Evo ga Ganduš razvali sad![]()
...
Đe će kruška no pod krušku
Sent from my 17PM using Tapatalk
@NetworkMaster, slušaj Dragićevića i Ikovića na Vijesti, da čuješ nešto pametno i ponešto da naučiš
Sutra cu kad pogledam pa.cu prokomentarisati... ovaj ikovic je bjeza sa gostilja a drugi brendirani u cipelama od 300 eura za partiju.
Pravi su potkornjaci... nego nemaju sluha za sume...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Last edited by NetworkMaster; 04-10-26 at 19:26.
Okle vade ove likove
Sent from my 2510ERA8BG using Tapatalk
Kako ova živi svoj san. Može u only fans kad propane u politiku
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ako ovi ne budu valjali, bar ćemo njih lako maknut
Qqqq kakva tulumba od voditeljke... ova jedino u vijesti moze da radi i nidje drugo.
Dabetic i Bigovic odlicni sagovornici gospoda.... voditeljka nekulturna i veoma gruba ko da je korumpirana a Ikovic i Dragicevic nazalost ko dojc bez pjene ...
Al ako se ustanovi medvedje meso restorane i izvoz srebra... bice i pjene
Last edited by NetworkMaster; 05-10-26 at 15:17.
Koja je to emisija?
Prema tome, šta da ti kažem?
Nije vrijedno...
Vjerovatno su samo članovi tzv. demokrata i naš cijenjeni NetworkMaster emisiju doživjeli na ovakav način.
Pakao![]()
Emisije dje gostuju predstavnici demokrata mogu da budu samo transfer blama, doduse voditelji mogu da uzivaju ne treba im mnogo da se pripremaju za takve goste
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Moze li ko zamoliti Žarka Radulovica da zaključa firmu. Nema emisije u kojoj je bio,da nije imao apokalptični scenario. Kad su bile ES1 i ES2,isto kuknjava,plate,neprofitabilan....a ovamo rezultati ludilo...i sad opet crnjači....zatvori Žarko,povraće mi se kad te slušam. Zatvori i ne kukumači po televizijama.
Sent from my SM-S948B using Tapatalk
Oce li mi ko rec ko je promovisao Pedju Zecevica u ekonomskog maga i analiticara?
Mene bi bilo blam da sam na njegovo mjesto.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Evo Žarkove tabele.
Prosječna plata u avgustu 1631€. Ne znam jel im ovo bruto ili neto.
Imam samo jednu opservaciju,pazite ovaj frapantan podatak!
Jul 2026 - 789 radnika, trošak plata 1,368.660
Avgust 2026 - 782 radnika, trošak plata 1,275.478
Znači, 7 radnika više u julu platio je 93,182 eura ili 13,311€ po radniku!
Last edited by Kradem_Shahte; Yesterday at 20:24.
Nista mi ovdje nije jasno
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Kukumače,i onda kroz ove tabele vidiš da to nema veze sa vezom. Njemu je prosjek sada preko najavljenog minimalca. Da su mi sad svi na minimalac, troskovi su mu 880.000,kad pogledas strukturu zaposlenih. Kukumače da neće imat para,a vidi se da ima....
Presmijah se. Pita đe su pare, onda kaže da ozbiljno razmišlja da ugasi hotel na 2-3 godine, a nakon toga da će se ipak snaći, nego ne zna kako će drugi. A tabela da te bog sačuva.
I još gore, kaže evropa sad 1 i 2 ništa nikome nisu donijele nego su sad svi prezaduženi, pa njemu dolazi radnik da mu traži 300 eura da prehrani porodicu.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks