Nek dodju ovi iz tivta i lustice hotelijeri bas me interesuje kako oni prezime...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ja okrenem kanal kad je on na tv.
Nek dodju ovi iz tivta i lustice hotelijeri bas me interesuje kako oni prezime...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Oće li Radulović da odustane od kupovine novog telefona ili računara na par godina, dok secijene ram memorije ne unormale? Ili od kupovine novog stana dok se cijene kvadrata ne stabilizuju?
Odgledah emisiju.
Radulovic standardno u svom stilu kukanja.
Coek je desetine miliona neto zaradio u zadnjih 20 godina, a pritom zivi kao car na racun kompanije, iz svoga dzepa nista nije decenijama platio.
Najvece je zivotno prokletstvo kad ti je vazda malo.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
A dzabe mu pare, ne bih volio da sam milioner sa takvim stanjem svijesti nikad
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Đe mu je ona tabela đe stoji uporedno koliko mu je nabavna cijena, a koliko prodajna za stavke iz menija (kafa, pizze i slicno)...
Samo tu ima dovoljno prostora, da barem on amortizuje prelazak na ove velike plate...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Veli ne izvlače se pare iz firme, a neto profit mu ispod 1%, taman treba katanac da stavi kad ne umije da posluje.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
#fakenews
Radulovic je na dobrom putu da pretekne Krsta Niklanovica. Mozda ga je i pretekao, Krsto manje kuka u zadnje vrijeme. Kad god listam kanale i vidim da Radulovic je gost obavezno preskacem emisiju.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks