Edit: onako nausput uzeh za smiješne pare ~20€ neki komplet (unimer, amper kliješta i beskontaktna tinjalica).
Unimer ono osnovno mjeri kako treba, beskontaktna tinjalica bolja i osjetljivija no jedna Wiha-ina što sam je platio 40€, amper kliješta sam bacio kad su mi jednom pokazala 4A tamo đe Fluke mjeri 8,3A.
Takođe uzeh i jedan laserski daljinomjer. On i nije bio nešto prejeftin i nisam ga upoređivao sa mnogo skupljim ali radio je posao po kući
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Fala Joni na iscrpnim odgovorima...evo se i Karenjo Busta zahvaljuje.
Majstor za krov? Zna li iko, samo da nije lazovcina...
Sve je to na psihichkoj bazi ®
Imate li nekoga da betonira 90m2 i koliko da očekujem? U putanju je bašta kafića…
Trblao bi da ovaj ima onu mjesalicu i pumpu i radnike sto izlivaju ploce 067 064 089 Gane Škrijelj
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ima li neko predlog da necim zalijepim na plocice u kupatilo susac peskira? Radije ne bih busio plocice ako bas ne mora..
K+D ... cudo... oluke,limove,prikolice svasta sa njim lijepe
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
imas k+d i imas u okovu soudal-ove t-rex ljepkove...
ako je onaj sto se puni vodom, ja mislim da ce popustiti prije ili kasnije zbog tezine, vlage i temperature - samo "izvagaj" dje moze da pane i sta da slomi i onda ces znati je li ti isplativije lijepak ili busenje![]()
Koliko cu cekati u lamex da mi izrezu ovo?
Ili da gledan nedje drugo
Omate li kakav savjet![]()
Pitaj u decor ivu
nothing comes from violence and nothing ever could
Bocni pogled i prednji pogled ti se ne slazu - ako ti je ovo crtao AI, da znas
I vidi sta ces za ledja da koristis i kako da ga kacis, pa da produzis za toliko gornju stranu da pokrije razmak ako je bitno
Ja narucujem u Novi Melamin -tipicno su na 1-2 nedelje cekanja
Jednom sam uzimao i u Gora Stil u Golubovce, bili su brzi
Ali to sve varira koliko posla ima ko...
Lijevo ili desno:
U lijevom uglu Makita HR2670 , 800W - 3.4kg - 3.0J - sds plus
U desnom uglu Bosch GBH 240 , 790W - 2.8kg - 2,7J - sds plus
Obije su identične, akcijske, cijene: -140€
Nipon Teal ili Teutonic blue?
><
Moj glas ide za bosch..imam jednu takvu
Kolko je ta oburdala i probusila bez kvara...
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Pukla mi je traka od roletne, da li da trazim samo traku ili kompletan automat sa trakom, ima u kips neki automat ali ne znam koliki je kvalitet sobzirom da kosta 8eura, ima li mozda neki bolji i kvalitetniji bez obzira na cijenu, samo da duze traje i da ne moram da mijenjam svako malo
Komplet automat sa trakom mijenjaj.
Ja sam ih uzimao u Eurometali na Cijevnu, preko puta Kalie. Utripovao sam da su kvalitetniji no u OKov, ali moguće da nisu. Jeftiniji jesu.
Kupiš par komada više, kad budeš mijenjao prvi put, pamti kako sve ide i sledeći put to ide baš brzo. Ka pit stop u F1 a čuo sam da traže po 20-30€ za zamjenu majstori.
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Obije su "mašine". I to kakve. Nemoguće je reći ova je "bolja", jer su obije benchmark praktično, ako može tako da se kaže.
Sad, neko više voli ovo, neko ono, kod uređaja, auta, čega god.
Imam, indirektno, isto ako ne i "strašnije" iskustvo s Makitom.
Profesionalno korišćenje, građevinska firma. Dana jednoga počinula nije evo godinama već. I plus je pretekla/pretiče gomilu fizičkih radnika, koji neka što ne znaju s mašinama, nego, još gore, zabolje ih q da bilo što čuvaju, do mjere da bi pojedini krš pokvarili.
I eno je radi, odrana i otučena do mjere da se ni boja više ne može poznat.
Kako god,
Lično, Makita mi je bliža u ovom slučaju, pa neka je teža. Ako ništa, Bosch imam već, (nekoliko pro. plavih džidža, nema im mane (za sad)), a od Makite ništa.
Te mislim da je vrijeme, a i red, da se reach-ne for something new.![]()
><
U Okov su bas jeftini nešto..
Mislim da sam ovaj klip gledao prvi put![]()
Hvala vam
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks