Kumara kupio stan na 5.sprat, popizdio sto nije na 1. Ili 2.
Svako malo se kvari lift, a nova zgrada u pitanju.
Poslato sa DNY-NX9 pomoću Tapatoka
ja to volim, recimo 15 od 16 ili 22 od 23...sto veci samo da nije poslednji.
Kumara kupio stan na 5.sprat, popizdio sto nije na 1. Ili 2.
Svako malo se kvari lift, a nova zgrada u pitanju.
Cudno da je novija a da nema dva lifta, cak i starije zgrade imaju po dva.
Vecina novijih 1
Osim ove sto su 100+ stanova
Ja sam za sto visociji.
Prvi kupljen stan je na poslednjem spratu - 6.
Drugi kupljen stan bio na prvom spratu - ispod aroma, kafana. Uvece muzika, vika, ujtro cistacice pomjeraju stolice. Nikad sunca nisam gledao. Totalni promasaj, no je bio u tom trenutku jedini preostali u zgradi. Srecom ga prodah i uzeh ponovo na poslednji - 6.
Totalna privatnost, niko mi ne prolazi pored stana jer sam poslednji u hodniku, stan je orjentisan na tri strane, pa mi sunce prvom izadje i zadnjem zadje. Susjedne zgrade nisu visocije od moje. Ne skace mi niko iznad glave, imam bolji pogled na okolinu, a tu su i prednosti sto mogu stavit gume, krovni kofer na tavan, a na krov mogu da iskocim po potrebi kad zelim.
Sent from my 24115RA8EG using Tapatalk
Zivio sam na 11tom neko vrijeme svog zivota... Nista prasina, nista buka, nista smog, pogled od milion dolara.. Dunav je jedino plav na dva mjesta, u pjesmi i iz mog stanaMalo cekas pojacano taj lift i smorucnes se kad se raskomotis kuci i sjetis se da si zaboravio nesto u kolima ali sto bi babe rekle dabogda to bio najveci problem..
Pozicija je solidna, ali prilaz i parking su očajni.
Računaj još 15.000e u toj zgradi za parking mjesto, ili 30.000e za dva da bude gala.
Dakle stan od 75m2 = 180.000e
Dodaj i 30.000e za svoj parking
Pa ispada po kvadratu 2800e. Mnogo![]()
Living on the EDGE side
............ ¯\_(ツ )_/¯............
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks