Feshtadjuni bash ste ludi
rechenica koju sam zapamtio iz bg-a
lol
ko je na entrans.... zna li se...???
Be real... be true... BE AciD BraiN
Feshtadjuni bash ste ludi
rechenica koju sam zapamtio iz bg-a
lol
eto tako,nema entransa...REFRESH
Četvorodnevni ljetnji muzički festival
9.-12. avgust.
Diskoteka Maximus - Kotor, Crna Gora.
Refresh festival, talas nove energije i osvježenja, trajaće 4 dana i održaće se od 9. do 12. avgusta u tehnički vjerovatno najopremljenijoj diskoteci u ovom dijelu Evrope – diskoteci Maximus u Kotoru. Za 4 dana, vaša čula će biti uzdrmana audio – vizuelnim senzacijama uz definitivno najtraženije svjetske DJ zvijezde. Dočekaćete jutra uz Umeka, Ian Pooley-a, Lottie i Robert Owensa, i zajedno sa još 5000 posjetilaca doživjećete potpuno nova iskustva.
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
banja... koliko para... chak je blize...![]()
za sve 4noci 20keka
za jednu noc 7keka
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
jel to valutna jedinica = keka
koliko eura...
Thanks for an explanation![]()
~
a naraode, niko ne kaze da imate vi tamo neke feste tipa folklora, tamo u Petrovcu i ispred Staroga grada:-))):mrgreen: ide li ko na to?:mrgreen:
Katunjanin i esseny--- thanks for info!
Znaci, nema mi nista do oktobra. No dobro, i sada je lijepo, bice sigurno neki stalni bend da pjeva na terasi.
E idem za Bd ovaj sad vikend, bas me interesuje kakav je kruzni tok (jel "mocniji" od podgorickog i niksickog) hahaa
Cuvam te,ne dam nikom da te dirana dlanu simoja tajna... urezana...
BIlo je sinoc masu,masu ljudi ispred zidina... ja se stvarno nijesam zadrzhavao,ne preferiram to :hardrock:
evo slika,nashih gostiju iz Italije (ne znam,shto nijesu doshli ovi iz Ferrari fan-cluba)
~
/me jedva ceka!!!![]()
Cuvam te,ne dam nikom da te dirana dlanu simoja tajna... urezana...
Kakvi su to brm brmici, shto je to?
I zashto je dolje lijepo vrijeme?
:cry:
to sa ovog budvanskog karnevala?!![]()
Bog je izmisljen da bi se smirile mase!
Tijana Dapchevic @ Trox vecheras !
~
Od 22.06 - 24.06 nam se odrzhava ovaj mrcheni festival..
vidjeh da gostuju
drugu noc - Bojan Marovic
trecu noc - Marija Sherifovic & neki gosti...
(prvu noc neka osoba iz Italije :mrgreen
U sUbotu u Trocadero
Aca Motherfucking Lukas
Last edited by mc_esseny; 18-06-07 at 15:04. Reason: od 22.06 - 24.06
~
Harris Dzhinovic u Troxadero
06.07.07 dakle Petak
prolaz 7e
~
jel su stigli stonsi
Jesu, sad sam bila u Hemingway na lubenicu i srela ih, chekaju da se oslobodi neki sto pa da sjednu...![]()
Last edited by kIkICa; 08-07-07 at 00:19.
Sinoc mi je Mik poslao besplatnu,pa sam ga zvao.. veli fino je..
~
Shto lazete , nisu stigli. Pokvario im se autobus kod Mojkovca ...
give me THE red pill.
wake me up.
Bondar: No hay banda! There is no band. It is all an illusion
a vidji ovoga..
stigli su rano jutros i uzeli su privatni smjeshtaj u markovice.. chini mi se da su se dogovorili za po 4e lezhaj...
~
Zar nisu trebali u Splendid? Mora da im je bilo skupo! :hardrock:
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks