Lux su kako kad. Al nemam pojma na koju foru. Nekad ispanu prejeftini, a nekad....
Mozda zavisi koliko vozac ima godina koju ce tarifu da naplati![]()
ne znam je li LUX poskupio, ali ranije mi je od hotela CG do Staroga naplacivao 90 centi, tj toliko je kucao taximetar a 1 euro je valjda bilo najniza cijena voznje, a juche ista relacija 1.60 eura
Toliko mi josh niko nije naplatio za tu relaciju!
Lux su kako kad. Al nemam pojma na koju foru. Nekad ispanu prejeftini, a nekad....
Mozda zavisi koliko vozac ima godina koju ce tarifu da naplati![]()
ne znam koja je muka ali pogledam taximetar i on mi po njemu naplati ali mi nije jasno zashto nekad ovako, nekad onako?!
Chak sam se jednom poslije ponoci vozila pa sam mislila da ce biti nocna voznja skuplja, a on mi 1 euro naplatio!
Mozda su sad uveli nocnu tarifu?![]()
Minut stajanja/cekanja je UZASNO skup u poredjenju sa predjenim kilometrom... 10c je minut cekanja, a to dodje 25% od cijene predjenog kilometra... U BG, npr, cijena kilometra je oko 40din dok je minut cekanja 2din sto je 5% od cijene predjenog kilometra... Ako od kuce do zeljene destinacije imate npr. 5 semafora i zaglavite crveno na svaki (a da ne pominjem guzvu kada cekate i po 2 ili 3 crvena) voznja vas automatski izadje i po 60centi skuplja...
Originally Posted by Nk-001
zato brate lijepo svuda pješke!!!
ili sa biciklom...ka ona luda sto se vozi po svu noc
f6
najbolja stvar za guzve a da se brzo prebacis i svuda prodjes vespa.
2fast 4U
City je poskupio na 0.50 na kilometar. Premda ni jedan od njih ne vozi tako nego na vrijeme...
"Prepoznaćeš me po ćutanju.Večni ne razgovaraju."
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
fino ljudi....bicikla pokupujte, pa cete bit mirni. po svim gradovima u svijet (u razvijenom njegovom dijelu) koji nijesu u brdovitim podrucjima koriste njih kao prevozno sredstvo. podjite u ljlubljanu, bec ili london koji su svi po nekoliko (neki i po sto puta) veci od PG, pa cete vidjet ogroman broj ljudi koji koriste biciklo da bi stigli na odrediste. stvarno, ne volim da budem previse kritican, al nas narod je kad su neke stvari u pitanju stvarno zaostao. znam MNOGE (!!!) koji od preko morace do centra idu kolima il taxijem. MNOGE!!
Ja sam nocas zvala Elit taxi dosli su za 2 min i od centra do Tolosa mi je useo 1,60 E.
...Maybe it was wrong to love you?
But what should i do?
Cause my heart leads me to you...
Dok su bile 2-3 firme, u najmanju ruku je bilo 10-ak puta bolje. Sad nikad nema slobodnih vozila, čeka se po 6-7 min, pi.
Never Complain, Never Explain
uuuu Niki, kako si nestrpljiva! Ja bi sve pjevala kad bi mi dolazili za 6-7 minuta, pa mi josh stanu na pochetak parkinga , ne bi ni maniti ushli kolima na parking, pa svaki put moram da trchim iz poslednjeg ulaza, preko chitavoga parkinga, pa pored auto placa dje je parkirano 'iljadu kola...posle mi se i ne ide tamo dje sam krenula
![]()
Zavisi kolika je guzva....Voznja ti je 0.40€ po km-u a svaki min. stajanja je cini mi se 0.10€ ili 0.20€. Meni od katolicke crkve do stadiona (kruzni tok) bude od 1.30-1.60€ kako kad....Pricam o Elite taxi-u jer njim uvjek idem.Takodje,u chemu je fora?
Inace ujutro nema teorije dobit taxi...to je uzas.A svi se jave pa kao traze i pici ti po racunu...Svaki put po 0.15-0.20€
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
Pa vrijeme trajanja zavisi od guzve...
Ako stoji u guzvi i na semaforu onda ce voznja duze trajati...Nece on vozit 20km/h da bi ti uzeo 20-30 centi vise...
To jes...+ jos za telefon...Ja sam generalno zadovoljan cijenama taxi-ja..sve to znam ali neki to ne shvataju oni misle da ako voze po 50 centi km da do tuskog ima npr 4 treba da im uzme 2 e a on ne no mozda i 2.5e.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks