samim tim ni potencijalni veliki kvalitet nece biti primjecen!
    Odavno ne procitah bolju analizu da se cojek nasmije. Ogromna liga Islanda ili Slovacke im omogucava da imaju jake timove. Island je izbacio Srbiju samo zbog toga sto su im svi igraci igrali zajedno pa znali sve tajne, a sadasnjim rukometasima Slovenije su djedovi igrali u toj zajednickoj ligi pa su genima prenijeli.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bravo MOMČINE!!!

Thanks Thanks Given 
    9,757
    Thanks Thanks Received 
    6,074
    Thanked in
    2,319 Posts

Sve chestitke... E VIVA... :yipiiii: :twist: :dring:
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by M_O_D_E View Post
    Mozda si tokom ovoga sto si pisao, eto, reda radi, mogao da se sjetis da ce svake godine u evropska takmicenja izlaziti PET crnogorskih rukometnih klubova (naredne Lovcen, Berane, Sutjeska, Mornar i Mojkovac), tako da ce eto, ti kukavci iz crne lige imati neku utjehu u odnosu na ono sto su 'izgubili' ('veliku ligu' sa Srbijom)?? 'Utjehom' rekoh, koristeci tvoj vokabular - ali, sigurno je da ce mladi igraci iz citave Crne Gore moci i te kako da se dokazuju u tim takmicenjima i da 5 mjesta u Evropi u odnosu na ligu sa Sintelonom i Partizanom ipak nije preveliki gubitak?? Toliko...

No, vratimo se temi...

Svih 5 timova koji izadju u Evropu igrace ukupno nekoliko utakmica(brzo ce ispasti) sto je premalo za sticanje kvaliteta,iskustva...
    Potrebna je kvalitetna liga (SCG)gdje je Lovcen imao cijelu sezonu kvalitetne protivnike i zato je i sam bio kvalitetan!
    U domacim ligama stvara se baza za reprezentaciju a ne u nekoliko utakmica, tokom cijele sezone ,provedenih u Evropi!
    I pitanje za kraj:
    Da li je Lovcen nesto dobio sto je ove sezone odigrao dvije utakmice u Evropi!
    Naravno da nije!
    To je PREMALO!!
    Jedini spas za male drzave poput CG je regionalna liga ali iskljucivo takmicarskog znacaja!
    Srpski klubovi u NLB kosarkaskoj ligi razmisljaju o istupanju , upravi zbog nemogucnosti da preko prvog mjesta u toj ligi udju u ligu sampiona!
    Uostalom vidjeces vremenom i sam i uvjerices se u tacnost mojih navoda!
    Kada prodju igraci koje je napravila stara ,jaca liga vidjeces zamjene!
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Odavno ne procitah bolju analizu da se cojek nasmije. Ogromna liga Islanda ili Slovacke im omogucava da imaju jake timove. Island je izbacio Srbiju samo zbog toga sto su im svi igraci igrali zajedno pa znali sve tajne, a sadasnjim rukometasima Slovenije su djedovi igrali u toj zajednickoj ligi pa su genima prenijeli.

Neznanje je najgore!
    Islandska liga kao profesionalna nepostoji!
    Svi njihovi igraci igraju u skandinavskim drzavama i to im je kao domaca liga!
    Zato je njihov kvalitet takav!
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Nobelovac View Post
    A na usput su Slovenci crkli od gladi bez srpskog trzista, a Hrvatima je propa turizam bez srpskih turista.

Pravo da vam kazem, da nema Srba mene ne bi ima ko zasmijavat svih ovih godina. Oni ti dodju ka dvorska luda bivse SFRJ.

Slovenija ima 2,2 miliona stanovnika a Hrvatska 4,9 milona!
    Crna Gora 620 hiljada!!!!
    Uporedjenje je smijesno!
    Napominjem ovdje pricam samo o sportu jer o ekonomiji se potpuno slazem sa vama!
    Crna Gora moze proizvoditi zdravu hranu ,visoko kvalitetnu vodu za pice ,imati elitni turizam , visoki nivo usluga , mali i srednji biznis...

E ovo nije povezano sa velicinom vec se sve moze bez problema sprovoditi u Crnoj Gori!
    Samo sport...
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Sinisa
    Ti zaboravljas jednu veoma vaznu stvar, a to su reprezentativna nadmetanja. Sada ce nasi mladi momci u mnogo vecem broju igrati razne kvalifikacije i prvenstva u kadetskoj, omladinskoj, juniorskoj konkurenciji.

Srpska liga nije neka, tako da za njom ne treba zalit, posebno kada se uzme u obzir gore pomenuto.

Po meni, nacionalna prvenstva u Crnoj Gori, su bitna samo da proizvode mlade igrace koji ce se selektirati u kadetske i juniorske reprezentativne selekcije. Ekstra talenti ce vec sa 18 godina poci vani da igraju na mnogo visem nivou. Tako treba da bude u rukometu, kosarci, fudbalu, odbojci...
    Ne mozemo mi sa 650 k ljudi da imamo jake klubove. Jednostavno to nije prirodno.
    'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

bravo rukometaši

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Neznanje je najgore!
    E sta nam isprica. Onda Crna Gora ima bar desetak domacih liga dje sve igraju nasi rukometasi i rukometasice
    EHF je odlučio promijeniti nacin takmicenja u Ligi prvakinja, a novina je da će najbolji ženski europski klubovi od jeseni igrati u četiri grupe sa po četiri ekipe.
    Prvakinje Europe i predstavnici 11 zemalja s najboljim rejtingom ulaze direktno a to su: drugoplasirana danska ekipa Viborg, prvaci Slovenije (Krim), Austrije (Hypo), Rusije (Lada), Mađarske (Györ), Makedonije (Kometal), Španije (Ribarroja), Norveške (Larvik), Crne Gore (Budućnost), Hrvatske (Podravka) i Njemačke (Nürnberg).
    U 2. pretkolu za ulazak u tu grupu borit će se: prvaci Ukrajine, Rumunije, Francuske, Poljske, Slovačke i Grčke te drugoplasirani klubovi iz Danske, Slovenije, Rusije, Mađarske, Španije i Norveške, kao i pobjednici iz 1. pretkola u kom ce igrati: prvaci Portugala, Italije, Švajcarske, Holandije,
    Bjelorusije, Turske, Srbije i Islanda.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Svih 5 timova koji izadju u Evropu igrace ukupno nekoliko utakmica(brzo ce ispasti) sto je premalo za sticanje kvaliteta,iskustva...
    Potrebna je kvalitetna liga (SCG)gdje je Lovcen imao cijelu sezonu kvalitetne protivnike i zato je i sam bio kvalitetan!
    U domacim ligama stvara se baza za reprezentaciju a ne u nekoliko utakmica, tokom cijele sezone ,provedenih u Evropi!
    I pitanje za kraj:
    Naravno da nije!
    To je PREMALO!!
    Jedini spas za male drzave poput CG je regionalna liga ali iskljucivo takmicarskog znacaja!
    Srpski klubovi u NLB kosarkaskoj ligi razmisljaju o istupanju , upravi zbog nemogucnosti da preko prvog mjesta u toj ligi udju u ligu sampiona!
    Najbolje je svoju ligu, kaku svrbiju 'bre'...sto bi se crnogorska liga spajala sa srbskom...ako bi se spajala to bi mnogo ljespse i ugodnije bilo sa CRO ili BiH, sto sa srbijom,,,pa svako bjezi od njih a mi da se spajamo???Ne kontam?

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

BRAVO rukometasi, zao mi je sto nisam bio u BP

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

I pitanje za kraj:
    Naravno da nije!
    To je PREMALO!!
    Covjece, o cemu ti pricas? Prvo, da pratis rukomet, znao bi da je Lovcen stigao do cetvrtfinala Kupa EHF (porazen od Norvezana), a ne da je odigrao 'dva meca'.
    Prica o kvalitetnim protivnicima je smijesna... Ajde mi navedi sezonu kada je Lovcen imao vise od dva normalna konkurenta u toj 'velikoj ligi' i sve ce biti jasno (ne racunaj npr. Metaloplastiku, protiv koje su u utakmicama nalik na revijalne razvaljivali i sa po 15 razlike)... Bolje je - i za momke sa Cetinja, i iz Berana, i iz Niksica, i iz Bara, i iz Mojkovca... I za sve mlade rukometase iz Crne Gore - bolje je to sto ce igrati u evrokupovima, sto ce imati sansu da u dresu reprezentacije (pocev od pionira) iz godine u godinu samostalno nastupaju na balkanskim i evropskim prvenstvima i sto nece cekati da se neko odozgo smiluje i zainteresuje se za npr. nekog igraca Mornara ili Sutjeske i eventualno ih pozove za reprezentaciju...

Gledajuci sto si pisao u drugim postovima na ovom threadu, zakljucio sam da je vodjenje rasprave sa tobom zanimljivo koliko i citanje 'Danovih' sportskih kolumni uoci, a bogami i nakon referenduma, te cu te ovom prilikom pozdraviti... Od srca ti zelim da, kao jedan vrli poznavalac rukometa (sto si nam svima dokazao) i dalje budes dosljedan tezi o propasti naseg rukometa i naseg cjelokupnog sporta bez Srbije, ali, brate, oslobodi nas pritiska ovdje...

HARI KRISNA JE MOJ IDOL! HARI, NABAVI MI JEDNU ANIMACIJU STO MASE BARJAKOM, HOCU DA BUDEM KAO TI!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Neznanje je najgore!
    Pa svi nasi igraci igraju u evropskim drzavama. Zato je nas kvalitet takav.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Slovenija ima 2,2 miliona stanovnika a Hrvatska 4,9 milona!
    Crna Gora 620 hiljada!!!!
    Uporedjenje je smijesno!
    Napominjem ovdje pricam samo o sportu jer o ekonomiji se potpuno slazem sa vama!
    Crna Gora moze proizvoditi zdravu hranu ,visoko kvalitetnu vodu za pice ,imati elitni turizam , visoki nivo usluga , mali i srednji biznis...

E ovo nije povezano sa velicinom vec se sve moze bez problema sprovoditi u Crnoj Gori!
    Samo sport...
    Nacija koja je kroz cijelu svoju istoriju poznavala samo borbu i tome samo mislila i uspjesna bila (pogledaj samo kolko je generala bilo u bivsu SFRJ iz Crne Gore) mozda ce biti upravo i najbolja u sport u odnosu na ono sto si naveo.

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Svaka cast!!!To sto su nasi rukometasi pokazali i u kvalifikacijama i u barazu za EP je samo potvrda kvaliteta!!!Ako bi vec sada dali prognozu za zavrsni turnir onda je uspjeh prolazak grupe po kvalitetu ali po mentalitetu trebali bi da igramo polufinale sa Njemackom dok bi drugi par bio Hrvatska-Spanija!!! :kamikaza:
    Last edited by night_silence; 19-06-07 at 09:43.
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

I pitanje za kraj:
    Naravno da nije!
    To je PREMALO!!
    kad smo vec kod neznanja, ovo moze da bude definicija ELEMENTARNOG!

Hvala...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    11
    Thanked in
    11 Posts

Quote Originally Posted by Nobelovac View Post
    I.s.l.a.n.d.
    Al to je Islandu jedini sport u kojem nesto postizu, a nama, čuće se!

Thanks Thanks Given 
    4,225
    Thanks Thanks Received 
    3,265
    Thanked in
    1,407 Posts

Uz cestitke seniorskim rukometasima zalim sto nisam bio u BP (rafting se isprijecio).

Mala napomena - gledao sam musko pionirsko prvenstvo u rukometu (grupa jug i finalni turnir) i mogu reci da nemamo cega da se bojimo. Klinci su super, 3 utakmice na finalnom turniru su bile izuzetno kvalitetne. Pobjednici Cepelin sa CT.
    Prvo su Berane i Bar igrali nerijesene, pa je Cepelin CT pobijedio Bar 17:12 i onda u odlucujucoj utakmici Cepelin CT-Berane +2 za Cepelin.
    --------------->
    <---------------
    Odavde dovde...

Page 36 of 723 FirstFirst ... 263233343536373839404686136536 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)