ocu ja jozu dvije tri da suknem i da se presnijetim, a moze i sjiva
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
sak sak sak iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiju
iju jujujujujujuju
A u ulici Slobode i Hercegovackoj sad rastu iz Berana dEca. Neki novi klinci, neki novi klinci..
heheheheheheh momci kicks ass
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahaa haahahahahahahahhahahahahhaahhhahahhhhhahahhahahah ahahahahaa kraljice hahahahahahah zvek ovo mi je danas dan popravilo skroz na skroz, hvala ti
Ejooow... jbt...
Vracao se posled radnje od 10 sati (praksa) puno umoran... sa autobusom, i mislio da videh neku Crnogorku (u autobus) sa ovog foruma dokle ne premjetih da nisam u CG nego nedje drugo :blah:
inache ?!
_________
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
A,e`o nishta...![]()
Od smijeha pravim saksofon,
od sunca pravim put,
a ti si moj šofer.
God helps.What's uuuuuuuup?Ima li sto odje da se posrce majka mu stara?Zvoncice, izadji iza toga sanka, sto se usnjurala?Neces platit ne boj se.Senorita, da neces popit sto ne daj Boze?
Stipso je l?A pi*ka meni materina.Tako mi i treba.I to mi je hvala...
Desert brale, fala ti, necu nista...Nije zbog tebe nego zbog NEKIH odje...
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Zvonchice oli se otvorit za JEDNO (1) pivo,without you !?
~
Jedno Niksicko mi daj' s' noga da drmnem, i ostali sto piju... Zurim... zuuuriiim...
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
Ide se na neki roshtilj danas pa bi iskoristio prazan stomak da popijem nekolika prije hrane![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks