A slabo brate, mora se neka reklama pravit namrtvo je losha posjecenost kafane
no aj da mi nesto popijemo
Ima li kakvog finog naroda odje???
A slabo brate, mora se neka reklama pravit namrtvo je losha posjecenost kafane
no aj da mi nesto popijemo
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Aj da ugrabimo dok ne dodje zvoncica, odma se uvaljuje za pice...Ja cu pivo, sto ces ti?
aj i ja cu pivo
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
a dje nam je zvonchi nema je, aj vala ako dodje i nju da castimo picezasluzila je
Ona vise nije zasluzila ni kap vode da dobije za dz.Sanjala je da je izgubila 5 eura, sva se preznojila u san.Da ne pominjem kad je samoj sebi platila kafu i plakala 15 minuta.Nemoj bre!
evo i ja cu jedno pice taman da ga uzmemo za dz jer nema zvoncice, pa neka se ona kasnije pravda tijani, iako znam da ce nam naplatiti ovo cetvoroduplo sto popijemo nocas
ovo je moja lutka, tako se treba postupat sa konobaricama ako ocesh da te volU i da se za tebe vazda nadje neko fino pitjence ispod shanka
:mrgreen: SHMR, koshmija miNli, takon dakleM!!! Od sad za tebe ono pokvareno pivo shto nije dobro fabrichki zatvoreno
:mrgreen: NEECE ZVONCICA, NEECE...
Moze li i meni jedno pice?
Put do zvijezda je samo etapa kruznog puta do sebe,i ako znas precicu nema potrebe da se puno lomatas po bespucima.Ne,bato.Stigao si cim krenes.Cilj nosis skriven pod kaputom,istetoviran na grudima kao metu.I eto ti.U tome je tajna.U tome je jedini trik.
zvonchy aj da popijemo po jedno
A ni da sam Bill Gates, bez majke.Pustite me da se s parom sastavim![]()
a aj kad se otvarash meni jednu limunadu
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
R u talkin' to me???![]()
ja cu jednu s noga.
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
e vala i ja kad je vec navalio da chasti:blah:
zvonchice ima li rushtula ? :devil:
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
reci cu joj da se registruje :devil:
ako bude imala,pitacu te![]()
~
Što ti je to? Što to šmrčeš ti?
- Ladan ko taština duša -
Moram zvoncicu castit pice za taj rodjendan, aj mawa uzmi sta zelish
i daj meni jednu votku da zalijemo to kako valja
ja cu nocas da se urokam u cast zvoncice samo sto ce ona to da plati je li tako???
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks