koliko mogu kostati 4 celicne felme 14'-15' i gume s njima(neke solidne(nisko profilne)) za opela
koliko mogu kostati 4 celicne felme 14'-15' i gume s njima(neke solidne(nisko profilne)) za opela
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
po 10 eura ti je felma celichna po otpada
a gume su ti po 15
20 30 eura sve zavisi koje
su
@shajo
da necesh bratu mozda nac neke felme a ?
a u p**** m******* svima ih naodish nako meni!!!!
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Last edited by shajo; 15-06-07 at 15:33.
Meni je uz Civic-a dosao kit za reparaciju, a za pomocni rezervni tocak mi traze 500e... Ima li sanse da se tako nesto nadje polovno, a da mi odgovara?
Evo slike kako izgleda tocak:
http://i166.photobucket.com/albums/u...MG_3980-01.jpg
Originally Posted by Nk-001
ja ovakve trazim za alfu, a za fokusa nisu sto jes jes
ford , audi jaje, pezo i cistroen u skoro svim modelima imaju isti raspon rupa tako da sve shto nadjete od tija aftomobila moze da vi pasuje, ako vi shto to znaci
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
eo jedne kratko 200 eura
6 kraka OZ
15 inca
8 sharafa, moze za ford moze za golf
dupli promjer, bez poklopaca
http://www.lotusespritworld.com/imag...s/V8_99_oz.jpg
eo josh jedne 160 eura sa gumama TOYO 175/60 r 13
ATS 13 incha 7 Jota
idealna za ford fiesta , ford ka, ford eskort
4 sarafa.
veoma dobro stanje
http://www.denker-design.de/IG/Markt...20seitlich.jpg
Last edited by shajo; 20-06-07 at 22:32.
nemaa shajo javish se meni pa ti u bg nadjem ko sebi 15 16 po sto ojra top zustand
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Prodajem Audi A4 1.8 turbo quattro,kraj 2001,S-line,S ogibljenje,Grijachi sjedista,elektricno namjestanje za kicmu na sjedistima.Maglenke,Siber,Ksenonke,Podizaci,senzor i za parkiranje,takodje full set AIRBAG jastuka,ABS,ESP,rezerna guma sa dizalicom i swom pratecom opremom kao npr trougao i prwa pomoc,Dvozonska automatska klima,full servis odradjen prije par dana,presao 67500,garaziran dvije ipo godine, felge 17 sa dunlop p9000 gumama,sportska sjedista,sportski wolan trokraki i menjac 5-stepeni.carbonska vlakna od opreme unutra,chorm paket full,Fabricki tonirana stakla,Cd pleyer fabricki sa 9 zvucnika i subwooferom fabrickim.Na njega je swe fabricki sem senzora koji su naknadno ugradjeni,auto u top stanju,pozadinsko swetljenje,naslonjachi za ruke nazad i naprijed.dwa kljucha,cijena po dogoworu,jos dosta opreme ima koju nisam naweo,auto je u fabrici kostalo oko 40.000eura.drugi sam wlasnik.bez centa ulaganja.sve dodatne informacije na PM ili na broj 067/247-281
Last edited by Tomek; 25-06-07 at 20:20.
[QUOTE=shajo;672662]eo jedne kratko 200 eura
6 kraka OZ
15 inca
8 sharafa, moze za ford moze za golf
dupli promjer, bez poklopaca
Reci mi samo jos jesu li i gume sa njima. Ako nisu koji promjet moze da ide na njih
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks