2-1, 6-3 za Novaka u trećem setu.
Nole se muči sa nekim anonimnim Francuzom. Nakon lako dobijenog prvog seta i vođdsta od 3-1 u drugom, izgubio je 5 gemova za redom!
Sad počinje treći set...
2-1, 6-3 za Novaka u trećem setu.
6-1 u četvrtom setu, konačno bolja igra, ali bi morao smanjiti broj grešaka u nastavku turnira.
I Ana ide dalje 6-1,6-4 protiv Mirze iz Irana čini mi se![]()
E Bogomi ja ne navijam, baš nemam nijedan ni najmanji razlog da navijam za nju![]()
Jelena dobi prvi set 6-4, a u drugom gubi 3-1...
Pi? E qq...izlogovah se...ajte poz
Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.
Kad igraju Williamsove i Martina Hingis ostale me ne interesuju.![]()
Jankovicku inache ne volim... Ana mi je favorit kad su u pitanju nashe teniserke.
Posebno onaj zadnji poen... Klanjam joj se do zemlje, jer protiv Venus koja stizhe sve zhivo stvarno mora savrsheno da se igra.![]()
kako je ruznaa........bljak:burp:
jelena jankovic u sledecem kolu igra protiv italijanke bartoli cini mi se koja je pobijedila dementievu sa 2:0![]()
Danas u 11 sati na Lenglenu Ana Ivanović protiv Rumunke Ioana Raluca Olaru.Na istom terenu Novak Đoković igra četvrti meč dana sa Francuzom Olivier Patience-om.
ana ide u osminu finala hihihihihi dobila je 2:0
6-2 6-0![]()
i to je Ana osvojila 10 uzastopnih gejmova, bilo je 2-2 na početku meča.
Kakvo mučenje za Đokovića, gubi od anonimnog Francuza sa 2-1, sad počinje četvrti set...
Aaaaa, sad upalih TV, gubi Nole... :cry:
Ovaj Francuz sve stizhe, shto je ovo... :!:
dobro je 2:2,ajmo nole nemoj da nas razocaras sad![]()
uffff,dobro je pobijedio je nole![]()
bravo majstore!
Uh... Jedva... Ovaj Francuz je mashinerija prava, od 2 seta koja sam uspjela da odgledam Nole mu je uzeo samo jedan brejk chini mi se... Al' kako mu je odservirao posljednja 2 puta, huhuhuuuu! Bravo Nole!
I Nadal mi ide dalje!![]()
Svaka čast za ovu tešku pobjedu, ja sam prvi put čuo danas za ovoga Francuza.
There are currently 13 users browsing this thread. (0 members and 13 guests)
Bookmarks