Ja bih Tamari Nikcevic pajserom po mozgu rishk'o, ko sto ona svojim antipaticnim sposobnostima rishka nase... :mad:
Nju bih muchio ka u Paklenu Pomorandzu, samo shto bi joj umjesto klasichne muzike reprizira njene emisije!
Ja bih Tamari Nikcevic pajserom po mozgu rishk'o, ko sto ona svojim antipaticnim sposobnostima rishka nase... :mad:
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
Vidi se da je iz Niksica...
Jos moram dodat Divu ATV Tanju Knezhevic ooooo gadluka onoga !!!!!!
Izvini, to mi je tetka :mad: :mad: :mad:
izvinjenje prihvaceno :devil:
azra sa mbc televizije....ono je uzas...
Closer,
No hesitation,
Give me,
All that you have
Ako znam ko su vam ti likovi...
Kako Vaša bolest ?
Andreeaaa mala shumska viiilaaa koja cee obradovatii nas druuugareeee a kojubihjahermetichkizatvorilaunekukesuogromnu. . .neprovidnu!!!!!!!!!! ili bih je izbacila negdje izvan nasheg ozonskog omotacha u vakuum da malo lebdi. . . van malih ekrana!!!!!!!!!!!
i jedna voditeljka sa atlasa, plava, mrzna. . .koja najavljuje nekakav `novitet` kao: dragi gledaoci, dakle, mi smo se na atlas televiziji dosjetili jedne novine, koja bi mogla biti prilichno interesantna aliii ja mislim da vi to necete pogreshnoo shvatiti, jer se nadam da vi ne shvatate pogreshno stvari koje ni bi trebalo shvatiti. . . .[onda shvata shta je uopravo rekla, ali ipak zavrshava].. .pogreshno . . . . .:hardrock::hammer:
we`ll love u
just the way U
R if u
R
PERFECT
Samo nek je zdravo !
@Cornelius , Miomir Marosh .. po$eti ga nedje :devil:
mali medo KGJHGKJHGHKGKJKGJKGKJKKKKKKK :burp:a najjache mi je shto ponekad pustim te gusjenice i do kraja odgledam bash zato shto su mi mrzni toliko:roll::roll:ali ubila bi ih [besplatno!]prvo nju. . pa njega. . .onda josh jednom nju, za svaki slichaj ;-);-);-);-);-)
we`ll love u
just the way U
R if u
R
PERFECT
Djurkovicu bi vodu vadio...
Ja svakoga mogu podnijet pri Bacic-Alimpickoj, a nju kad vidim bash mi se steshki strashno! Kad kaze ono BRAA-VO, bolje da me oshamari:hammer::hammer::hammer:
Ada nije ona toliko strashna ,koliko svaki voditelj GRAND SPEKTAKLA ..:hammer:
heheeh samo je tvoj povod uchetvorostruchene jachine![]()
Slozismo se da su nam voditelji haos i da mozemo naci na svakom kanalu neke skotine teske kategorije pa bilo festadjuni,manekeni,aerobik majstori,rock karavan voditelji,glumci u pokusaju,nezavisno politicki nastrojeni....A ko vam je dobar...eto ja dajem glas Skocku,momak nije jos dostigao neki nivo akli stvarno se trudi...a vi?,ili napravite thread za najbolje voditelje
Die When You Can Do No More Damage!!!
SUPERJOINT RITUAL
jao zaboravio sam na ooooooooooooo sa oljom i onu sto voli my car(u)
bolesno ljubomorno vreme i ljubomorne žene....
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks