sta radi boro ovo su sokovi..ALOOOOOOOO OCE LI GA BANOVAT KO SA OVOG FORUMA VISE?????????hahahahahah
Jedna mala analiza cs-cg scene
http://img70.imageshack.us/my.php?image=cgcsxi6.jpg
prije bi ja botu provoza malo..no je pjan pa ne zna sta prica..
waiting for the next tournament!
waiting for some players to come!![]()
feaNOr
Mislim da ovome nema kraja...
Jednostavno se trebaju poizbacat koji nevaljaju... Igrat koji valjaju... i zdrao da smo i uz brdo brzo...!
Da 5-6 momaka zavisi od rraspolozenja jednog momka.. Ne valja to lose je to svega mi... Znam da se ne pitam ali ako vec se pravi reprezentacija Crne Gore to treba da bude 5 savjesnih igraca... A ne kao Lobanja, pricam o tome zato sto sam gledao mech kada je izasao i usao je Goran ako ne grijesim...?
Cisti primjer: Zamisli da bilo koji fudbaler izadje samovoljno sa utakmice, pa zavrsio je karijeru za sva vremena... Ne samo kod trenera nego i gubi postovanje kod igraca...;D
Lobanja out
for good
Last edited by MaxDux; 08-05-07 at 21:45.
Nekad Dujo
Nekad Ja
Vazda mi..
Owo sto owi Razgowaraju nema weze sa owim Topicom zakljucace ga zbog Was [What Ever]
Lord can you hear me speak!!
To pay the price of being hell bound...By 2Pac
e kad ne mozete da se dogovorite necete mi ga ni igrat... nosim fudbal kuci... nema igre
Nosim ZhUtE papuche po kuci
a igra se na Ps2 ??nisam u toku a muka mi je wracat se unazad ?
![]()
nexh1N rulez WTF?!?!
Boroooooooooo.. jel' to nesto moderno da umjesto "v" pises "w"?
Mc, ne kaze se "iz nicega" no "ni iz cega"..
E da, Ray, 12-1, jel' tako bi?![]()
Cujem da je Dovla upisao nekakvu skolu za samoubice i torturise markete po Novom, bacajuci se na iste. :P
Da ne bude da peglam ovi dokoni narod, cisto naleceh da uputim (kako ovo "uputim" supacki zvuci) cestitke Reprezentaciji, jer kako cuh, zamalo naguzise KGB.. N'o se Gile nije cuo u igraonu, sto me cudi.. Puca se na veliko, ha! Mozda je i bolje, e ne bi mogli zivjet od njega. Svaka cast momci! Gileeee, vodim te na kafuuuu kad te vidim!
P.S. Life, mozda umjesto casopisa i sajta, da napravis vrtic za gamere! Hahahaha..
And death will come on wings of song,
a song of long and winding guile,
and in the end, your end I wend,
and in the end, a harp will smile!
And death will come on wings of song,
a song of long and winding guile,
and in the end, your end I wend,
and in the end, a harp will smile!
Nemoj me prozivat molim te , ne nabijaj mi komplekse o ti usahla biljko.
ps :
Ja inache izdajem knjigu pod naslovom : "14 nachina kako sa heklerom rijeshiti 4 kalasha" (based on a true story) .
Last edited by Soul; 25-07-07 at 09:08.
...
Kirbi!!:evil:
Fast!!:evil:
-Gigi
nije rep naguzila kgb nego neki klanchic , kirb1
Mozhda Tss da se vrati na scenu mozhda vam i ne bih naplacivao mecheve sad ~
Postoji li jos ova ekipa, igra li warove ? Ako ste raspolozeni za odradit war sa mnogo dobrom ekipom javite mi se na PM isl. Moze se igrati na nasem serveru ili na nekom koji vi izaberete. Ekipa je LW/NEC, Lan-Wars CS klan.
WoT: Phelsuma
a moji ljudi lik dodje bez ikakvih meceva kazhe , idu ti i ti i krajj ... p0z svima ovde treX^ sa 1.5 g-server...![]()
ja mislim da je zadnji meč vs litvanije bio...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks