izwinjawam se NAPISAO...:blah:
wishe me muka da ponawljam iznowa i iznowa moje cestitke primorcu[jer ni u jednom trenutku nisam rekla da je titula nezasluzena i da ne wrijedi]
Extra je to-biti prwa ekipa sa tom titulom u nezawisnoj Crnoj Gori-samo shto je chinjenica raniji uspjeh nasheg Jadrana...ne mozesh da poreknesh da je sa swojim uspjehom Jadran dominirao swih owih godina-Zato mi je i zao shto je puk'o owe zadnje dwije utakmice...zato i swe owo pricham..i bla bla i bla bla...ne mogu wishe da objashnjawam....![]()
titula je titula majku mu...jednako ste je zeljeli i sad i prije godinu dana...ili mozda, da ste je uzeli prije koju godinu radovali bi se al ne bi ovako posto bi vam u podsvjesti bila prica`e da je jos samostalna cg`...ne sprdajte se...mi znamo kako je cekat titulu dugo vremena...mi smo je cekali preko 40 ngodina i kad smo je napokon uzeli u novi je bilo vandredno stanje...3 dana se slavilo svudje bilo pice za dz![]()
Last edited by karacha; 30-05-07 at 16:29.
zakljuchak swega je
MI NOWLJANI ZNAMO KAKO SE OSJECATE SAD!
slobodno se radujte-ko ne bi nakon 21 god...
swe chestitke i puno slawlja,srece...:lolblue::lolblue:
ali shto jes' jes' owoga puta ste zasluzili...
Prvo je bilo "Kako je dobro,vidjeti vas opet staviti ruke na vasa ramena i kao nekad SIPKOM U GLAVU za ona dobra dobra stara vremena" a na kraj "A sad adio,a sad adio i ko zna gdje i ko zna kad"
Peace S.
Najljepsi je bio pocetak utakmice kada su sa tri prsta usli "navijaci" Jadrana, a cijeli bazen ih docekao zvizducima i povicima "Ovo je Kotor!!!"
Stidite li se mozda toga?
Originally Posted by Nk-001
Josh jednom da chestitam Kotoru i svim navijachima , svaka vam chast zasluzhili ste..
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
UZAS!!!!
to je stwarno bruka...Jadran je Crnogorski klub!!!ali je izgubio masu "WJERNIH" nawijacha kad se odwojila nasha reprezentacija[ono nakon referenduma]..to jeste zalosno...
:mad:ali to nije ni prwi ni poslednji put da se politika mijesha i u sport..
za to "Ovo je Kotor" SWAKA CAST!!!!:hardrock::hardrock:
Pa e, opste je poznato da mi srbi ne smijemo da navijamo za Jadran![]()
navijachi jadrana su takodje navijachi crvene zvezdepa me i ne chudi kako su dochekani fino
ae, mala, ne lupetaj...
kad neko iz kotora napise neku glupost o jadranu, iskuliram, ali iz novog... e jbga.
jadran je bokeljski klub. to prvo shvati.
klub cine navijaci. u ovom slucaju to su novljani i svi duz rivijere..... a oni se uglavnom izjasnjavaju kao srbi, isto kao sto se kotorani izjasnjavaju uglavnom kao crnogorci (mada i kod njih ima masu srba i kod nas masu crnogoraca...) i to daje isto neki shmek u navijanju, i za razliku od ostalog dijela cg gdje bi odmah bilo sranja, to su feste.... sad ako tebi smeta sto taj isti jadran u zivotu odrzavaju ti isti srbi, onda nisi dostojna kluba, jer je on iznad svih nas.....
a to sto ima manje navijaca je zbog toga sto su oni koji su uglavnom organizovali sve to davali pare za zastave, prevoz i sve, uglavnom vise nisu fizicki u hn, nego su tu pavle gita i ostali koji gledaju taj klub samo iz interesa i vidi se kako to sada izgleda....
nemoj me pogresno shvatit, meni je najkrivlje sto nismo digli i tu titulu, ali i da jesmo ne bi imala tu tezinu scg...... pogledaj gdje je partizan sada.....a opet ponavljam, kriivo mi je strasnoi sto je i takvu nismo digli...
normalno da se ne stidim toga...vecina navija za zvezdu pa sto cemo sad?a stide li se bestije kad dolaze sa salovima torcide split?nemoj samo da me neko ubijedjuje da likovi nisu dolazili jer sam svojim ocima gledo...
@igi a sto je to navijaci pod znacima navoda?
jadran u ziwotu odrzawaju Srbi????????
onda odoh da :burp::burp:
ako se ti [i ako je takwih kao ti wecina]ponosish time shto je onih 100 nawijacha[ako ih je i toliko bilo]na tekmi pjewalo pjesme o Drazi i skakalo sa 3 prsta?!?!-onda swaka chast!nemam komentar stwarno....:-x:mad:
Last edited by MiLiCa_Hn; 01-06-07 at 15:26.
zasto da se neko stidi svoga??neka svako bude ono sto jes...a dje si ti tolika navijacica u kotor?ma dje si u novi?kad vas vidim na bazen sve bi vas pocero...pocnete tamo da kristite i masturbirate kad vidite one vaterpoliste...srecom ode vanja udovicic pa smo liseni ovakvih scena...
masturbirate hahah :devil: :devil:
zar ne mozesh da se kontrolishesh pa pishesh takwa njasra....?
ee kakwih likowa ima..owo shto si napisao nema nikakwe weze sa waterpolom niti onim o chemu sam ja prichala...chush masturbiramo..qq
blagosh ti u pamet...:ass::shock:
Lik je u pravu potpuno...sjecam se prije kad su igrali Jokic Zlokovic Udovicic dolazile su neke koji prvi put waerpolo vide ...skakale su i kad bi protivnici dali gol..radovale bi se 2 minuta poslije gola koji je ponisten radi necega...stvarno je smjesnih scena bilo...
Last edited by m@Rk!$@; 01-06-07 at 20:10.
No Signature
cus kad je igro vanja za nas kad ga spiker prozove to od krika ne mozes zivjet...ako se odje raspravlja samo o vaterpolu ti nemas onda sta da trazis posto apsolutno nemas pojma o njemu...a i rekla si ako kotor dobije da ides ca...
Nisam mnogo kuckala na ovom topiku jer su pocela prozivanja tipa ovi su srbi a ovi crnogorci.Ali ne mogu a da prokomentarisem ovaj seksisticki komentar da su djevojke dolazile na bazen da bi gledale vaterpoliste kako izgledaju!! Po cemu si ti to bolji,vjerniji i iskreniji navijac Jadrana od mene koja sam zensko? Musko si pa se bolje razumijes u vaterpolo? Cisto da te podsjetim, prije izvjesnog broja godina, i Kotor i HN(tacnije Bijela,ali da ne sitnicarim sad jer to nije poenta moje price) su imali i zenske vaterpolo klubove,tako da postoji i poneka cura koja se mrvicu i razumije u vaterpolo,a ne samo u gradju vaterpolista...
Sad cu da iskoristim priliku da cestitam Primorcu titulu. Ne mogu a da ne pohvalim navijace koji su bili fantasticni. Nije ni cudo sto su momci igrali sa toliko zara kad ih je bodrila onakva publika.
Put do zvijezda je samo etapa kruznog puta do sebe,i ako znas precicu nema potrebe da se puno lomatas po bespucima.Ne,bato.Stigao si cim krenes.Cilj nosis skriven pod kaputom,istetoviran na grudima kao metu.I eto ti.U tome je tajna.U tome je jedini trik.
Ma neka bude ko sto hoce! Samo neka se ne pjevaju čiča Dražine i druge fašističke pjesme! Ti koji su nosili takve simbole fašizma nisu navijači Jadrana i ne donose mu nikakvo dobro..... jednostavno to nije dobar imidz ni za Jadran ni ni za koga
Šalovi torcide nisu fašistički simboli već simboli kluba! Pitam karachu da slucajno nije kojeg Beštiju vidio na nosi ustaške simbole? Da jest,to ne bi bilo dobro! Tužno je to što ja kao navijač Jadrana moram ovako da pišem! No i tome ce doc kraj..........
realno, ti stvarno nemas pojma o vaterpolu... citam tvoje postove, i to mi sve izgleda kao da pise neko dijete koje za koje je ovo sve novo, koje se odusevljava atmosferom i glupostima, a nema veze u stvari sa osnovom svega... vaterpolom.
i to je ok, ali nemoj onda mnogo da pametujes o nekim drugim stvarima.
meni, iskreno, kao srbinu smeta to srbovanje i kurcenje, ali s obzirom da sam bio na jedno 1500 utakmica svih sportova, kapiram da su to najbezveznije provokacije i zajebancije.... ti to ne mozes shvatiti jer ne razumijes to. mislis da je tamo nekom stalo do ratka mladica?!
to samo treba da izazove reakciju... kada vidim kako se ti i ostali lozite na to..... vidim da su u potpunosti uspijeli.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks