ovaj leksus sto gledam da uzmem ima sailun
Prema tome, šta da ti kažem?
Uzimaj
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
78000km na CrossClimate2 i jos uvijek grizu. Stavljene juli 2022g.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Goodyear Allseason - 4god - 45.000 km
Sent from my SM-S948B using Tapatalk
Znaci 30% vece cijene na sve.
Eno Vujacic prima vulkanizere stalno oglas otvoren
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Neki su već digli cijene(da ne bi drastično u januaru,tako kažu?!?!). Hvala im što misle na nas. O zaposlenim i brizi za njih-to već znamk odavno da su im zaposleni najbitniji.
Ovo kukumakanje poslodavaca je u rangu kao kad bih ja sad svima oko mene rekao :"Odoh kod komšije da mu ukradem jabuke iz dvorišta". Tada to više nije krađa no nužda jer meni su jabuke neophodne.
Za Banja, konkretno, nek se sjeti kako je i đe počeo. Ni tada nije imao radnike,pa nije ni mogao brinuti za njih. Nek ponovo zasuče rukave, zaposli đecu svoju i svi na konja. Ali, davno je on uvidio da je prodaja lakša no baratat ključem i štanglom
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
U crnogoraca je jedino bitno da je lakse.
Nikakav drugi rezon ne postoji!
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
James Tiberius Kirk
znas kako - ako posao pane - vratice se i na ugradnje nasih guma
ako sa povecanjem cijena i padom posla zarada ne bude padala - onda mu je lase... zaposlice po nekog sezonski ako treba i to je to
nego, ono sto mene interesuje - zadnja zamjena guma koju sam ja radio (zima 2025) me je kostala 45 eura (vece gume + novije auto vele/al felge)... ima i skupljih??!! *za stariji auto 30
znaci da po novome ta cijena nece biti ispod 60 eura ili ti 120 eura gosinje minimum za rotaciju guma??
na 4-5 godina zivotnoga vijeka seta guma dodjemo do toga da su premijum gume 600e, a da za rotaciju istih dajemo 250-300??? plus jos 100 za cuvanje ko placa
mislim da ce da se krene sa kupovinom masine za montazu i balansiranje po garazama ili da se prelazi u all seasson klub![]()
Post mu je bas glup, cak je i godinu pogrijesio.
Neko ko se bavi tim poslom ne bi trebao da prica tako sa musterijama.
Dva seta i miran si, doma rotiraj na parkingu, drži ih kod tašte u špajz.
Sent from my S26 Ultra using Tapatalk
Stay salty.
Michelin alpine 7 - iskustva?
Poslato sa DNY-NX9 pomoću Tapatoka
Strašno antipatičan lik, pratim odavno postove njegove, pravi bahati majstor. Inače sam kupovao kod njega Hankook zimske, po nekim dobrim baš cijenama ranije.
Što sam htio da vi se požalim moje Slavice, imam Mazdu CX-5 i uzeo sam prošle godine sve 4 Conti AllSeason 2. Nepune 20.000 km, zadnjih nema, slik potpuni, a prednje su na pola, možda malo ispod...
70% grad, 30% autoput i otvoreni put. Nevjerovatno da su tako malo trajale, mislim da im PG asfalt ne godi nikako...
Vulkanizer se začudi i kaže da na njih znaju da zabudale računari i da šalju 90% snagu na zadnje točkove i da se treba updateovati komp, ne znam ima li tu kakve logike...
Ajde provjeri pozadi nagib i ostalo, nisu ni gume ni asfalt kriv, nego los špur.
Ovo sa snagom je glupost.
There are currently 7 users browsing this thread. (1 members and 6 guests)
Bookmarks