View Poll Results: Ko dobija vecerasnji derbi izmedju Partizana i Crvene Zvezde

Voters
11. You may not vote on this poll
  • Partizan

1 9.09%
  • Crvena Zvezda

2 18.18%
  • Nerijeseno

8 72.73%
Page 17 of 353 FirstFirst ... 71314151617181920212767117 ... LastLast
Results 401 to 425 of 8824

Thread: Srpska reprezentacija i klubovi - fudbal, kosarka, i sve ostalo:)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

vidjećemo šta će donijeti promjene, brzo će Evropsko prvenstvo u Španiji sa Mokom Slavnićem na čelu ekipe.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Trebace vremena, vremena i vremena da se Srbija u basketu vrati na stare staze, isto kao sto cini mi se dolaze sad svijetli dani Sloveniji u kosarci, kao sto se i Hrvatska vraca medju favorite, tako i Srbija tek treba da pocne opet iz pocetka, sto se tice Z.M. Slavnica, iskreno ne znam sta da ocekujem od njega kao trenera, ali licno mislim da je D. Sakota pravilno postupio sto je dao ostavku na mjesto selektora. Sta vi mislite?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Šakota je bio pod velikim pritiskom da podnese ostavku, zato je to uradio, po meni je on odličan stručnjak, godinama dokazan u inostranstvu.
    Slavniću ne treba nametati moranje rezultata, već mu dopustiti da pravi ekipu za npr iduće Evropsko za dvije godine.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Matadorr View Post
    Šakota je bio pod velikim pritiskom da podnese ostavku, zato je to uradio, po meni je on odličan stručnjak, godinama dokazan u inostranstvu.
    Slavniću ne treba nametati moranje rezultata, već mu dopustiti da pravi ekipu za npr iduće Evropsko za dvije godine.
    Bas skoro sam citao jedan intervju u "Blicu" sto je dao Z. Paspalj, koji kaze da dok je bilo V. Divca, bilo je i jake Srbije (onda jos SRJ), sjeti se , on je 2002. doveo SRJ do zlata na svjetskom prvenstvu, i to jedva je doveo do prvaka SRJ.

Srbiji treba "novi Divac", jedan covjek koji moze da vodi tim, cijeli tim, a to bas i nece moci da bude bas brzo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Divac je zadužio Srbiju, a vidjelo se kako je reagovala "demokratska" vlada kad je htio da preuzme Knjaz Miloš. Sigurno on nije došao da pljačka državu, a i da jeste, zakasnio je, sve je već ponešeno.
    Divac je ime svugdje, mnogo bi bio od pomoći, gledam ga prije par noći na španskoj televiziji gdje je gostovao kao co komentator utakmice NBA Lige San Antonio-Juta. On i Nikola Lončar, koji je redovni stručni konsultant na toj televizji su gostovali, cijele večeri ga je španski komentator ispitivao za vrijeme provedeno u Lejkersima, čak su se i podsjećali nekih momenata iz istorije ex Yu košarke...
    Divac je IME, znak kvaliteta.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Divac je IME, znak kvaliteta.
    Slazem se, ali ne zelim da komentarisem kupovinu Knjaza, i sve nakon njegove karijere,dje nadje da se bas u biznis baci?????

Sta mu je to trebalo????? Ali, zbilja?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Po mom mišljenju došao je da investira u Srbiju, mogao je investirati bilo gdje, ali je ipak odlučio da to uradi u svojoj zemlji i sigurno bi ozdravio to preduzeće sa svojim zdravim kapitalom. Eto to je moje mišljenje na ovu temu...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Tu si u pravu, nego je li istina da V. Divac osniva svoju politicku partiju? To vidjeh jos prosle godine, valjda u "Blicu", ne sjecam se.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

e za političku partiju ne znam, to mi je sad novo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zbilja to pricam, pa nece valjda dotle da dogura, sta ce mu to poslije svega?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mislim da mu politika apsolutno ništa ne treba.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mislim da mu politika apsolutno ništa ne treba.
    Ma, moguce samo spekulacije, aktivno ucestuje u javnom zivotu Srbije,pa hajde sad malo i u politiku.

Ma, nije ni on skrenuo da se sad bavi tim, siguran sam.
    Last edited by Brajo; 31-05-07 at 18:49.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Brajo View Post
    Tu si u pravu, nego je li istina da V. Divac osniva svoju politicku partiju? To vidjeh jos prosle godine, valjda u "Blicu", ne sjecam se.
    mislim da ne osniva politicku partiju, ali je rekao da ce da se jednog dana kandiduje za predsednika.ne znam da li se zajebavao ali kakva je sad situacija u srpskoj politici i koliko je svima ovih politicara preko glave, cenim da bi imao velike sanse za pobedu.
    sto se slavnica tice, prilicno zastrasujuce deluje cinjenica da posle svih trenera koje smo imali u zadnjih 12 godina, a koji spadaju u sam vrh evropske kosarke,dolazi trener koji nije uzeo mozda ni jedan trofej u istoriji (kao trener)i sto je mozda jos vaznije, koji nije radio nigde mozda 20 godina, nesto manje.pa ipak zadnja dva trenera su daleko veca imena od moke pa su postigli najvece neuspehe u istoriji srpske (scg) kosarke. nesto mislim da ne moze gore od toga,+ove ce godine reprezentacija biti prvi put stvarno podmladjena.
    moj zakjucak je da ne znam sta da ocekujem.ne bi me iznenadilo da budemo poslednji kao sto me ne bi iznenadilo da napravimo neko iznenadjence. ipak za neke smelije prognoze treba sacekati spisak od 12.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

mislim da neće biti loš rezultat u Španiji, samo treba napraviti kult reprezentacije kao što ga je imala selekcija Jugoslavije nekada.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

mislim da neće biti loš rezultat u Španiji, samo treba napraviti kult reprezentacije kao što ga je imala selekcija Jugoslavije nekada.
    jedan uslov za to je ispunjen-konacno postoji drzava koju svi vole(valjda) i osecaju kao svoju.mada mislim da ce odnos prema repki ostati isti (mislim na otkaze igraca iz raznoraznih,mahom nebuloznih razloga)
    pored kvalitetnog igrackog kadra,koga mi u ovom trenutku nemamo,najbitnije je da se napravi dobra atmosfera unutar tima ali ukoliko budu igrali sa jedne strane radmanovic koji je tempirana bomba, i sa dr. strane jaric i rakocevic koji se ne podnose, od dobre atmosfere nece biti nista.ma koliko je radmanovic dobar igrac(a mozda on to i nije u tolikoj meri) ja ne bi voleo da on igra u reprezentaciji.slicno mislim i za jarica.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Tu bi trener trebao da odigra glavnu ulogu. Sve je na Moki, sigurno on zna za nesuglasice između nekih ljudi, ali bi svi koji se odazovu pozivu trebali da interes selekcije stave iznad ličnog.
    I ove što se nećkaju ne treba zvati, već one momke koji žele da nose dres reprezentacije.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

DANILOVIĆU PRETI ZATVOR?

Predsednik Partizana mogao bi, prema zakonu, da dobije godinu dana robije zbog nanošenja lakših telesnih povreda sudiji Jurasu na meču u Vršcu

Predsednik KK "Partizan" Predrag Danilović mogao bi da dobije zatvorsku kaznu od tri meseca do godinu dana zbog nanošenja lakših telesnih povreda sudiji Marku Jurasu posle utakmice Hemofarm - Partizan u Vršcu! Zamenik tužioca Drugog opštinskog tužilaštva Zoran Jakovljević rekao je za Press da bi Danilović trebalo da podleže pod Zakon o sprečavanju nasilja na sportskim terenima.
    - Najverovatnije će se za predsednika KK "Partizan" primenjivati ovaj zakon, ali sve zavisi kako će odlučiti tužilac iz Vršca. Ako budu procenili da ovaj slučaj podleže pod član 20 Zakona o sprečavanju nasilja na sportskim terenima, Danilović bi mogao da dobije od tri meseca od godinu dana zatvora, jer su kod sudije Marka Jurasa ustanovljene lakše telesne povrede. Međutim, postoji mogućnost da se njegov slučaj podvede i pod krivični zakonik, što je manje verovatno - rekao je Jakovljević, i dodao da zakonski propisi moraju da budu rigorozniji za ovakve slučajeve.

Portparol MUP-a Pančevo Tanja Dakić rekla je da su oni podneli krivičnu prijavu protiv Predraga Danilovića i da je za ovaj slučaj nadležan Opštinski sud u Vršcu.
    - Mi smo uradili svoj deo posla i krivičnu prijavu prosledili tužilaštvu u Vršcu. Slučaj je sada u njihovim rukama - rekla je Dakićeva.
    Direktor Sinalko Superlige Predrag Bojić rekao je da će se prvi čovek Partizana Predrag Danilović u dogledno vreme naći pred Disciplinskim sudom KSS, ali nije mogao da kaže tačan datum. On je rekao da će "disciplinci" zasedati danas, ali po ranije zakazanim pitanjima, i da neće odlučivati o prijavi protiv Danilovića, već će se samo "upoznati sa predmetom" i zakazati sednicu po tom pitanju.
    - Ne mogu da procenim, ali verujte mi, u pitanju su dani - kratak je bio Bojić.
    Danilović sasvim sigurno neće dobiti manje od godinu dana zabrane obavljanja bilo koje funkcije u srpskoj košarci, a ako disciplinski sud bude rigorozan, moguća je i doživotna zabrana. Čelnici KK "Crvena zvezda" Živorad Anđelković i Igor Žeželj napravili su prošle sezone sličan incident, zbog čega su kažnjeni sa jednom, odnosno dve godine zabrane vršenja dužnosti u košarci.
    Prema našim informacijama, Danilović je ušao u sudijsku svlačionicu, gurnuo Marka Jurasa u ugao i udario mu nekoliko šamara. Drugi arbitar na meču Milan Mažić pokušao je da odvoji Danilovića od sudije Jurasa, ali je prvi čovek Partizana gurnuo i njega. Odmah posle toga stiglo je obezbeđenje i Žandarmenije, posle čega je Danilović otišao u policiju da da izjavu.
    Podsetimo da su Danilović i MUP Vršac demantovali informacije da je prvi čovek Partizana bežao od policije.
    - Sve te priče su predimenzionirane - poručio je Danilović preko portparola Partizana Tatjane Mrkić.
    On je istakao da je dobrovoljno i sam otišao u policiju da da izjavu, a potom normalno otišao kući.
    Iz MUP-a Vršac saopštili su da je Danilović priveden posle incidenta na informativni razgovor.
    - Obavešten je javni tužilac koji je saslušao Danilovića i protiv njega je podneta krivična prijava za nanošenje lakih telesnih povreda. Posle saslušanja je pušten. Pored njega, saslušani su oštećeni Marko Juras i svedok Milan Mažić - saopštila je Policijska područna uprava Pančevo.
    Pojavila se informacija da su u tuču sudije Jurasa učestvovali i trener crno-belih Duško Vujošević i sportski direktor Partizana Dragan Todorić, kao i da je strateg crno-belih takođe priveden u policiju, što je on u telefonskoj izjavi za Press oštro demantovao.
    - Niti sam priveden, niti sam davao neke izjave u MUP-u. To sve postoji u njihovoj dokumentaciji. Zna se odakle potiču takve informacije - rekao je Vujošević.
    Partizan je juče najavio saopštenje o celom događaju, ali ga nije izdao.

Juras bez teških povreda?!
    Sudija Marko Juras juče nije želeo da govori o tome šta se desilo u svlačionici, jer mu to ne dozvoljavaju propozicije Sinalko lige. Samo je dobacio "da nije bilo ni lepo, a ni lako". Iako su mnogi izvori tvrdili da je on dobio žestoke batine, na njegovom licu nema nijedne vidljive povrede, osim crvenila na obrazu i čelu.

Izvor: PRESS

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

pobeda reprezentacije srbije u odbojci u 2 kolu svetske lige nad egiptom u vrscu 3:0 uz sjajnu igru mladog sase starovica iz buducnosti,zamenio katastrofalnog bojovica i sto smecevima sto servisima razneo egipcane.inace decko je totalna nepoznanica za vecinu ljubitelja odbojke u srbiji. ja sam ga nesto malo gledao preko satelita ali u buducnosti nije ni standardan.ne znam jel je rodjen u cg ili je iz srb,znam da mu je sestra igrala u uzicu,moze neke informacije?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

3-0 sa srpsku reprezentaciju danas.. odlicna igra zaista.. posebno bih izdvojila Kovacevica i Starovica..
    sledeca utakmica sutra..tj vec danas u Novom Sadu, 20h .. prenos imate na rts2 naravno..
    M. Roma Volley #14

red passion, red heart, red soul - MUFC

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja koliko znam za Starovića, nije rođen u CG. Odigrao je ove sezone dosta utakmica i u Ligi Šampiona mu je Kolaković davao dosta šanse i dijelio često minutažu sa Ćulafićem.
    Večeras fudbalska reprezentacija igra veoma važan meč u kvalifikacijama za EURO u Helsinkiju sa Finskom. Prenos na Pinku u 18.15 h...

Thanks Thanks Given 
    670
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    54 Posts

Shto kazu prognozeri:

Finland - Serbia 3.00 - 2.50
    Offensive worries for both teams. Finland have 4 strikers in their squad. Veteran J Litmanen has not played a single game for his club Malmö this season, J Johansson is playing for the same Malmö, and he has been poor this far, M Forsell, the Birmingham striker, when did he play football last? and then finally the C Palace striker S Kuqi.
    I do not know what to expect - J Johansson on his own up front?
    Serbia will be without their number 1 striker Zigic, who is out injured. Without Zigic, Serbia have to rely on Pantelic in the first place up front.
    Both these sides have suffered recent embarrassing losses. Finland lost to Azerbaijan and Serbia went down to Kazakhstan. I opposed Finland, mainly because the match took place at the wrong time of the season for the Finns, but I could never see Serbia losing to the Kazakhs.
    Serbia fought back in the following game, when they drew their home game with Portugal, 1-1. Zigic did not play against Portugal either.
    Lack of fire power, both here and there, and I choose the draw. (3.20)
    If at first you don't succeed, skydiving is not for you.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ako ga ne da Lazović, neće niko, njega oće lopta nenormalno.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

lepo je sto nas vide kao favorite (mada je na kraju rekao da ocekuje remi), i ja bi voleo da pobedimo, samo nesto nisam ubedjen u to. iako nemamo bas neke extra igrace (mada niko ne moze da me ubedi da poljaci,finci,belgijanci a da ne govorimo o ovim ostalim reprezentacijama imaju bolje igrace od nas) mislim da je najslabija karika u timu upravo klemente.jednostavno covek nije uradio nista.petko je bar napravio dobru odbranu pa smo primili 1 gol u kvalifikacijama, a baskijac ni to. da mu nema zigica on jednostavno ne bi znao sta da radi sa reprezentacijom.suvise defanzivnih veznih igraca, mada se sada pojavio krasic,jedini zna nesto sa loptom,ali ipak nije on taj organizator igre kakav nama treba.fakat je da posle piksija nemamo takvog igraca a takvi danas donose prevagu u modernom fudbalu.
    elem,dosta zavisi od danasnjeg meca i cenim da nam jedino pobeda igra , ma sta ovi pricali da je i remi dobar.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nekad su Finci bili za sprdnju svi su ih punili,a sad bi se zamislio za prognozu meca,ali svakako ocekujem pobjedu Srbije od 0:1 ili 1:2 , jer ima kvalitetnije igrace...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nezgodni su Finci, Portugal je tamo igrao 1-1.

Page 17 of 353 FirstFirst ... 71314151617181920212767117 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)