Krije bogami :-)
Pogledaj proslu trku i uporedi treninge i krugove na trci
Ispuni Kimi obecanje, pola sekunde su bili brzi po krugu od ostalih.
Hello Nando!
Mora da si veoma zadovoljan poslije prvog treninga. Zar ne? Ipak, Alonso ubjedljivo vodi ispred Lewisa! Doduše, Lewis je imao problema sa starterom i malčice sa mjenjačem.
Ferrari? Valjda se krije... Tja!?
Krije bogami :-)
Pogledaj proslu trku i uporedi treninge i krugove na trci
Ispuni Kimi obecanje, pola sekunde su bili brzi po krugu od ostalih.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Kako vas opeglasmo,alonso vas je razvalio!!!Na drugi trening Hamilton je imao udes,ali nije nista strasno!!!ferari ne krije nista,jer u monaco ne dolaze puno kola do izrazaja,ipak je ovo mjesto gdje se vidi ko je majstor ,a ko vozac autobusa!!!
My money on Kimi.Ako bude kishe,1 ferrari nece zavrsit 100%,kao ni hamilton naravno.
Last edited by LIFESTYLE; 25-05-07 at 01:02.
Alonso ili Hamilton, pitanje je sad?
Ostali mogu da biraju ko ce biti treci na podijumu![]()
(nečitko)
Ipak je sjutra glavni dio trke (pod uslovom da nedelja bude suv i sunčan dan). Više od pola posla se završi u subotu!![]()
Strategija za trku će se posebno osjetiti u kvalifikacijama Monte Carla. Normalno mislim na Q3! Mislim da McLaren ne smije da rizikuje višak goriva u odnosu na "crvene". To bi im sigurno iskompromitovalo trku, jer već na sredini prvog stinta (ako ne i prije) trke vodeći vozači stižu zaostale, pa se veoma malo može dobiti u vremenu. Tako je bar (tradicionalno) bio slučaj u Monacu.![]()
Jedino mogu da se kockaju ukoliko bude kiše u nedjelju.Za sada prognoza Toyotinog meteo-tima (koji važi za preciznije) daje skoro 90% mogućnosti slabe do imjerene kiše u nedelju, dok je mogučnost kiše tokom subote gotovo minimalna (po njima). Tada će sve strategije, bukvalno, pasti u vodu, jedino će kockari od subote moći da profitiraju u takvim uslovima! Ja inače ne volim kišne trke...:-x
poceo si analiza da se brines o mclarenu,da nisi promijenio tabor????![]()
a sto se tice kvalifikacija,mislim da ce ovaj put najvise odlucivati
bolesno ljubomorno vreme i ljubomorne žene....
Ne navijam ni za koga u današnjoj F1. A svakoga poštujem (od vozača) u F1. Treba imat' da-mu za to, stari... Zadnjeg koga sam simpatisao je bio Alesi (dakle, davno prošlo vrijeme)!!F1 ne da volim, nego obožavam!!
![]()
Mora da si mislio da sam navijač Shumija tj. Ferrarija. Navijač nisam, ali stvarno statistika je neumoljiva nauka. Brojke ne umiju da lažu! To treba poštovati, i to veoma poštovati!![]()
Hamiltona moraš poštovati jer je najbolji debitant svih vremena (bar na startu same sezone). Opet statistika je tu neumoljiva! Alonsa isto - ipak je on dvostruki uzastopni prvak, čovjek koji je svrgnuo najvećeg svih vremena sa trona. S' druge strane McLaren je jedan od najboljih timova svih vremena u Formuli 1, a počeo je kao mali projekat velikog zaljubljenika u auto.moto sport... Sve su to stvari za poštovanje. Ipak, je sam po profesiji (tako nekako) kolumnista - te moram biti neutralan.
P.S. Mada mi je McLaren manje simpatičan od pojednih (drugih) timova zbog one "težinice" od g-dina Rona Dennisa!
Dobro je kolumnista![]()
She is only here to annoy herself!
ovaj Raikonen je bas supertalentovan...samo ne znam za sto
this is pointless
sa kiseljenje kupusa
kako ce honda da gushi ove pozadi![]()
kakvi je raikkonen debil..pi crka,zivaca me kosta :mad: :hammer:
Sve sto imam da kazem: MCLAREN!!!
Djeste feraristi?Sto vas nema!
Gledam one majstore vase kako rade:hammer:,dobro im ide,mada dobro je imaju posla,kimi im nalazi kola da majstorisu!!!
Ferari ce nas sjutra gledati u :ass:!!!
mater mu, neko je usporio Hamiltona u zadnji brzi krug (neki RBR?), al opet, krece drugi, nije za bachit![]()
(nečitko)
nisam odgledao. sta bi sa Kimijem?
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
bio sam tu gdje jesam!o tad smo bili ispred vas!
MASA I KIMI MOGU DA NADJU DOBAR POSA U ALIVODIC-BASTON!!!
Kimi je bahat i nema sanse da osvoji sampionat.
Alonso - sramota, debitant bolji od njega.
TAKUMI
men'se cini da je debitant ovaj put iza Alonsa, tako daaaaa...
Sramota je sto je Ferari iza McLarena na svim tabelama, a imaju bolji bolid, hehehe![]()
(nečitko)
Naravno nAJMANJI bi uzeo pol...
She is only here to annoy herself!
ja ne znam koju ti gledasAlFonso je danas uzeo poll. Onda, Alfonso ima jednu pobjedu. I za kraj, ima samo 2 boda manje (uz dobru sansu da se izjednace vec sjutra). Znaci tu su nedje.
A i taj jedan vas "normalni vozac", sa brzim bolidom je opet iza oba meklarena :hardrock:
pa mora da je on dao savjet Kimiju da se parkira u onu ISTU krivinu, al Kimi ga je malo krivo shvatio, pa je jos pride blokirao Masu :lolblue:
(nečitko)
Ja ne znam ni ti koju formulu gledas fajter,mozda se u tvoju zove alfonso,ali se u nasu zove ALONSO!!!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks