Page 36 of 225 FirstFirst ... 263233343536373839404686136 ... LastLast
Results 876 to 900 of 5620

Thread: Varvari & FK Buducnost

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by PERPER View Post
    Samo nastavi da navijas za Primorac i bas bih volio da mi kazes nesto o sudjenju u zadnjih nekoliko godina,ali naravno da spomenes Mira Radjenovica, ako znas ko je Miro Radjenovic?
    znaci slozili smo se da je primorac sam sebe pobjedio.......hahaahahahah radjenovica pominjes........bio je jedan od boljih sudija do one namjestaljke dje je dobio ocjenu 1.......ako za sve neuspjehe primorca zadnjih godina krivis sudije mislim da imas neki problem u glavi.....a reci ti meni koje su dobre sudije kod nas?ima li ih uopste?......prosla su dva napada jadran je dao gol i vi ste odma poceli pjevat protiv sudija!?bolje bi bilo da malo pogledas kako momci igraju (one primjere sto sam gore napisao) no da odma se sudije okrivljuju za sve.....gresaka sigurno da ima....i bice ih al sigurno ne postoji nikakva zavjera protiv primorca kao sto vi tripujete.....a na konkretnoj utakmici recu samo da je primorcu priznat gol koji nije bio za 3:3......tako da na sudije nema sto da se zalimo.....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Tote a.k.a Qler View Post
    znaci slozili smo se da je primorac sam sebe pobjedio.......hahaahahahah radjenovica pominjes........bio je jedan od boljih sudija do one namjestaljke dje je dobio ocjenu 1.......ako za sve neuspjehe primorca zadnjih godina krivis sudije mislim da imas neki problem u glavi.....a reci ti meni koje su dobre sudije kod nas?ima li ih uopste?......prosla su dva napada jadran je dao gol i vi ste odma poceli pjevat protiv sudija!?bolje bi bilo da malo pogledas kako momci igraju (one primjere sto sam gore napisao) no da odma se sudije okrivljuju za sve.....gresaka sigurno da ima....i bice ih al sigurno ne postoji nikakva zavjera protiv primorca kao sto vi tripujete.....a na konkretnoj utakmici recu samo da je primorcu priznat gol koji nije bio za 3:3......tako da na sudije nema sto da se zalimo.....

Ti si navijac Primorca, koliki ja jadrana.Sudije nisu jedini krivci za neuspjehe Primorca, to nidje nisam reko i zamolio bih te da se batalis komentara o problemima u glavi.Vjerovatno si i ti u neku svojtu s Peurom, ali to je tvoj problem.Miro Radjenovic je bio jedan od boljih svjetskih sudija u momentu kad su ga iscerali iz sudijske organizacije.A to sto pricas za priznat go, trebo si bit na bazen pa vidjet, ili i ti kao tvoji drugovi iz novoga ne dolazite na kotorski bazen,ali nema veze nisi ni potreban.

PS:"Novljani, evo i vi dobiste vatrenog iz Kotora,neka vam je srecan !"

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

opet da ti ponovim ja gledam realno za razliku od tebe....bio sam na bazen i vidio da nije bio gol......kao sto sam vidio da se gadje jedan djede sto navija za jadran stolicom.....ti od tolike ostrascenosti ne vidis realno za razliku od mene.....kao sto i neces da zamjeris nista momcima koji lose igraju....ja ocu....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ja se sjecam nekih obecanja ako jadran dobije da ce bit nekih priznanja...dakle?
    i budva vas je dobila pa sad mozete se falit kako ste dobili prcnja i bjelu

bucjko is offline Banned (oslobodio se nas odgore i posao kod njih )
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

moramo sad opet cekat taj derbi.....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

opet da ti ponovim ja gledam realno za razliku od tebe....bio sam na bazen i vidio da nije bio gol......kao sto sam vidio da se gadje jedan djede sto navija za jadran stolicom.....ti od tolike ostrascenosti ne vidis realno za razliku od mene.....kao sto i neces da zamjeris nista momcima koji lose igraju....ja ocu....
    Pa i ti da si se javno *****njao i ti bi dobio stolicu.Ako si bio na bazen i vidio da nije bio go, kupi naocare,a ja te necu ubjedjivat jeli bio ili nije, sam si vidio da se niko od jadranasa nije bunio,zamisli cak ni Scepanovic.Toliko o tome.
    Ja sam druze bio u novi zadnji put i pjevao im da igraju ko *****, za razliku od tebe koji u nedostatku ostrascenosti vise volis da izigravas majku Terezu.
    E crni novljni, ko li vas brani.
    Last edited by PERPER; 04-05-07 at 07:25.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by karacha View Post
    ja se sjecam nekih obecanja ako jadran dobije da ce bit nekih priznanja...dakle?
    i budva vas je dobila pa sad mozete se falit kako ste dobili prcnja i bjelu
    Od mene nikad neces cut da ste bolji u ovom momentu.Bili ste bolji zadnjih godina,ali ove godine nikako.Nama je bila mnogo vazna utakmica protiv Budve, prakticno biti ili nebiti i oni nas dobise zamisli, ispadosmo iz lige!

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa i ti da si se javno *****njao i ti bi dobio stolicu.Ako si bio na bazen i vidio da nije bio go, kupi naocare,a ja te necu ubjedjivat jeli bio ili nije, sam si vidio da se niko od jadranasa nije bunio,zamisli cak ni Scepanovic.toliko o tome.
    Ja sam druze bio u novi zadnji put i pjevao im da igraju ko *****, za razliku od tebe koji u nedostatku ostrascenosti vise volis da izigravas majku Terezu.
    E crni novljni, ko li vas brani.
    lupetas bezveze......nije se djede *****o....nisi bio na ovu stranu tako da ne lupetaj gluposti....pricas napamet....sigurno si se juce raspitivao al te je neko pogresno informisao....nemamo se sto raspravljat jel bio gol ili ne niti ti mene mos ubijedit niti ja tebe....al ono nisam jedino koji je reko da nije gol(i to nije niko od novljana)...ja branim novljane?nisam primjetio......samim tim sto si pjevao pokazao si kakav si navijac....tako se bodri svoj klub kad igra lose.....bravo.....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mogli smo ovaj topic nazvat PERPER vs Tote a.k.a Qler...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

lupetas bezveze......nije se djede *****o....nisi bio na ovu stranu tako da ne lupetaj gluposti....pricas napamet....sigurno si se juce raspitivao al te je neko pogresno informisao....nemamo se sto raspravljat jel bio gol ili ne niti ti mene mos ubijedit niti ja tebe....al ono nisam jedino koji je reko da nije gol(i to nije niko od novljana)...ja branim novljane?nisam primjetio......samim tim sto si pjevao pokazao si kakav si navijac....tako se bodri svoj klub kad igra lose.....bravo.....
    E druze moj, ja sam moj tim bodrio i kad je gubio od jadrana 11-4 u novi, i 96-e kad se igralo a znalo se da se gubi i ti ces mene ucit kako se bodri svoj tim.Dje si bio sve ove godine da bodris? Dje si bio u novi kad je "intervenisala" policija, dje si bio na Zlaticu kad je takodje "intervenisala" PG policija, dje si bio kad se osvojio kup,dje si bio kad se igrala liga sampiona,dje si bio kad se skandiralo cuveno:" Mi imamo naseg MILA",dje si bio kad se islo u BG protiv Zvijezde, dje si bio................Sramota je stojat i navijat, znam ja to. Ne daj boze da koja cura vidi kako se deres na bazen, nista od sexa.A to da se djede nije *****njao nemoj da kakis,jer dobro znas da je poslije svakog jadranovog gola skakao i pokazivao lakat.
    I ovim zavrsavam svaki razgovor sa tobom, jer nisi dostojan razgovora, necu vise odgovarat na tvoje kokodakanje.

PS:Pozdravi mi sve iz DPS-a !!!
    Last edited by PERPER; 03-05-07 at 19:10.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E druze moj, ja sam moj tim bodrio i kad je gubio od jadrana 11-4 u novi, i 96-e kad se igralo a znalo se da se gubi i ti ces mene ucit kako se bodri svoj tim.Dje si bio sve ove godine da bodris? Dje si bio u novi kad je "intervenisala" policija, dje si bio na Zlaticu kad je takodje "intervenisala" PG policija, dje si bio kad se osvojio kup,dje si bio kad se igrala liga sampiona,dje si bio kad se skandiralo cuveno:" Mi imamo naseg MILA",dje si bio kad se islo u BG protiv Zvijezde, dje si bio................Sramota je stojat i navijat, znam ja to. Ne daj boze da koja cura vidi kako se deres na bazen, nista od sexa.A to da se djede nije *****njao nemoj da kakis,jer dobro znas da je poslije svakog jadranovog gola skakao i pokazivao lakat.
    I ovim zavrsavam svaki razgovor sa tobom, jer nisi dostojan razgovora, necu vise odgovarat na tvoje kokodakanje.

PS:Pozdravi mi sve iz DPS-a !!!
    sta ti znas dje sam ja bio?samo su bestije navijaci?da je tako nikad na bazen ne bi bilo 50 ljudi....ocigledno neko treba da vas uci kad svojoj ekipi pjevate igrate ko *****!?a za djeda opet lupetas jer si sigurno bio okupiran skakanjem pud milicije i sudija kad je ovaj gadjan stolicom zato pali......

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

:lolblue::lolblue:hahahah
    jadran sinoc skrcka budwu
    op op

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Možda nekog zanima...
    Vasas - Jug 11:10 konačni rezultat.
    S obzirom da je poslije 3. četvrtine bilo 11:5 ovo je predobar rezultat za uzvrat u Gružu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

i vise nego dobar...imate mnogo jaku i perspektivnu ekipu...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Posilipo – Partizan 6:7 (3:2, 0:1, 2:2, 1:2)
    /

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Partizan nema sanse u revansu!!!
    Napred POSILIPO!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kresnuli ih ovi na strani...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mishku nije dobro
    Apsolutno ne podrzavam.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

i vise nego dobar...imate mnogo jaku i perspektivnu ekipu...
    Najperspektivniju ekipu sa 6 reprezentativaca i još barem dva koji su to mogli bit ali su ipak zbog godina ostali u Dubrovniku za vrijeme svjetskog prvenstva. Iako...bit će teško protiv Vasasa u uzvratu. Vasas je jedna jako za*ebana ekipa

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ma u gruzu se napravi dobra atmosfera...sjecam se kad ste igrali protiv nas(jadrana)pa u kupare smo igrali...kad stavite onu sirenu svi polude...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

ma u gruzu se napravi dobra atmosfera...sjecam se kad ste igrali protiv nas(jadrana)pa u kupare smo igrali...kad stavite onu sirenu svi polude...
    Čujem da se naši interesiraju za neke vaše igrače iz Jadrana. Koliko je to istina ne znam.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ma kruzila je prica po novom al ne vjerujem da ce biti ista od toga...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Question Jeste li culi za ovo?

Jeste li culi za ovo?

Da bi liga bila legitimna, mora imati najmanje 6 timova!Nasa liga nema 6 timova pa s toga nije legitimna!Tako da nijedan od nasih timova, sledece godine, nece igrati u evropu!

Mislim da je informacija vrlo pouzdana...Iskreno, volio bih da nas sve sankcionisu!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sto da sankcionisu?bojis se za drugo mjesto a?jbg dobar vam je i len kup!axaxaxaaxa
    Last edited by karacha; 15-05-07 at 12:06.

bucjko is offline Banned (oslobodio se nas odgore i posao kod njih )
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sto da sankcionisu?bojis se za drugo mjesto a?jbg dobar vam je i len kup!axaxaxaaxa
    kralju!
    :lolblue:

Page 36 of 225 FirstFirst ... 263233343536373839404686136 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)